| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Hlavní : Zpracování a skladování potravin

26.10.2013 23:30:09 vertigo

Zavařování domácí játrové paštiky

Ráda bych udělala domácí játrovku do zásoby, ale nevím přesně jak ji uchovávat. Vím, že lze zamrazit, ale zajímalo by mě, jak konkrétně se dá zavařit. Játrovku dělám tak, že orestuji cibulku, kuřecí játra, pak rozmixuji s máslem a smetanou (+ koření). Když ji dám do skleniček, lze ji pak sterilizovat v troubě? Na kolik stupňů a jak dlouho? A předpokládám, že by bylo lepší to druhý den zopakovat. Ale potřebovala bych vědět ty konkrétní údaje (se zavařováním nemám zkušenosti). Díky moc!
Odpovědět
Průběh diskuze (2 názorů)
Téma: Zavařování domácí játrové paštiky vertigo 26.10.2013 23:30
*Re: Zavařování domácí játrové paštiky Girili 27.10.2013 9:27

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde


(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.


Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.