vertigo |
|
(26.10.2013 23:30:09) Ráda bych udělala domácí játrovku do zásoby, ale nevím přesně jak ji uchovávat. Vím, že lze zamrazit, ale zajímalo by mě, jak konkrétně se dá zavařit. Játrovku dělám tak, že orestuji cibulku, kuřecí játra, pak rozmixuji s máslem a smetanou (+ koření). Když ji dám do skleniček, lze ji pak sterilizovat v troubě? Na kolik stupňů a jak dlouho? A předpokládám, že by bylo lepší to druhý den zopakovat. Ale potřebovala bych vědět ty konkrétní údaje (se zavařováním nemám zkušenosti). Díky moc!
|
Girili |
|
(27.10.2013 9:27:53) My zavarujeme klasicky v zavarovacim hrnci. Ale delame jinou - veprovou, bez masla a smetany, nebo co jsi to tam psala. Zavaruje se dobre, nekazi se. Jen je potreba dat max. neco malo nad polovinu sklenicky.
|
|
|