Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.
Ariela4 |
• |
6.11.2006 16:29:12
no co je se mnou? No jsem utahaná jako kůň. Když mám čas tak tu nikdo není.
Holky co takhle srazík někdy cečer? Necháme naše miláčky doma hlídat dětičky a někam vyrazíme. Teri neznáš někoho ze Žleb? |
Terisek, Veru04, Eli08 | 28190 |
6.11.2006 13:52:15
...co je s váma??!!
|
3.11.2006 13:36:58
Ahojky, jak jste na tom v Chrudimi se sněhem?
Tady už nic není, ale ráno to bylo moc hezký!! Verulka zářila a volala hurá, hurá, maminko, půjdeme stavět sněhuláky!! :-)) Nadi, myslím na tebe, ale foto máme ve velkém pc (teď píšu z noťase), takže snad o víkendu něco vyhrabu a pošlu. Dnes jsem Verulce konečně našla novou doktorku, je to taková starší milá paní, takže mi jí rovnou poslechla kvůli tomu kašli. Nic tam nemá, takže pokračujem v sirupu na vykašlávání. Káťo, jak je tobě, už ty šílené stavy polevují? Tak se mějte a pište taky někdo něco!! |
Nadah | 40474 |
30.10.2006 12:09:29
Ahoj,
no Ádi ono je to těžký, nikdo z nás tady nebude sedět celej den a čekat až se někdo objeví :o)) a když něco napíšem a tejden se tu nikdo neukáže, tak už to pak taky kolikrát není aktuální. Co vám je, že baštíte ATB? Teri...tak hlavně aby to bylo už fakt definitívní :o)..pošli nám nějaký fotečky a vzpomeň si na mě, až budeš mít chvilku s tou kuchyní..díky. Pozdravuj Verču..posledně se na ní Áďa ptala. Tak pa, pá :o) |
29.10.2006 13:54:51
Tak jsme konečně zabydlení, už i internet máme, jak vidíte...:-))
Verulka byla nakonec u babičky skoro dva týdny, máme jí asi čtyři dny a pořád to ještě není ono. Nějak si neumí sama zahrát, už aby se zajela do starých kolejí. Usilovně scháníme pozemek, byt je už ucházející, ale to místo je děs.... Jinak jsme všichni zdraví, Verulka trošku pokašlává, ale nic vážnýho. Tak se mějte!! |
Ariela4 |
• |
28.10.2006 17:08:18
No když se neohlásíte a jen nakouknete, tak sem fakt nikdo nebude chodit :)
Tsk my dneska oslavili jedenáctku. Jsme všichni nemocní, já mám ATB, Adélka se asi taky brzo přidá, Bětka měla horečky, jen Anýsek se jakžtkakž drží. |
Nadah | 40474 |
26.10.2006 14:29:55
:o)))
Áďo, co by tady kdo dělal, když tady není ani "noha" :o(. Copak ti je? Jinak mrňouska je hezounká, celá prostřední(starší jsem neviděla). Kačko, děkuju :o), rozhodila jsem sítě ještě někde jinde a na zmíněnou doktorku jsem taky narazila, ale bylo mi řečeno, že toho má MÓÓÓÓÓC :o(...ale já se nedám. Tý jo, taky bych potřebovala aby si ty dva raubíře někdo odvezl...tak na měsíc a pak by se vidělo, jenže on je nikdo nechce :o(.. A jinak je všechno OK? ;o) Tak se mějte a zas někdy...třeba ještě letos :o))) |
Ema58 | 15165 |
26.10.2006 9:41:16
Ahoj prťavka je kouzelná... Co vám chybí cácorky?
Naďo tak žádný alergolog v Hradci vyhlášený není. Ale Míša zná jednu imunoložku. Říká, že by měla být dřív než alergolog. Imunita je celková alergie pak už je specializovaná. Jmenuje se Hanzálková a je prý dobrá. Sídlí v lékařském domě u mlíčáku. No jinak my jsme minulý týden prodělali zánět spojivek, dost hustý a teď už jen rýmujem. Nestačím prát trika páč mu nemůžu vysvětlit, že má nos utírat do kapesníku a ne do rukávu. Na víkend razí k babičce. A já se budu starat o dva bordel chlapi. Mirka a taťku páč mamina v úterý odfrčela směr lázně Poděbrady. Tak pa K. |
Ariela4 |
• |
25.10.2006 11:13:35
Teda jakto, že sem nikdo nechodí,
Já jsem nemocná |
Nadah | 40474 |
15.10.2006 15:14:21
Kačko, tak to neporadím (to jsem ti pomohla viď), slyšela jsem to u starších dětí a hlavně "pubošů"..jedna moje známá dokonce rostla tak rychle, že omdlívala, protože to tělo se s tím nestačilo vypořádat. Napadá mě jedině vápník a skořápky :o)), já bych se ptala doktorky.
Áďo, zrovna zítra nemůžu..budem to muset nechat na jindy :o( a spíš dopo. Péťo/pemae...kdepak se loudáš?? :o) Holky, začali jsme vytápět sousedy, ale k nejhoršímu nedošlo, maj fleky na stropě, ale neplavali, naštěstí jsme na to snad přišli zavčas, museli jsme tedy rozbourat kus koupelny, ale... a když jsem dneska vytírala, tak mládě porazilo plnej kýbl, sedla si doň a celej ho převrhla...myslím, že kdyby jim to udělalo fleky ještě jinde, tak tohle nám neuvěřej :o)) Teri, co vy? Už malujete :o) Mějte se... |
Další akce nalezte zde
Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.