| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Dle regionu : Chrudim

Soutěž o balíček dětské kosmetiky

VčeraKomerční sdělení

Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.

(?)
[<<Předchozích 100] Názory 101110 z 1027  [Dalších 917 >>]
jandyk+Jiřík04/06+Káťa 11/08 35175
4.1.2007 7:42:07
PřejDobrý den,

Mám osmi měsíční dítě a budeme se za nedlouho stěhovat do Pardubic.
Prosím, ráda bych chodila k opravdu výborné doktorce nebo doktorovi. Hlavně, aby sledovala vše na preventivních prohlídkách. Moje nynejší sleduje velmi pečlivě např. pohybový rozvoj různé reflexy atd.
Věřím ji na 100% a ráda bych věřila tak i doktr. v Pardubicích.
Jestli znáte nějakého dobrého doktr. třeba přímo v Pardubicích nebo v Hradci. Klidně budu dojíždět.

Znám totiž spoustu případů "zanedbaných" dětí.
Za jakékoliv informace budu opravdu moc vděčná hezký den
Nadah 40474
3.1.2007 9:00:15
Ahoj,
teda Káťo,to jste teda měli akční vánoce :o(. Na zítřek ti moc držím pěstičky, taky jsem měla hraniční hodnoty a narozdíl od Ádi, já byla prostě velkej "poprda" a na plodovku jít chtěla, ale Dostál mi řekl, že prostě nikam nepůjdu, že to není nic neobvyklého a že by na to neposlal ani vlastní ženu, vzal mi znovu krev a dobrý.
Myslím, že je to jen na tobě, jak se rozhodneš, každopádně držím moc pěstičky.

Ádi, vůbec nevím, co to znamená spasmus...nikdy jsem to neslyšela?.
A co se týče školky, takto zaměřenou třídu tam maj jen jednu a věřím, že do ní je nával, ale kámoška mi říkala, že je pořadník i na "normální" třídy a byla naštvaná, že jde do práce, má to hned přes ulici a holčičku jí tam díky tomu vzít nechtěj. Ono jde asi taky hlavně o to, že je to možná jediná školka v CR, která má otevřeno do 18h(ale nevím, já zatím neměla potřebu se o to zajímat). A VIP...kdo nemá rodiče , kteří školku sponzorují apod... a to jsem zas slyšela od kámošky, která díky tomu svého syna přeřazovala na jinou, ale je možný, že jí to tam prostě nesedlo, každopádně mě říkala reálnej příklad.
Určitě nechci roznášet drby a nemám potřebu si vymejšlet, ptala jsi se, tak píšu, co jsem slyšela, nic víc, nic míň :o).
Ariela4
  • 
3.1.2007 8:03:56
Naďo, školka VIP co to znamená v tvém významu? O základce Malíka jsi to říkala taky. A není problém se na ní dostat, ani mi nepřipadá nějaká snobská. Starají se tam krásně o integrované děti, mají úžasný přístup k dětem. Mám s ní jen ty nej zkušenosti. Školka SV. Čech je pro děti se zdravotním zatížením, specializují se jak na děti s downovým syndromem, děti na vozíčku i děti s obyčejnou alergií. Mají ale omezenou kapacitu a tak na děti bez zdravotního zatížení mají pořadník. Smaozřejmě, že berou přednostně děti se zatížením. Na celý okres jsou tyto školky jen dvě a tak je tam pocopitelně narváno.
Chtěla jsem o ní vědět něco více co se týče přístupu k dětem. Ale asi je perfektní pokud se jí říká VIP. Jdu tam volat.
Ariela4
  • 
2.1.2007 21:54:43
No jste se rozkecali :)))

Kačko to je mi moc líto. Já měla hraniční hodnoty taky, na plodovku jsem nešla. Výsledky jsem měla v pořádku, ale Dr. mě tam hnal kvůli věku :)))) No a tak jsem se jen usmála a řekla že tam nepudu. Byl naštvanej, ale nutit mě nemůže. Bětuška je v pořádku, všechny ultrazvuky ukazovali zdravé miminko jen srdíčko trošku zaostávalo ve vývoji, ale to už se srovnalo. Takže vrozená vada žádná není a vývojová se z plodovky nepozná.

Dr. mě s Bětkou posílá k neurologovi, tam jdeme až za tři týdny a tak se snad do té doby srovná. Moc si to přeju. Pokud si vzpomínám, tak Adélka se taky pozdě otáčela a je celkem v pořádku. Tady jde spíš o tu pěstičku, aby se nevivinul spasmus. o já tomu nerozumím. Myslila jsem si že spasmus je poznat hned po narození, ale je to asi jinak. Čert ví jak to je. Tak se snažím s malou cvičit a snad tu dlaničku brzo otevře.
Ema58 15165
2.1.2007 20:16:28
Ahoj, tak u nás je to podobně marodné jako u Ádi. Ale popořádku.
V sobotu 23 jsme dorazili na chatu kde bylo 5cm sněhu. Na štědrý den bylo nádherně sluníčko, ale tím pádem to odtálo na 2. Nicméně synovec s Domčou bobovali jako o závod a stavěli huhulány. Už ve 4hodiny to vypadalo, že Domas usne, ale naštěstí u večeře se ztoho dostal. Dárky bral šmahem. Nechali jsme ho rozbalovat dárky pro nás, dědu, babičku a jeho. Ale i tak to byl frkot. Po 2hoďkách rozbalování už byl jak robot a tak jsem ho strčili do pelechu a ostatní dárky mu nechali na ráno. 26jsme jeli domů a to všichni páč měl Domas rýmu jak trám a vykašlávací kašel. Původně jsem ho tam chtěla nechat, ale kdyby se přidali horečky, doktor je tam daleko. Tady jsem k doktorce taky nešla nasadila jsem hedelix a otrivin kapky.
V pátek ráno mi volala sestra z gyndy, že mám hraniční TT a chtějí plodovku!!! Ořvala jsem to jak želva, ale nechala jsem se hned objednat. Tak jdu ve čtvrtek do PC. Krev byla negativní ale hraniční hodnoty, tak pro jistotu...
Silvestr jsme byli u manž. rodičů u televize a chlebíčků. Mě ta povinná zábava nějak nebere a Mirka naštěstí taky ne. Domčovi jsem koupili asi 3římské svíce a prskavky. Byl nadšen.
1. mamka odvezla taťku do špitálu se zápalem plic. Holky ráno 30 říkal že na něj něco leze a pic kozu do vazu zápal. U virových je to rychlost.
Tak to je zas můj román, kdyby vás to otravovalo tak napište K.
Nadah 40474
2.1.2007 18:08:36
:o((((, někam se mě vytratil pozdrav???...
...tak znovu ahoj a i já přeju ještě jednou v novém roce jen to nej a hlavně plný pytel zdravíčka :o).
Nadah 40474
2.1.2007 18:05:41

Vítám nové, ale podle toho jak tak čtu, tak asi "staronové" :o))), maminky a doufám, že tu bude trošinku živějc :o).

Tý jo, Áďo, já mám nerva z těch mejch dvou raubířů a to jsou oba relativně v pohodě. Vůbec si tvou situaci nedokážu představit a malý je mi strašně líto...co jí vlastně je a co na to MUDr.? Jinak jsi se ptala na školku...Marťas chodí na Dr.Peška a celkem v pohodě, ale ono za každou zdí můžeš narazit na nějakého "pitomce". O Malíkovi nevím, o S.Č. nsad jen to, že tam je nějakej pořadník a říká se jí VIP školka, ale jak říkám, osobní skušenost nemám, jen co jsem zaslechla.

Jinak vánoce u nás neproběhli asi tak idilicky jako u Ádi...přes papíry které lítaly vzduchem nebylo děti pomalu vidět, nestačili rozdělat jeden a už se hrnuli na další, ale snad celkem pohoda.

Ve čtvrtek máme odjíždět na hory, tak jsem zvědavá, co tam budem dělat...nevím, jestli si místo lyží nemáme vzít kolečkový brusle :o).

Zatím se mějte fajn :o).
Ariela4
  • 
2.1.2007 16:26:33
Ahojte všichni v novém roce. Doufám, že jste měli šťastný vstup a bude to jen pokračovat s úsměvem na rtech.

U nás se cukroví povedlo, a pokud se nepovedlo tak jen proto, že jsem ho pozapoměla v troubě. Jo a ještě pracny mi nešli z formiček a tak jsem je vykrajovala a super. (pro neznalé, mám bezlepkovou dietu)

Děti byli nadšené, cukroví už moc není, je jen lepkové, to jim prý nechutná, ale to moje bezlepkové zmizí do 10 minut co jej dám na tácek.
Adélka se pomalu chystá do školy no a Anetka se mnou zůstává doma:( Nevím jak to zvládnu.

Ježíšek byl u nás skromný, ale děti měli rozzářená očka. Pojala jsem ho letos více zaměřeného na rodinu a tradice, poštěli jsme si lodičky ze skořápek a se svíčkou, rozkrajovali jablíčko, zpívali koledy u kytary. No a věřte nevěřte líbilo se to dětem víc než dárky :) Takže mám moc velkou radost.

S Bětuškou trošku bojujeme co se nemocí týče, od 3 měsíce má již druhé antibiotika, je líná se otáčet a má pořád ručičku v pěstičce. Podle mého laického odhadu je pozadu asi o dva měsíce. No to by nebyla zase taková katastrofa, jen ať se to už neprodlužuje.

Tak to je asi vše k dnešnímu raportu :)

Přeji krásný den
Dája a Kája 56940
31.12.2006 21:41:11
Ahojky, chci Vám všem ještě popřát za sebe a svou princezničku Karolínku ( téměř 1 rok) do nového roku samé nej... nej... nej..., hlavně hodně zdravíčka, štěstíčka, lásky a pohody. Vím, že mě tu ještě moc neznáte, net mám zatím jen příležitostně, ale jelikož jsme všechny na "stejné lodi", tak jsem Vám prostě chtěla popřát. Pa pááá.
Dája a Kája 56940
28.12.2006 19:40:28
Koukám, že jsem napsala Tvé, ale vynechala jsem " DCERKY", tak to se moc omlouvám.
[<<Předchozích 100] Názory 101110 z 1027  [Dalších 917 >>]

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.