| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Dle regionu : Chrudim

Soutěž o balíček dětské kosmetiky

VčeraKomerční sdělení

Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.

(?)
[<<Předchozích 110] Názory 111120 z 1027  [Dalších 907 >>]
Dája a Kája 56940
28.12.2006 19:38:18
Ahojky, děkuji za přivítání. Tvé je mi líto a doufám, že se brzy uzdraví. Moje holčička je teď často nachlazená a vidím, jak je z toho vždy ztrápená. Takovou horečku měla zatím jen jednou a stačilo nám to. Držíme Vám všechny pěsičky, co máme.K té školce, mám zatím holčičku maličkou a v Chrudimi býváme ještě jen víkendově, ale o školce na Malíku jsem slyšela jen dobré zprávy a myslím, že na ní učí děti i jazyky, což je fajn.
Ariela4
  • 
28.12.2006 18:34:36
Ještě jsem se chtěla zeptat, co říkáte školce Dr. Malíka? Je dobrá? a ještě uvažuju o školce Svatopluka Čecha.
Ariela4
  • 
28.12.2006 18:32:58
Ahoj všem.
Přeji vám krásný mezičas. (mezi vánocema a novým rokem)
U nás to pořád stůně, maličká Bětulinka má 39,5 už druhý den. Moc se bojím. Dolů jí to jde vždy jen na chvilku když zabere paralen či nurofen. A pak to zase letí kosmickou rychlostí hore. Malá je trpělivá a chce se chovat. No mám doma mužíka, tak je na to naštěstí čas. Ještě má k tomu beruška rýmu jako trám, kašle a má i zánět očí. No děs běs. Zítra jdu k lékaři a mám takový divný pocit, že poputujem do špitálu. Achjo. Mě to se......
To už je podruhé.
Doufám, že vy se máte lépe.
Vítám navou tvářičku :) Ahoj:)
Dája a Kája 56940
28.12.2006 11:40:36
Ahoj Peti, to je celkem náhoda. Snad se tu taky někdy sejdeme a samozřejmě i někdy venku v terénu. Pozdravuj Kubíčka a těšíme se na Vás. Pa.
Peťulais 31174
27.12.2006 18:42:52
Dano ahojda:)))
Dana + Karolínka
  • 
25.12.2006 22:09:41
Ahoj, všechny Vás zdraví Dana se skoro roční dcerkou Karolínkou. Jsem po 6 letech téměř zase chrudimačka, tak se tu snažím najít nějaké kamarády pro sebe i svou princezničku. zatím nemám moc přístup k internetu, ale čas od času se tu můžu objevit. Mějte se zatím krásně a jestli tu právě někdo jste i v tento vánoční čas, tak se budu těšit na odpověď. Pa pááááááá..........................
Dana + Karolínka
  • 
25.12.2006 22:08:50
Ahoj, všechny Vás zdraví Dana se skoro roční dcerkou Karolínkou. Jsem po 6 letech téměř zase chrudimačka, tak se tu snažím najít nějaké kamarády pro sebe i svou princezničku. zatím nemám moc přístup k internetu, ale čas od času se tu můžu objevit. Mějte se zatím krásně a jestli tu právě někdo jste i v tento vánoční čas, tak se budu těšit na odpověď. Pa pááááááá..........................
Nadah 40474
23.12.2006 20:52:56
Přeju vám všem, nádherné vánoce, plno rozzářených dětských očíček, pohodu, pěkné svátky a do nového roku zdraví, štěstí, lásku a splnění všeho, co si přejete.
Mějte se všicni moc hezky a uživejte si všeho.

A této diskuzi přeji, aby se připojilo více lidiček a žádný hádky :o)).

Terisek, Veru04, Eli08 28190
22.12.2006 13:11:56
Přeji vám všem krásné Vánoce, bohatou nadílku, klid a mír na duši.
A do toho nového roku 2007 vykročte tou pravou nohou.
Ema58 15165
20.12.2006 22:15:21
Ahoj holky, moc se omlouvám, ale já vůbec nestíhám. Ještě k tomu máme domácí počítač rozebraný páč předěláváme celou místnost. No akorát jsme ji rozkuchali a to je vše. Manžel má před vánocema v práci takovou honičku, že Domču už několik dní neviděl. Prostě všichni chtějí oříšky!!!
Domča už je ok. Naďo měl takové pupínky nejdřív v podpaží. Pak jsem to objevila v kolením ohybu a na zadečku. Takový hnízda krupičky nevím jak to popsat. O rozrůstalo se to před očima. Šli jsme ke Korbel. a myslela, že je to z něčeho a dala nám týdenní dietu, tekut. pudr a fenistyl. Po týdnu se mu to rozlezlo od podpaží k pasu od kolínek po lýtkách a ke kotníkům. Tak jsem tam zašla znova a bylo mi řečeno,že je to virová vyrážka. A může trvat až půl roku. Dál jsme měli pokračovat a přijít za týden. No a 2dny před kontrolou začlo vše mizet. Tak nás jen pochválila, že jsme to zvládli rychle a šli jsme. Teď máme mazat bepanthenem. tak to je naše choroba.
V pátek jedem na štědrý den k manželovým rodičům a v sobotu hurá na chatu a tam budem volna a dárků užívat do středy. Manžel musí mezi svátky do práce, tak malýho nechám buď na chatě se švagrovou a babinou a nebo ho dám k druhé babičce. Potřebujem od sebe pauzu občas si jdem po krku a zbytečně, tak to chci rozčísnout.
Jinak se už trošku kulatím ale málo tak to bude asi holka. Vyšel mi hraničně TT tak jsem byla dnes znovu na krvi. Trochu mě to rozhodilo, ale snad to bude dobrý. Jo a to si ještě moje doktorka zlomila ruku. Nastoupí až v únoru. To je asi vše díky oknům nemám vůbed proveden vánoční úklid ale nijak mě to netrápí. Včera jsem udělala 4druhy cukroví a už tu jen poklidím zbalím tašky dárky a úklid bude až po novém roce.
Přeju Vám všem krásné vánoce a bohatého Ježíška. Ahoj K.
[<<Předchozích 110] Názory 111120 z 1027  [Dalších 907 >>]

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.