| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Ahoj holky, moc se omlouvám, ale já vůbec nestíhám. Ještě k tomu máme domácí počítač rozebraný páč předěláváme celou místnost. No akorát jsme ji rozkuchali a to je vše. Manžel má před vánocema v práci takovou honičku, že Domču už několik dní neviděl. Prostě všichni chtějí oříšky!!!
Domča už je ok. Naďo měl takové pupínky nejdřív v podpaží. Pak jsem to objevila v kolením ohybu a na zadečku. Takový hnízda krupičky nevím jak to popsat. O rozrůstalo se to před očima. Šli jsme ke Korbel. a myslela, že je to z něčeho a dala nám týdenní dietu, tekut. pudr a fenistyl. Po týdnu se mu to rozlezlo od podpaží k pasu od kolínek po lýtkách a ke kotníkům. Tak jsem tam zašla znova a bylo mi řečeno,že je to virová vyrážka. A může trvat až půl roku. Dál jsme měli pokračovat a přijít za týden. No a 2dny před kontrolou začlo vše mizet. Tak nás jen pochválila, že jsme to zvládli rychle a šli jsme. Teď máme mazat bepanthenem. tak to je naše choroba.
V pátek jedem na štědrý den k manželovým rodičům a v sobotu hurá na chatu a tam budem volna a dárků užívat do středy. Manžel musí mezi svátky do práce, tak malýho nechám buď na chatě se švagrovou a babinou a nebo ho dám k druhé babičce. Potřebujem od sebe pauzu občas si jdem po krku a zbytečně, tak to chci rozčísnout.
Jinak se už trošku kulatím ale málo tak to bude asi holka. Vyšel mi hraničně TT tak jsem byla dnes znovu na krvi. Trochu mě to rozhodilo, ale snad to bude dobrý. Jo a to si ještě moje doktorka zlomila ruku. Nastoupí až v únoru. To je asi vše díky oknům nemám vůbed proveden vánoční úklid ale nijak mě to netrápí. Včera jsem udělala 4druhy cukroví a už tu jen poklidím zbalím tašky dárky a úklid bude až po novém roce.
Přeju Vám všem krásné vánoce a bohatého Ježíška. Ahoj K.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 8-4= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.