| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

A tak to já se Áďo hlásím. V pátek od 20 už je většinou Míman doma. Pokud by nejel pekárnu.
No u nás jinak nic moc. Už měsíc máme rýmu. Korbelová hrozí tím, že je alergická. Já se bráním jak můžu. Ale ven chodíme. No ikdyž... Po změně času je to všelijaké. Odpol spí 2apůl až 3apůl hoďky. Takže vstane mezi 3-4 a než se vyprdelíme je skoro tma. Se spaním to je taky na draka. Usne bez problémů sám v herně, nechce ani slyšet že by spal s náma v ložnici. Ale v noci okolo 2ječí. Tak jsem k němu chodila. Usnul a za půl hoďky znova. Tak teď už jsem se na to... a Mirek ho donese k nám šoupnu ho do postýlky a spí do rána. Tak já nevím. Hrozně mě to štve. Když si vzpomenu před 2měsíci. Celé noci naprosto v poho. A je jedno jestli ve dne spí nebo ne!
No jinak pachy a vůně už mi tak nevadí, ale stále nemám na nic chuť. Všechno ze mě padá. Musela sem najít pásky.
Teri kdyby si měla čásek pošli mi taky nějaké fotky CR bytu. Mirek je na něj zvědaví.
Jo a vánoce má mladej již stop stav. Včera jsme mu zakoupili šlapací traktor a zemědělskou farmu. Velkej traktor má doma ve skříni už týden. Tak to by stačilo. Jen mu nakoupím nějaké oblečení a je to.
A taky máme tenhle týden neustále boje. Co řeknu že ne, naschvál jde a udělá to. Se vším hází, dupe na to. Šílený. Asi se všechny děti po druhém roku uklidní a my obráceně.
A ještě já vím že je na to brzo, ale poraďte mi jak se zařizuje společné zdanění.
Ahoj K.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 6-4= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.