| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Ahoj,
teda Káťo,to jste teda měli akční vánoce :o(. Na zítřek ti moc držím pěstičky, taky jsem měla hraniční hodnoty a narozdíl od Ádi, já byla prostě velkej "poprda" a na plodovku jít chtěla, ale Dostál mi řekl, že prostě nikam nepůjdu, že to není nic neobvyklého a že by na to neposlal ani vlastní ženu, vzal mi znovu krev a dobrý.
Myslím, že je to jen na tobě, jak se rozhodneš, každopádně držím moc pěstičky.

Ádi, vůbec nevím, co to znamená spasmus...nikdy jsem to neslyšela?.
A co se týče školky, takto zaměřenou třídu tam maj jen jednu a věřím, že do ní je nával, ale kámoška mi říkala, že je pořadník i na "normální" třídy a byla naštvaná, že jde do práce, má to hned přes ulici a holčičku jí tam díky tomu vzít nechtěj. Ono jde asi taky hlavně o to, že je to možná jediná školka v CR, která má otevřeno do 18h(ale nevím, já zatím neměla potřebu se o to zajímat). A VIP...kdo nemá rodiče , kteří školku sponzorují apod... a to jsem zas slyšela od kámošky, která díky tomu svého syna přeřazovala na jinou, ale je možný, že jí to tam prostě nesedlo, každopádně mě říkala reálnej příklad.
Určitě nechci roznášet drby a nemám potřebu si vymejšlet, ptala jsi se, tak píšu, co jsem slyšela, nic víc, nic míň :o).

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 3-2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.