Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.
Cvičenka | 52408 |
17.1.2015 16:35:05
Byla jsem tam na podzim 2013 a neuvěřitelně spokojená.
Byla jsem na ambulanci u nějaké paní doktorky, jméno bohužel nevím. Ta na mě koukla, prohlásila, že žlučník musí okamžitě ven (po několikaletých kolikách, staršně jsme se bála na operaci) a napsala mě za 14 dnů k sobě na termín operace. Ráno ve čtvrtek přišla, v 9 na sál, pak nevím, probudila jsem sena dospávačce, kde jsme chvilku pobyla, a ve 13 hod. už jsme psala rodině sms. Na pokoji jsme celou dobu prokecali s paní, co tam také byla - dali nám nadstandard, protože prý byl volný a my nic neplatily. Ráno v pátek kolem 10. hod. mě manžel odvezl domů, víkend jsem polehávala a v pondělí už jsme jela autem pro děti (jinak to nešlo), za pár dnů jsme byla fit. Vysočany můžu za sebe jen doporučit! Malá, klidná poliklinika, paní doktorka moc šikovná, vše bylo ok. |
nekázanka | 7331 |
17.1.2015 10:41:53
Asi mi nezbyde nic jiného než si nechat vyndat žlučník. Pokud to půjde laparoskopicky, ráda bych si to nechala provést na jednodenní chirurgii na poliklinice v Praze 9 Vysočanech.
Zajímají mě případné zkušenosti a také čekací doba. Své žlučníkové potíže zde popisovat nehodlám a ostatní také prosím, aby si je nechali pro sebe . Díky |
Jana, Terezka 5/03, Miška 1/06 | 29501 |
5.4.2013 13:59:51
když jsem byla v šestinedělí v nemocnici, tak mi nabídli, že dají dceru na dětské oddělení. Mamka se rozhodla, že zůstane doma a o dceru se bude starat, protože já jsem o sobě téměř tak jako tak nevěděla a tím pádem jsem nemohla ani kojit. Nechápu, proč je takový problém udělat v pár případech výjimky a nechat dítě na pokoji matky
|
luthienka | 77117 |
5.4.2013 11:14:56
Sice píšu až druhý den, ale hodím sem svoji zkušenost.
Byla jsem 12 dní po s.c. a chytil mě ledvinový záchvat. Vzali mě na 3 dni do nemocnice (v poledne příjem, druhý den zákrok, třetí den večer propuštění). Miminko mi nedoporučili mít na oddělení z důvodu vysokého rizika infekce ( urologie), ale nabídli mi možnost umístit dítě na novorozeneckém oddělení ve vedlejším pavilonu. A že sestřičky budou krmit dítě hadičkou přes prst nebo ze stříkačky, aby neztratilo sací reflex. Budou dávat moje odstříkané mléko, nebo pasterované mateřské, případně UM. Já to ale odmítla - nabídla se mi moje mamka, že se postará. A rodin si jezdila do nem několikrát denně pro odstříkané mléko a to jí dávala flaškou s malou dírkou, 2x dala mamka UM. Dostala jsem atb, které nevadí při kojení. Po návratu jsem byla v kojení neústupná a malá začala zase prso přijímat. Doktoři byli vstřícní a chápající. Pro podporu kojení je nutný pitný režim a pravidelně odstříkávat(i v noci). Léky jdou vybrat, aby dítěti moc nevadily. Držím pace. |
N. |
• |
5.4.2013 9:44:59
U me to bylo v dubnu 2004, zustavala v porodnici jsem pres noc, dite se mnou.
i kdyz pravda den pred prijmem mi dr. na ambulanci taky rikal, ze dite mam nechat doma(asi samotne, manzel byl na sluzebni ceste v zahranici, nejblizsi pribuzni 80 km daleko). |
uu |
• |
5.4.2013 8:36:26
už je asi pozdě.....ale já byla na trhání mandlí v kladně, dali mi nadstandart na oddělení orl a mimi /3 měs./ nebylo problém
|
KlaudieS+M+E | 90788 |
4.4.2013 22:45:20
všem díky
|
Katka kluci 14 a10 |
• |
4.4.2013 22:44:40
No tak. To je fajn. Myslela jsem na ní. Člověk toho má v sestinedeli plné brýle a do toho tohle......ať je líp.
|
KlaudieS+M+E | 90788 |
4.4.2013 22:32:07
Tak dobrý, lékař byl velmi milý, švagrové dal injekci na bolest, nastupuje v úterý, bude na nadstandartu, přes den tam bude s bráchou a miminkem, na noc brácha s malou odjede domů, ráno zase přijedou.
|
Mab | 26777 |
4.4.2013 22:18:57
No ale nesmí se to, pojiš´tovna to neuzná a neproplatí. Takže tam mají možná vyčleněná nějaká lůžka pro tyto případy - fyzicky jsou na oddělení šestinedělí nebo v jeho blízkosti, ale prakticky se to vykzauje na jiné IČO, třeba na odd. gynekologie (ne porodnice) a dítě na dětské (nebo jako doprovod matky ležící na gynekologii) apod.
|
Další akce nalezte zde
Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.