Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.
Mikeš+ 3 holky | 30347 |
13.8.2006 14:11:17
Ahoj holky:-)
Koukám, že tady všichni pracujou a renovujou :-) my taky, už jsem si všechno vybrala, oběhala a objednala, půjčku jsme dostali a peníze už čekají na účtu, 4. září začne rekonstrukce jádra, včera jsem si objednala novou kuchyň, přes týden byl M. pryč a tak jsem strhala tapety a vymalovala v ložnici (na růžovo :-)) - on si chtěl nechat tapety, tak jsem to udělala bez něj :-) Malino, pokojík máme bílej, protože má hodně barevnej červenej koberec, žlutou polici a závěsy a tak. To je jedno, že byste měli dva pokoje žlutý, ne? Navíc žlutých barev je moře :-) Ta tapeta se ale taky zničí a myslím, že je jednodušší a levnější každej rok přemalovat. Kuchyň bude asi světle zelená (linka světlé dřevo se zelenou mramorovou deskou) a koupelna a chodba žlutobílá. Sebrala jsem Dáje malou postýlku. První týden spala v pohodě na velké posteli, ale teď nějak začala v noci padat na zem :-( asi budem muset vymyslet nějakou zábranu. Taky nám zase ruplo pérko v kočáru, takže už skoro všude musí chodit pěšky, s golfáčem jen nouzovky. Na sraz 19. nemůžu :-( zrovna budem na vodě :-), snad počasí dovolí a úplně nezmrznem. Jinak se spíš nudím, mám zakázaný kolo a většinu cvičení, ještě k tomu mám jíst kaloričtěji, takže letos v létě nabírám :-( Asha zatím vcelku, počítá, že se Marek ale vykulí nejspíš dneska :-) Tak uvidíme a můžem třeba uzavírat sázky :-) Já si jdu zase užít kalorické stravy, ségra slaví narozky :-) Tak ahoj... |
Malina27 | 18328 |
12.8.2006 14:53:15
Ahoj, taky jsem se neozvala, protoze jsem bud makala na novym byte - natirala futra, topeni, strhavala tapety, ted budem malovat, nebo jsem byla s Petou u vody, nebo u kamosky na chate...
Jinak samozrejme nestihame, protoze na baraku po babi pracuje manzel nej o vikendech, navic elektrika se zpozdila a tim padem vse okolo... navic jsem mela vazny zajemce na nas byt, odrekla jsem 10 dalsich a ten prvni, se kterym se mela podepsat smlouva, se nakonec ukazal jako nesolidni. Ostatni zajemce jsem si ja blbec neulozila do seznamu, takze budu muset dat znova inzerat.... Uz je jasny, ze k 1.9. se stehovat nebudem, ale k 1.10. to snad vyjde. Holky, jaky barvy jste malovaly? Jakou dat do pokojiku, kdyz je mistnost tmavsi? Krome zluty, tak bude kuchyn (nevim, jestli neni blby, aby byl pokojik taky zlutej), obyvak bude merunkovej, loznice nevim (nechci studeny barvy...). Napadlo me dat do pokojiku asi do 120cm vysky tapetu s bordurou, aby kdyz bude jezdit na odrazedle, nebo hrat s micem, nebo cokoli, aby jsme nemuseli malovat za rok zas.... Miso, to jste fakt nejak rychli s tou prestavbou :-) Lelo, koukam, ze si porad uzivas. Pojedete nekam na dovolenou, nebo musite bejt kvuli nemoci jeste doma? My jsme se vcera vratili z Krkonos a bylo to super. Prselo nam jen 3 dny - to jsme byli v aquaparku v Liberci (super, ale mega veliky a mega ceny), v Bozkovskejch jeskynich... pak jsme jezdili na kolech po horach a delali mensi turky. Jeli jsme se znamyma, co maj stejne stary dite, tak se krasne vyblbli. A my jsme si krasne odpocinuli od tech veder a od praci na novym bydleni :-) mejte se krasne, v sobotu muzu taky, kdyby byl sraz. Co ta Asha???? |
Pavlína, Vojta 8/99,Vítek 6/02 | 10284 |
9.8.2006 22:33:35
ahojte,
Lelo nejste sami v létě s neštovicemi, kamarádčiny děti je taky měli/mají, má 3, ale naštěstí 2 to mají zároveň, roční mrňous to nesl hoooodně těžce, čtyřicítky horečky, v noci nespal - přesně, jak vy :( velké nalité puchýře, strašně moc, v obličeji a pod plínku musela dávat genciánu, tak teď vypadá jak indián, bílofialový kukuč :) ale už bude líp. U Vítka se alergie na nic neukázala :( ale ještě se zkusím s dr. domluvit na nějakých podrobnějších testech.... pokud to půjde, nerada bych, aby se tohle ještě někdy v takové míře opakovalo :( Vojtík se vrací z tábora zítra, podle fotek, co sleduju na netu, akorát 1 den nebyli venku, měli pořád nějaké aktivity - hry, olympiády ap, tak snad se vrátí spokojený. Včera od něho došel dopis, psal tiskacím, kdepak psacím "ahoj mami a tati, jak se máte, mi se máme jakš takš" doslova a do písmene :) ani se nepodepsal :) Míšo, Tom posílal dopisy z táborů????? Míšo, to jste rychlíci s tím předěláváním domu, to je bezva, že už se brzy přestěhujete, my stihli vymalovat zatím jen 3 místnosti, ještě bych chtěla chodbu a ložnici, tak snad se nám to ještě do konce prázdnin podaří. V pokoji u kluků jsme trochu stěhovali nábytek, přidali poličky a jsem nadšená, jaká je to velká změna, pořád to chodím okukovat :) ad srazík - tak kde, v Třebíči? Co v sobotu 19.??? Kdo může???? |
Míša*Tom*Any | 14043 |
9.8.2006 9:28:25
Ahoj holky:)
Taky vás zdravím po dlouhé době. I když do práce nechodím,tak taky nestíhám. Na stavbě finišujem,v pondělí přijdou malíři a pak se musíme přestěhovat,aby si naši mohli trošku poopravit ten byt po nás. Tom je na měsíc na Slovensku,tak přijede do nového:-) Počasí mě taky štve-radši bych brala ta vedra a koupání... Tohle je nuda a žádný léto... Už se mi to taky krátí-28.8.nastupuju do práce... Lelo,teda chudáčci kluci i Ty:(( Neštovice v těch vedrech,to muselo být fakt hrozné... Na fotky mrknu. Hihi,za motorkářku se nepovažuju,ale občas se nechám přemluvit. Pavli,tak jaké má Vojtík zážitky z tábora? Je borec,že to bez vás zvládnul. Tomáš je velkej,ale volal z tábora 2x denně,že mu je smutno. Ze Slovenska se ozval 1x za 14 dní... No nic,jdu pověsit prádlo a s Ájou ven,ať se trochu unaví. Mějte se krásně vy i děti:) |
Lela, čert a malinkej drak | 9322 |
8.8.2006 8:41:29
chtěla jsem napsat chč...e a chč..e ;o) ale pak mi přišlo, že by to nebyl nejvhodnější nadpis ;o))
jak se máte, co děláte? omlouvám se, že jsem tu roky nebyla, nějak není čas, energie ... Docela jsme si užívali, celý červenec neštovice - čert je donesl ze školky a pak je samo dostal prcek. Čert byl v pohodě, nic jinéo krom pupínků mu nebylo, ani se nedrbal. Mimino (batole) to odneslo hůř - byl šíleně osypanej, měl teploty, v noci nespal ... Bylo to dost na budku, v těch vedrech nechodit ven, nekoupat ... Ale máme to zdárně za sebou, nedokážu si tuhle anabázi představit, až bych chodila do práce :o( v albu mám dvě fota, jak hladovec vypadal ;o) no a do toho samo zařizování se stavbou a další radosti co ten sraz? My už máme po dovolené, takže můžu v podstatě kdykoliv (přes týden s dětmi, o víkendu by to šlo i bez :o)) Malino, holčička v šatečkách s culíčkama .... ach ach! Je nádherná!! jak to vypadá se stěhováním, stíháte? Pavli, co nového u Vlaďky nevím, ale Míša má od asi půlky června chlapečka - doufám, že se brzo uvidíme, pak podám reference ;o) co Víťa, už víte výsledky těch testů? hihi, Míšo, z tebe bude motorkářka? moje sestra se už letos z cest vrátila, měli se fajn (=přežili) no, končím pro dnešek, děti si žádají mé péče - mějte se všechny krásně a domluvte sraz, moc ráda vás uvidím!! Jo, co Asha?? už to má za pár, co? |
Pavlína, Vojta 8/99,Vítek 6/02 | 10284 |
1.8.2006 20:28:45
zdravím všechny,
jak se máte, co děláte??? Užíváme léta spíš pracovně, dovča bude až v září, takže kluci trávili měsíc u babiček, od včerejška je Vojt. na táboře a Víťa ve školce - s ním jsem dnes byla na kožním, dělali mu testy na potravin. barviva, ale reakce žádná. Ve čt jdem na testy na potraviny. Vojtíkův tábor sleduju na netu, mají tam aktuální fotky a info, co dělali, to je bezva, budem v obraze :) Konečně se trošku ochladilo, co? Ve městě a mhd to bylo šííílené, na cestu domů z práce jsem se musela vybavit vodou, jinak bych lekla... Konečně se líp dýchá. Mějte krásné léto, ahoj všem. |
Míša*Tom*Any | 14043 |
17.7.2006 13:23:39
Ahoj holky, dlouho jsem nic nenapsala,protože teď nějak nestíhám.Přestavba domu je v plném proudu,tak jsem tu měla na 2 dny kámošku s malým...Počasí je úžasné,takže doma nejsme skoro vůbec. V pátek dopoledne jsme rozdali děti babičkám a vyrazili na motorkách k Máchovu jezeru.Nemusím Vám asi popisovat,jak strašně jsem se ze začátku bála,ale byla jsem ochotná tolerovat rychlost 120-140km/hod. Spali jsme pod stany,počasí nám vyšlo,dokonce jsme zmákli i 1,5km výšlap do prudkého kopce po šutrech na hrad Bezděz:-).No,zážitky mám,co Vám budu povídat.Samozřejmě jsme i fotili,takže se pokusím něco vložit do albíčka. Dnes ráno jsem se vzbudila a spodní ret mám samý opar,no děs!!!Nemůžu pořádně ani mluvit a jak vypadám... No,dočtu si vás asi až večer,protože nám právě dorazil děda z Brna:) |
Malina27 | 18328 |
9.7.2006 22:31:53
Ahoj, zdravim vsechny :-)
U ty hutnicky pojistovny muzes vyhody cerpat hned. Dostala jsem volny vstupenky na Polanku v hodnote 600Kc (jsem registrovana ja a Peta - na kazdou 300, ale na Polance je dite do 6 let zdarma). Do posilovny za 300Kc, vitaminovej balicek - asi 4 krabicky vitaminu a digi teplomer, slevy do kadernictvi, na kosmetiku, masaze, solarko.... Je toho tam docela hodne. Prispivaj i tehotnejm na cviceni a vitaminy, na pobyty pro alergiky, ockovani, rovnatka.....A v TR muzes zadarmo do materskyho centra na vsechny jejich aktivity. Maji stranky na internetu, ale nevim adresu. Je to Hutnicka zamestnanecka pojistovna. Maji tam i zelenou linku, tam Ti reknou vsechny vyhody ve Tvym meste. Jinak v tom baraku je sice uz spravena koupelna, ale ted se to zaseklo na elektrice - do ktery se puvodne aktivne vlozil strejek, ale nejak neni schopnej to dokoncit. Ale pracujeme na tom. O vikendu jsme vyvazeli dalsi odpad do sbernyho dvora a malovali tu koupelnu. No, snad se do konce prazdnin prestehujeme... Samy, krasny fotky, Vinko je moc hezkej :-) A uz pekne velkej kluk, nejak to utika :-) |
Samy***Vinco5/03***Grétka7/07 | 15964 |
8.7.2006 19:26:32
4ítajte si ak sa Vám bude chcieť ako sme teepee postavili.
|
Samy***Vinco5/03***Grétka7/07 | 15964 |
3.7.2006 19:33:48
Čaume, vrátila som sa ako úplne chorá mrtvolka, takže ležím s ATB.
Bolo dobre ale myslím, že ma zložila tá klima v aute. Ozvem sa a pokúsim sa napísať správu a vložiť fotky. |
Další akce nalezte zde
Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.