Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.
C.Campanula | 98166 |
29.6.2009 16:58:34
Dorbý den pročetla jsem se v diskuzi až k vašemu příspěvku, žlučník mám špatný a už už plánujeme operaci, mohla by jste mi prosím na email C.Campanula@seznam.cz poslat vaši "techniku" se zbavování kamínků? Čím dříve tím lépe. Děkuji!!!
|
CCampanula@seznam.cz |
• |
29.6.2009 16:54:47
Dorbý den pročetla jsem se v diskuzi až k vašemu příspěvku, žlučník mám špatný a už už plánujeme operaci, mohla by jste mi prosím na email C.Campanula@seznam.cz poslat vaši "techniku" se zbavování kamínků? Čím dříve tím lépe. Děkuji!!!
|
Lenka K. |
• |
29.6.2009 12:03:40
Dobrý den,
jemi 25let a nedávno mi zjistili žlučníkové kamínky.Začalo to tak,že jsem v noci dostávala šílené bolesti zad,především páteře a hrudníku,což vedlo až ke zvracení.Bolesti ustaly pravidelně po 30-40minutách.Nikdy by mě nenapdalo,že to není od páteře,ale od žlučníku,teď mám doporučeno vyoperování žlučníku celého,neb kamínků mám moc a mrňavých.Ale upřímně,hodně všechny obdivuju,kteří se na operaci odváží,zažila jsem pouze operaci slepého střeva dodnes mám z toho hrůzu.Taktéš nechci velkou jizvu,za kterou se pak budu v plavkách stydět,pochybuju ,že mi laparoskopicky vyoperují celý žlučník jen s malou jizvičkou a tak hledám různé a jiné varianty,krom operace.Nemůžete mi někdo poradit prosím? |
Lenka K. |
• |
29.6.2009 12:00:16
Dobrý den,
jemi 25let a nedávno mi zjistili žlučníkové kamínky.začalo to tak,že jsem v noci dostávala šílené boelsti zad,především páteře a hrudníku,což vedlo až ke zvracení.Bolesti ustali pravidelně po 30-40minutách.Nikdy by mě nenapdalo,že to není od páteře,ale od žlučníku,teď mám doporučeno vyoperování žlučníku celéko,neb kamínků mám moc a mrňavých.Ale upřímně,hodně všechny obdivuju,kteří s en aoperaci odváží,zažila jsem pouze operaci slepého střeva dodnes mám z toho hrůzu.Taktéš nechci velkou jizvu,za kterou se pak budu v plavkách stydět,pochybuju ,že mi laparo.vyoperují celí žlučník bez jen s malou jizvičkou a tak hledám různé a jiné varianty,krom operace.Nemůžete mi někdo poradit prosím? |
Zuzka |
• |
20.5.2009 23:00:08
se přidám s dotazem,poslední dobou mám bolesti žlučníku po smaženém jídle,nikdy jsem tím netrpěla až teď kdy skoro pořád po sladkým a po smaženým mám velké bolesti že už se konečně odhodlávám s tím k dr.(nechtěla bych zažít to co tu popisujete muselo to být opravdu dost nepříjemný zážitek).Chci se zeptat jestli to musí znamenat žl.kameny nebo ne a na jaký vyšetření mi obvodní dr.pošle?Na SONO?Nebo se chodí někam ke spec.na to Gastro?Musím se toho bát nebo ne?Děkuju moc za odpověď
|
Haaribo | 87262 |
14.5.2009 16:23:10
Asi tě zklamu, ale bez operace to fakt nejde a ve vlastním zájmu bych ji podstoupila co nejdřív, aby se ti taky nestalo, že některý z kamínků postoupí níž do žlučových cest a ucpe je...a to pak bude fičák...
|
+Jana+ | 57778 |
13.5.2009 18:59:15
Nemáte někdo zkušenost s odstraněním žlučových kamenů jinak než operativně? Nevíte někdo o nějaké alternativní metodě? Četla jsem, že pomáhá černá ředkev - nezkusil jste někdo? Jsem pár dnů po žlučníkové kolice, na sonu mi našli kamínky a doporučili operaci - ale já jsem posera a bojím se operace - nejde ty kamínky nějak rozpustit???
Předem díky za rady |
Bodlík | 92333 |
5.5.2009 9:54:58
tak moc díky všem za rady a ještě, je ta laparka hrozná? Jak na strach?
|
Alfinka, Elinka 4/04,Ríša 2/07 | 8819 |
4.5.2009 23:23:10
Ahoj,
taky já doporučuji poslechnout lékaře a jít na laparku. Mám osobní zážitek a dost podobný jako Ninča. Poprvé se mi žlučník ozval v prvním těhu, ve 24 týdnu po vánocích. Tehdy mě začala hrozně bolet jakoby zablokovaná hrudní páteř, ale ležení nepomáhalo, nemohla jsem najít polohu, ve které by to přešlo, léky jsem nesměla...Kroutila jsem se v bolestech orosená studeným potem asi tři dny. Máma mi volala pohotovost (Vánoce jsme tehdy trávili u mojí mámy), ale s ohledem na těhotenství jsem mohla jen čaje. Po těch třech dnech jsem začala zvracet a tím se mi pak ulevilo. Byl to hrozný zážitek. Znova se pak v menší míře opakoval. Vždy mi pomohl čaj a tím horkým hrnkem jsem si hřála břicho... Přesně dva roky po vánočním zážitku se mi objevily příznaky zablokování žlučových cest (velmi tmavá moč, a velmi světlá stolice), což jsem nějak asi dva-tři dny ignorovala a teprv až jsem zežloutla, jsem šla na pohotovost. Přijali mě okamžitě na chirurgii, byla jsem v podstatě v ohrožení života, druhý den ERCP, pak 14 dní na kapačkách bez jídla a po uklidnění slinivky konečně operace. Vydupala jsem si laparoskopickou operaci a po čtyřech dnech jsem mohla domů. Za to celé martýrium jsem si mohla ale sama, kdybych šla k doktorovi při jedné z mnoha těch epizod žlučníkové koliky, nemuselo to dojít tak daleko. Takže rozhodně jdi a neboj, pokud nejsou komplikace, je to v pohodě. |
Ninča | 28522 |
4.5.2009 18:18:22
Bodínku, opravdu to nenech plavat,ať nedopadneš třeba jako já. půl roku jsem řešila hrudní páteř, nikdo a nic mi nepomohlo až to dpadlo tak, že jsem šíleně zežloutla, šla jsem na neurologii, tam mi řekli, že mám nejspíš žloutenku, honili mě po různých odděleních nemocnice, naštěstí na gastru mě vzali, vyšetřili a zjistili žlučové kameny, měla jsem tzv. žlučové bláto, prý ze mě jeden kámen vyšel a udělal takovou paseku, že mi doktorka pak děkovala, že jsem se rozhodla zůstat(prý by to mohlo být už hodně nebezpečné) a to bláto mi vytáhli přes krk(no hnus zážitek, ale pak se mi fakt ulevilo) a pak operace žlučníku.Takže jsem mladší dcerku v 10 měsících přestala naráz kojit a taky jsem ji dlouho neviděla
No a příznaky jsem neměla žádné, teda téměř žádné, jen mě strašně bolela hrudní páteř, sem tam pomohly masáže, ale když jsem šla dvakrát na takovoutu pořádnou hodinovou masáž, tak jsem za 2-3 dny zvracela,takže opravdu bacha na to. Fakt jsem se půl roku kroutila ve dne v noci, i jsem třeba na dva dny nechala malou našim, zkusila to vyřešit a nic, opravdu nikomu nepřeju, aby mu to došlo tak daleko.jo a kdybych nezežloutla, tak se kroutím asi dodnes. Omlouvám se za román, ale třeba to někomu pomůže |
Další akce nalezte zde
Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.