| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Hlavní : Zpracování a skladování potravin

7.8.2014 21:57:41 angrešt

Re: - domácí "lečo"

Tak zkazit se může všechno. Tomu předcházíš čistotou sklenic, víček atd. Ale zkažení není tak zlé, přinejhorším tu sklenici vyhodíš, když bude smrdět nebo plesnivět.

Dvojí sterilace se nedělá kvůli zkažení, ale kvůli botulismu, pro který jsou domácí zeleninové konzervy bez kyselého nálevu tím nejrizikovějším.
Odpovědět
Průběh diskuze (14 názorů)
Téma: Zavařování - domácí lečo agatha2 7.8.2014 17:5
*Re: Zavařování - domácí "lečo&quo... ...neviditelná... 7.8.2014 17:10
*Re: Zavařování - domácí "lečo&quo... Mikita.miki 7.8.2014 17:58
**Re: Zavařování - domácí "lečo&q... agatha2 7.8.2014 18:5
*Re: Zavařování - domácí "lečo&quo... Vanka 7.8.2014 17:59
*Re: Zavařování - domácí "lečo&quo... agatha2 7.8.2014 18:4
*Re: Zavařování - domácí "lečo&quo... angrešt 7.8.2014 20:3
**Re: - domácí "lečo" agatha2 7.8.2014 21:49
***Re: - domácí "lečo" angrešt 7.8.2014 21:57
****Re: - domácí "lečo" agatha2 7.8.2014 22:16
*****Re: - domácí "lečo" angrešt 7.8.2014 22:48
******Re: - domácí "lečo"... agatha2 7.8.2014 23:13
**Re: Zavařování - domácí "lečo&q... holka anonymka 8.8.2014 9:11
***Re: Zavařování - domácí "lečo... Stárnoucí 9.8.2014 18:47

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde


(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.


Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.