| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Dle regionu : Chrudim

Soutěž o balíček dětské kosmetiky

VčeraKomerční sdělení

Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.

(?)
[<<Předchozích 120] Názory 121130 z 1027  [Dalších 897 >>]
Nadah 40474
19.12.2006 20:58:18
Ahoj...

...Kačko, řekni mi PROSÍM, co to měl Domča na tý nožce!!!

Ádi, zlatý streptokok???? Co to je????

Tak u nás doma se pomalu vánočně finišuje, cukroví upečeno, dárky zabaleny, taťku máme 3neděle doma, zatím prostě celkem pohoda...

...tak vám všem jí přeju taky a do vánoc se ještě (snad) ukážu..pa :o)).
Ariela4
  • 
17.12.2006 18:10:47
Ahoj všichni tak máme napečeno, nakoupeno ještě zabalit dárečky.
Holky jsou stále nemocné, všechny tři mají zlatýho streptokoka v krku tak je znova přeléčují ATB :(((((( Mě tayk nějak škrabká v krku, tak si skočím na výtěr.
Ariela4
  • 
14.12.2006 14:12:01
Nado, ničí to jen vešky, hnidy (vajíčka) ne :(
Nadah 40474
14.12.2006 12:57:22
...vás :o)).
Tak nejen Áďa měla vši, ale i Marťas a dokonce i JÁÁ..BRRR, no Terko, asi jak píše Áďa..přinesl je zřejmně Martínek ze školky. Myla jsem hlavu šampónem a stříkala Difusilem forte H a zdá se, že když budem pokračovat v prevenci, tak bude na čas zažehnáno...tedy než k nám zas ze školky dojdou :o(.Taky jsem slyšela, že jako prevence pomáhá přelejt si umytou hlavu octovým roztokem, ale nemám vyzkoušeno osobně.
Hele Ádi, jáák jako za dva měsíce se vylíhnou znova? Vždyť po tom, co jsme měli na hlavě musej bejt totálně KO!? To ten sajrajt nezničí ty vajíčka?
Jo a jinak...my se vůbec nedrbali...nikdo, přišla jsem na to čistě náhodou, když jsem Ádě dělala culíčky....zíráš Teri co :o), my a culíky :o))...no oni to sou zatím jen takový štětičky :o)

Jinak Teri, s tím finišem u pečení ti trošku závidím...upekla jsem níže zmíněné a mládě brklo a sedlo si do toho, letos holt bude převládat nepečené...má někdo nějaký mňam recept??

Tak se mějte všichni fajn a užívejte předvánoční blázinec...to je děsný, co se děje na silnicích a v obchodech. Min. týden jsem byla s dětma na jarmarku na Veselým kopci a už tam nikdy před vánocema nejedu, mám servaný záda, jak jsem prťavku furt nosila za krkem, bo by mi jí ušlapali.

Pa :o))
Ariela4
  • 
13.12.2006 15:04:13
Teri pokud chodí děti do školy a školky tak stačí jeden a zavšiví celou vesnici. Je to hned. Není to jen otázka špinavých lidí. Já jsem loni hubila asi půl roku, hlavně Naďo i když se jich zbavíš, tak preventivně myj vlasy tím šamponem s teetri olejem. Oni se často vrací, pokud nevyhubíš všechny vajíčka. U nás ve škole a školce jsou zase a Adélka se jim zatím vyhýbá. Jo a než se z vajíčka vylíhnou je to asi dva měsíce. Takže fakt pokud chodí do školky tak pořád preventivně. Ten šampon koupíš v lékárně běžně.
Terisek, Veru04, Eli08 28190
13.12.2006 14:16:03
Naďo, vši? Kde je malá vzala? Já se tomu pořád divím, ale poslední dobou je to asi stále častější. Pořád o tom někde slyším.
Čím jsi je nakonec vyhubila?

Jinak v pečení finišujem, včera jsem dělala linecké, zdobila perníky, ještě bych chtěla stihnout trubičky a slepované kolečka a budu mít plánovaných 6 druhů :-)) Letos mě to nějak baví...

Holky, přeju, ať se do vánoc všichni co jste nemocní uzdravíte!!
Jo a co to nakonec měly prťátka na kůžičce?

Ariela4
  • 
13.12.2006 12:31:45
Nado o veškách jsem se tenkrát bavili, pamatuješ?
Nejlepší je Deparol z internetové lékárny, potom musíš ručně vybírat a dále mýt vlasy celé rodině šamponem s teetriolejem (nevím jak se to píše. To pomáhá. Věř mi, mám vyzkoušené vše :)

Jinak my jsme stále nemocné.
Nadah 40474
7.12.2006 12:45:28
Tak jakpak se všichni máte?

No koukám,...že pusto prázdno po pěšině :o(.

Kačko, co to má teda malej na kůžičce? Áďa má vzádu na nožce taky takový puchejřky a doktorka nám řekla, že jśou to bradavičky a jedině napařit, strhnout a namazat Jodisolem...no horor. Druhej den jsem našla Martínkovi jednu na zádech a jednu na hrudníčku a byl jen o trošku statečnější. U Ádi se mi to moc nepovedlo...vypadá to spíš jak nabobtnalej ekzém :o((.
A co jinak, kulatíš se?

Terko, ty a vzteklá?? To si jaksi nedokážu představit :o).

U nás čert s mikulášem dopadly dle očekávání...Marťas měl trošku nahnáno, ale jen za nima zaklapli dveře, na všechny sliby zapoměl a Áďa jim odkejvala, že s nima půjde do pekla a ráda :o)).

Áďo, koukám, že vy taky máte skoro všechny nemoci co existují...to je pech a kor, když jsi na to víceméně sama.

A co okna? Jak to u vás všech vypadá?

Tak se mějte, já zas někdy nakouknu. Dneska se budou péct perníčky a rohlíčky...to zas bude těsto všude, ale těším se.

JÓÓ a Áďa má vši :o(, zjistila jsem to dneska, tak poženu pro něco, co nám je pokusí vyhubit....kdbyste měl někdo něco osvědčeného, tak sem s tím, budu vděčná.

Pa, pá...
4.12.2006 15:21:41
4.12.2006 14:04:31
Zdravím všechny!!
Já jsem dnes neuvěřitelně vzteklá :-( Chuděrka Verulka to pořád odnáší... :-(
Asi jsem vstala špatnou nohou nebo co. Tak jsem teď snědla půlku čokoládového mikuláše (u nás proběhl už o víkendu). Třeba to pomůže. Po zbytek dne už doufám ani nezvýším hlas.
Taťka se nám jel na dva týdny rehabilitovat, to se někdo má co? Mohla by existovat i nějaká rehábka pro matky na MD.
No jinak mikuláš se nám krásně povedl. Čert byl Petr a mikuláš děda a ani jednoho nepoznala, protože byli fakt perfektně namaskovaní. Sice se ode mě nehla, ale byla statečná a řekla dokonce i dvě básničky!!
No a protože toho dostala až moc, tak to tady teď trochu probírám... :-))
Máme fotky, až to nějak zpracuju, tak sem něco hodím.

Naďo, kuchyňka je pěkná, my jsme nakonec koupili v Tescu slevněnou z 1500 na 700 plastovou. Má ozvučené plotýnky, dá se tam umývat i vodou, je k tomu bohatá výbava, tak snad bude spokojená. S Verulkou už s dárkama končíme, máme vše co jsme chtěli a samozřejmě něco navíc, takže když jsme to všechno zabalili, tak budeme rozbalovat snad dvě hodiny... :-))

Jo a ta školka je vaše? Já jsem myslela, že je to zas nějaký obrázek co se po netu posílá. To máte teda super školku. Je to tak pěkné i uvnitř?

Tak se holky mějte, já jdu ještě chvilku brouzdat a pak se vrhám na dotvoření adventního věnce.
[<<Předchozích 120] Názory 121130 z 1027  [Dalších 897 >>]

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.