Přidat odpověď
Áďo, já bych taky raději bez dětí..ani nevíš jak ráda..leč není hlídání. Teď si tak uvědomuju..kdo hlídá tobě? Já myslela, že máte taťku přes týden pryč? Každopádně tenhle týden to nevýjde a můžem se domluvit na příští, ale sama nevím kdy, kde a v kolik. Malá mě spítak od těch 12-14+- a pak musím pro druhýho do školky.....
....Jinak Teri, budíme se furt stejně a v noci ještě ke všemu nespí, jsem naprosto vyřízená. Asi bych jí měla přestat dávat spát po ó, možná bychom byly vyřízené chvilku obě a ona by si na novej spánkovej režim za čas zvykla, ale já si nějak nedokážu představit, že nemám ani vteřinku pro sebe. Asi to budu muset vydržet až do domečku a tam to bude(doufám lepší).
Áďa už taky celkem ťape docela slušně, ale musí mít fakt dobrou náladu, takže zatím pořád převažuje kočárek.
Jinak ten "perfektní" prstýnek ti klidně můžu poslat, ale myslím, že tohle maj snad všude :o) a s fotkama si nedělej hlavu...než bude naše kuchyň..., já se kdyžtak připomenu.
No a my a vánoce...koupili jsme jim kuličkovou dráhu a jinak nevím, sem už se nic nevejde a než se přestěhujem, tak budou zas starší a mít jiný nároky. Takže uvidíme..třeba Ježíšek něco vymyslí :o))
Předchozí