Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.
Ariela4 |
• |
15.10.2006 13:43:49
A teď jsem si to přečetla, no já jezdím do Chrudimi tak jednou týdně, určitě tam pojedu v pondělí na ouřady
|
Ariela4 |
• |
15.10.2006 13:42:38
Ahoj, tak co se děje chrudimačky?
Naďo jak ty lázně, už jsi se neozvala. |
Ema58 | 15165 |
11.10.2006 19:18:49
Už nevím jaký název! Kluci v pohodě, až na pár rvaček jsem to přežili a vybičovala jsem se i k obědům.
Jinak stále po odpolednách jezdíme s Martinou a klukama na výlety. Dnes Slatiňany - Kočičák - Monaco. Moc bezva. Nasbírali jsem kaštany a jedlé kaštany. Zítra jedem za zvířectvem k tchánovi. Ale kdyby ste viděli jak to vypadá u nás doma. Já se štítím vejít do nějaké místnosti. Pokusím se domluvit s tchýní na nějakém tom hlídání. ¨ Jo a prosím Vás Domas si stále stěžuje že ho bolí pod kolenama. Je možný aby rostl a boleli ho nohy? Neměl ste to někdo? K. |
Nadah | 40474 |
10.10.2006 20:17:09
Nazdárek :o)
Tak co Kačko, jak dopadli kluci..neškrabali zeď:o). Jinak prozatím díky. Terko, co máš na tom podzimním "marastu" ráda? Ahoj Ádi, tak tě tady zas vítáme :o). Tedy ty jsi rodilej optimista..nemáš trošku pro mne? Jinak se omlouvám, že jsem se ti už neozvala, ale lázně se nekonají, čili, zatím je toto téma "u ledu". Až se někdy uvidíme, tak vysvětlím. Jak často jezdíš do CR? A co přestavba domečku? Jinak Marťas na to svoje věčný pokuckávání dostal ATB a Áďa na rýmu kapky...tak snad se pohnem skoro po měsíci k lepšímu. Mějte se hezky.... |
Ariela4 |
• |
9.10.2006 17:36:33
Ahoj no jak bylo v lázních, no celkem dobře, ke konci byla Anet nemocná, ale zvládli jsme to a zítra jde do školky.
Jo a téma lázně? To musím ještě rozdýchat, byli náročné hlavně psychicky. Když tam vidíte děti na vozíčku, s nevivinutýma nožičkama, či tříletou holčičku se srostlou fontanelou, (vývoj hlavičky a i mozku se zastavil na 3/4 roce a tak taky vypadá, tělíčko tříleté holčičky a hlavička maličká a rozum malého miminka) tak vám je ouzko. Každý den jsem objímala moje zlatíčka a ač nejsem žádného vyznání, děkovala jsem bohu za to, že jsou moje děti jakžtakž zdravé, že Adélka má jen astma a celiakii, a že Anet ač má myopatii, tak zatím chodí a smí si ještě užívat života. Bylo to skutečně náročné, ale zase na druhou stranu mě to pomohlo v tom, že vnitře jsem se posílila a vím, že nesmím povolit ve své důslednosti ve cvičení. Jinak já stále kojím, mléčka mám na rozdávání, maličká spinká hezky, dneska měla 4650g a 55 cm takže od narození nabrala přesně dvě kila a vyrostla o 8cm. Což je pěkný výkon a je vidět, že rozhodně hlady netrpí. Anetka jde zítra do školky a tak jsem na ní zvědavá. Holkám zatím nadšení z maličké vydrželo, pomáhají i když nemusí. Takže není si nač ztěžovat. |
Terisek, Veru04, Eli08 | 28190 |
9.10.2006 15:03:32
Je to tady hezký, však jsem ani nikdy opak neříkala.
Dneska jsem byla omrknout sekáček Natinka a mělo to docela úspěch. Teď ještě musím nějak dořešit boty a opravdový podzim s plískanicemi a deštěm může s klidem začít :-)) Už jsem vám psala, že mám podzim ráda... :-)) Áďo, jak roste miminko? Nechceš sem hodit nějakou fotku? Já už jsme tak dlouho žádný miminko neviděla.... :-) A jak bylo? |
Ema58 | 15165 |
9.10.2006 8:04:20
Naďo již byla vyslána sms a zjišťuje se to.
Mám tu synovce, tak jsem zvědavá jak to přežiju. Chudáci budou oba o hladu, asi je pošlu na proti do hospody. TAk pa K. |
Ariela4 |
• |
8.10.2006 14:31:48
Ahoj všichni. Tak jsme zpátky. V lázních bolo všeliak, ale šlo to. A jak se tu máte? kdy se konečně sejdeme?
|
Nadah | 40474 |
7.10.2006 20:52:58
Jen přiznej, že to tady je hezký :o)))).
Však když budete chtít, tak tady máte vždycky dveře otevřený :o). Tak pěkný večer a pohodovou neděli :o). |
Terisek, Veru04, Eli08 | 28190 |
7.10.2006 13:37:10
Na kuchyňku jsem se teď taky dívala, ani jsme nevěřila, že je jich tolik!!
To zas bude vybírání.... Včera jsme byli na procházce ve slatiňanech v parku, mrkli jsme na koníky, bylo tam moc hezky :-) Dneska už pomalu balím, taťku máme v práci a na mě to začíná nějak dosedat... Tak hezký víkend!! |
Další akce nalezte zde
Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.