| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Dle regionu : Chrudim

Soutěž o balíček dětské kosmetiky

VčeraKomerční sdělení

Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.

(?)
[<<Předchozích 160] Názory 161170 z 1027  [Dalších 857 >>]
Ariela4
  • 
10.11.2006 21:42:09
Tak aspoň někdo mě nenechá bloudit samotnou po Chrudimi:)))
Tak já to zatím vidím tak na ten další pátek. Ještě se domluvíme. Máš moje číslo?
Ema58 15165
9.11.2006 14:33:48
A prosím chybičky omluvte!!!
Ema58 15165
9.11.2006 14:30:55
A tak to já se Áďo hlásím. V pátek od 20 už je většinou Míman doma. Pokud by nejel pekárnu.
No u nás jinak nic moc. Už měsíc máme rýmu. Korbelová hrozí tím, že je alergická. Já se bráním jak můžu. Ale ven chodíme. No ikdyž... Po změně času je to všelijaké. Odpol spí 2apůl až 3apůl hoďky. Takže vstane mezi 3-4 a než se vyprdelíme je skoro tma. Se spaním to je taky na draka. Usne bez problémů sám v herně, nechce ani slyšet že by spal s náma v ložnici. Ale v noci okolo 2ječí. Tak jsem k němu chodila. Usnul a za půl hoďky znova. Tak teď už jsem se na to... a Mirek ho donese k nám šoupnu ho do postýlky a spí do rána. Tak já nevím. Hrozně mě to štve. Když si vzpomenu před 2měsíci. Celé noci naprosto v poho. A je jedno jestli ve dne spí nebo ne!
No jinak pachy a vůně už mi tak nevadí, ale stále nemám na nic chuť. Všechno ze mě padá. Musela sem najít pásky.
Teri kdyby si měla čásek pošli mi taky nějaké fotky CR bytu. Mirek je na něj zvědaví.
Jo a vánoce má mladej již stop stav. Včera jsme mu zakoupili šlapací traktor a zemědělskou farmu. Velkej traktor má doma ve skříni už týden. Tak to by stačilo. Jen mu nakoupím nějaké oblečení a je to.
A taky máme tenhle týden neustále boje. Co řeknu že ne, naschvál jde a udělá to. Se vším hází, dupe na to. Šílený. Asi se všechny děti po druhém roku uklidní a my obráceně.
A ještě já vím že je na to brzo, ale poraďte mi jak se zařizuje společné zdanění.
Ahoj K.
Ariela4
  • 
8.11.2006 23:09:18
No mě hlídá manžel :) On jezdí ve čtvrtek domů a tak většinou mám pátky pro sebe. Teď jsem se rozhodla, že jen co se zotavím, začnu chodit do fitka, abych zchudla nějaké to kilčo, to bude v pátek.
Malá spí celou noc a tak sháním někoho kdo by se mnou cca od 20 hodin aspoň dvě hodinky v pátek poseděl a já přišla na trochu iné myšlenky než 10x denně kojit, přebalovat, žehlit, prát, uklízet, učit se do školy, rehabilitovat s malou Anet (4x denně) a to pořád do kola.
Terisek, Veru04, Eli08 28190
8.11.2006 14:50:00
Teda Naďo, tak to tě upřímně lituju. Při představě, že Verula po o nespí...no to bych nerozchodila. Sice se párkrát stane, že prostě nezabere, ale i v tomhle případě min. půl hoďku v posteli je. Takže aspoň trochu času na dobrání sil...
No a jinak ráno vstává lehce před 7, někdy ještě usne u mě v posteli. Přes den spí 12-15 někdy i do 16 a večer chodí spát po večerníčku a naštěstí už spává celou noc. Asi máme spáče, ale spíš si myslím, že je to tím, že pořád spí u nás v ložnici. Zatím nám to nijak nevadí a stejně to ani tady jinak udělat nejde. Takže pokojíček i se samostatným spaním bude až při dalším stěhování.

Naďo a co je to kuličková dráha?
Nadah 40474
8.11.2006 11:52:21
Áďo, já bych taky raději bez dětí..ani nevíš jak ráda..leč není hlídání. Teď si tak uvědomuju..kdo hlídá tobě? Já myslela, že máte taťku přes týden pryč? Každopádně tenhle týden to nevýjde a můžem se domluvit na příští, ale sama nevím kdy, kde a v kolik. Malá mě spítak od těch 12-14+- a pak musím pro druhýho do školky.....

....Jinak Teri, budíme se furt stejně a v noci ještě ke všemu nespí, jsem naprosto vyřízená. Asi bych jí měla přestat dávat spát po ó, možná bychom byly vyřízené chvilku obě a ona by si na novej spánkovej režim za čas zvykla, ale já si nějak nedokážu představit, že nemám ani vteřinku pro sebe. Asi to budu muset vydržet až do domečku a tam to bude(doufám lepší).
Áďa už taky celkem ťape docela slušně, ale musí mít fakt dobrou náladu, takže zatím pořád převažuje kočárek.
Jinak ten "perfektní" prstýnek ti klidně můžu poslat, ale myslím, že tohle maj snad všude :o) a s fotkama si nedělej hlavu...než bude naše kuchyň..., já se kdyžtak připomenu.

No a my a vánoce...koupili jsme jim kuličkovou dráhu a jinak nevím, sem už se nic nevejde a než se přestěhujem, tak budou zas starší a mít jiný nároky. Takže uvidíme..třeba Ježíšek něco vymyslí :o))
Terisek, Veru04, Eli08 28190
7.11.2006 14:28:58
Teda Áďo, vy jste akční...Naďo, v kolik vstáváte vy, po té změně času?
My jsme dnes z postýlek vylezly až v 8 :-))
Teď zas Verulka spí a jak se vzbudí, tak vyrážíme směr město (holky, tady je to všechno tak daleko...), jdeme naproti taťkovi, jsou odpoledne na bazénu. To se mají, co? V práci má zatím "klid". Ale od nového roku ho prý neuvidím...tak nevím.

Už jsme aklimatizovaní, teď zjišťuju MHD, je to tady fakt všechno dál než jsem byla zvyklá v Chrudimi. Verulka je zdatný chodec, ale občas si už stěžuje, že jí bolí nožičky.

No jinak k vánocům ještě nic nemáme, mám to zatím všechno v hlavě. Určitě bude nějaká ta kuchyňka (mimochodem, Nadi, myslím na tebe, jen to bude trošku složitější, hledat mezi stovkou fotek...), nějaká knížka. A pak přemýšlím nad hlubokým kočárkem. Má pořád tendence dávat spinkat panenky do sporťáku....takže si dokážete představit to vztekání, když se to pořád nedaří :-)) A taky musím sehnat ten perfektní prstýnek, co jste měli vy Naďo.
A co vy a vánoce?
Ariela4
  • 
7.11.2006 8:37:29
Ahoj, tak jak, pořád nikdo tu není, my koukáme od pěti ráno, už jsem zvládla udělat oběd.

Tak honem z postýlek, spát už se nebude
Ariela4
  • 
6.11.2006 22:58:15
Lepší je pokecat bez dětí někde venku, ale podřídím se. Já toho mám celkem dost a tak bych menší oraz sama venku dost uvítala, ale nechci být zase moc sama a jelikož milence nemám, tak jsem si myslila, že bychom mohli vyrazit my tady Chrudimačky, ale jak to vypadá asi mě necháte lézti po zdi.
Nadah 40474
6.11.2006 21:41:24
Ahojky...no Teri, s co je s náma...sama nevím, každej den mrknu a když se tady neobjeví žádná nová zprávička, tak to nechám zas na druhej den atd., atd. :o).
Jinak tady taky chumelilo a byl děsnej vichr a jinak nic novýho. Kačku jsem od tý doby potkala a vypadala celkem spokojeně, jinak fakt nic. My stavíme až se z nás kouří, ale zima klepe na dveře a už se taky nedá dělat tak jako dřív.
Raději povídej ty, jak jsi se aklimatizovala v novém městě a co taťka..v práci je spokojenej? Co máš pro Verunku k vánocům? Jak se ti bydlí, co pozemek a tak :o)).

Ádi, já nevím, jak Kačka, Terka už asi težko přijede :o(, ale já bych byla spíš pro někdy, někde v průběhu dne, ale s naší organizací.....:o(, nevím, nevím.
[<<Předchozích 160] Názory 161170 z 1027  [Dalších 857 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.