Ahoj :-) Jestli bude v sobotu srazík, tak bohužel nemůžu, zítra jedem na tu vodu. Zrovna máme dost frmol, protože stavební firma nastoupí o 3 týdny dřív, takže zrovna teď mám přestávku mezi praním a balením na vodu a vyklízením koupelny a kuchyně. Vrátíme se v neděli večer a v pondělí ráno začne akce. Snad to dobře dopadne. Pak se taky pochlubím fotkama :-) Míšiny fotky jsem teda ještě neviděla. Ashe jsem o srazíku ani neříkala, ta se totiž chystá radši porodit :-) Takže teď minimálně 14 dní budu mimo počítač a v jednom kole. Učitelkám teda předem přeju klidné zahájení školního roku :-) To to teda letos rychle uběhlo, co? :-((((
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.