Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.
MyškaLL | 72634 |
4.5.2009 17:54:14
Rozhodně bych to řešila.
Brácha měl jen písek, ale jakou mu to nadělalo paseku. Měl záchvat jako blázen. Bolelo ho břicho, že nevěděl, jak si sednout či lehnout... Nepodceňuj to. Teď třeba dobrý a pak tě to zničeho nic pěkně sejme... Laparka je fakt v pohodě. Není se čeho bát |
raadka | 49488 |
4.5.2009 16:10:45
Ahoj, taky jsem měla problémy, v těhu gradovaly, 2 malé kamínky .
Po porodu byl klid, a když bylo malému 1 rok šla jsem na laparku, rovnou mi vzali celý žlučník, prý už křičel ,že chce ven, a z malých kamínků byl jeden slušně velkej exemplář. Operovali mě na klinice jednodenní chirurgie, ve čtvrtek v 7 nástup, v 9 operace a druhý den v poledne domů. Naprosto OK! |
Kacii&Matýnci | 8339 |
4.5.2009 15:29:01
Pokud jsou kaminky maly, casto projdou ven samy, u nich je problem, ze pokud k tomu jsou sklony, budou se tvorit porad. Mne se asi dva nebo tri cca 4mm zasekly ve zlucovodu a brali mi je endoskopicky bez narkozy, coz sice bylo peklo na zemi, ale asi lepsi, nez laparka a narkoza. Byt tebou, poradne se poptam na moznosti, zalezi i na nemocnici, na velikosti kaminku, na jejich umisteni atd...
Mmch. pokud je pravda to, co mi rikali o jejich rustu, tak uz mam par let bud dvakrat takovy,...no anebo zadny...ale problemy nedelaji, takze to ani nezjistuju |
Bodlík | 92333 |
4.5.2009 15:17:14
asi jsem v tohle hysterka, nikdy jsem na žádné operaci nebyla a mám strach, ba přímo hrůzu z bolesti, z toho, že mě blbě uspí a budou mě kudlat zaživa, že se už nikdy neproberu ... prostě z neznáma. Bóže, já jsem takový posera, že jsem nešla ani na vypálení bradavic a ze strachu si je na noze vyřízla sama. Naštěstí úspěšně. Bolest hrozná, ale strach věěětší.
|
šatranka | 70691 |
4.5.2009 15:14:57
A tedy na tvoji otázku: určitě bych to řešila.
Držím ti palce a nestresuj se tím |
šatranka | 70691 |
4.5.2009 15:13:25
v pátek jsem šla "domů", ne dolů, pardon.
|
šatranka | 70691 |
4.5.2009 15:12:15
Můžu jen z vlastní zkušenosti. Měla jsem taky drobné žlučníkové kamínky. Dvakrát jsem měla menší žlučníkový záchvat (jednou po klobáse v kempu a podruhé po burských oříškách), tak se na to přišlo. Byly mi odstraněny laparoskopicky - operace v pondělí, v pátek jsem šla dolů. Pak jsem držela dietu. Celkově to nebyla žádná hrůza, nijak bych se toho nebála. Akorát jsem hodně zhubla. Teď jsem samozřejmě bez problémů.
Operace mi byla doporučena, protože prý kamínky mohou putovat a když jsou v nějakých cestách, tak je operace složitější (jsem laik, tak se omlouvám za neodborný popis). Akorát bych na tvém místě nejedla nic smaženého, prostě jedla klasicky zdravou stravu. Pak by snad kamínky neměly žádný zánět vyvolat. |
Zuzul+K 1/09+K 7/12 | 85111 |
4.5.2009 15:08:14
já teda osobní zkušenost nemám, ale co nedělá problém teď může po pár měsících či letech nadělat pěknou paseku, byla bych ráda, že se na to přišlo včas a laparoskopii bych podstoupila, navíc po laparo ti zbydou jen malinké jizvičky a není to nic náročného, takže si myslím, že bát se je zbytečný. Přeuju hodně odvahy
|
Bodlík | 92333 |
4.5.2009 15:03:36
Při akutním problému v těhu mi mimo jiné našli drobné žluč. kamínky. Prý se, až porodím a odkojím, mám zastavit na laparoskopii. Jakékoliv operace se neskutečně bojím. Mám to řešit nebo to nechat plavat? Dodávám, že nemám a nikdy jsem se žlučníkem problém neměla. Zjistilo se to náhodně při vyšetření utz. Moc děkuji za všechny rady a názory.
|
tomulinkaa | 91283 |
4.3.2009 22:13:22
zbavte se problémů a jezte cokoliv pokud máte zájem napište mi na mail ivetalepkova@gmail.com
|
Další akce nalezte zde
Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.