| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Hlavní : Zpracování a skladování potravin

17.8.2016 19:17:36 wer

Re: povidla

Dej tam rum a cukr, dlouho vař a míchej, a zavařovat nemusíš. Cukr konzervuje.
Ale normální cukr, žádný zelírovací nebo speciální na zavařování.
Dává se 1kg cukru na 3kg ovoce.
Odpovědět
Průběh diskuze (7 názorů)
Téma: Povidla kachna_ 17.8.2016 18:47
*Re: povidla wer 17.8.2016 19:17
*Re: povidla Stáňa * 17.8.2016 20:19
**Re: povidla wer 18.8.2016 6:3
*Re: povidla withep 17.8.2016 20:40
**Re: povidla kachna_ 18.8.2016 9:4
*Re: povidla Bouřka 17.8.2016 21:8

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde


(C) 1999-2023 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.


Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.