Ráda bych udělala domácí játrovku do zásoby, ale nevím přesně jak ji uchovávat. Vím, že lze zamrazit, ale zajímalo by mě, jak konkrétně se dá zavařit. Játrovku dělám tak, že orestuji cibulku, kuřecí játra, pak rozmixuji s máslem a smetanou (+ koření). Když ji dám do skleniček, lze ji pak sterilizovat v troubě? Na kolik stupňů a jak dlouho? A předpokládám, že by bylo lepší to druhý den zopakovat. Ale potřebovala bych vědět ty konkrétní údaje (se zavařováním nemám zkušenosti). Díky moc!
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.