Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.
Tante Ema | 107184 |
4.4.2013 21:07:28
V podobné situaci jsem ležela na Bulovce na oddělení rizikového těhotnství s miminem a doprovodem na nadstandardním pokoji. Mimino bylo přijaté na pediatri. Bulovka má i dobrou chirurgii.
|
Hadi a spol | 40792 |
4.4.2013 20:35:39
Asi už je pozdě, ale já na Vinohradech dostala radu nad zlato, která mě zachránila před operací - měla jsem taky mnoho kamenů - mladý dr. mi řekl, že mám tři dny pít jenom černý čaj, nic nejíst - jenom ten černý hořký čaj, tak tři litry doma - první den my bylo špatně od žlučníku, takže hlad nebyl, další dva dny hlad taky nebyl, žaludek si zvyknul - bylo to před sedmi lety a od té doby jsem neměla ani jeden záchvat žlučníku. A pokud cítím, že by možná, tak prolévám čajem
|
.ganesha. | 83982 |
4.4.2013 19:59:43
Apolinář
|
.ganesha. | 83982 |
4.4.2013 19:59:36
To jsem taky slyšela, ale nás třeba přijali 3 dny po propuštění na svícení proti žloutence. Já byla na šestinedělí, dítě na svícení.
|
Jana, 2/07+10/08+5/11 | 81165 |
4.4.2013 19:38:53
Fakt? Nás v červnu 2011 v pátek propustili domů a v pondělí jsem se tam vracela na kyretáž, brzy se mi uzavřelo děložní hrdlo a mysleli jsme si, že si tam malou nechají než mi to udělají a po obědě už půjdeme spolu domů i kvůli kojení a nešlo to, musel si manžel malou odvézt, akorát mu dali flašku mlíčka, nějakého Sunaru nebo čeho, kterou jí mohl dát a byla pěkně vyhládlá, když jsem přišla, ale se mnou tam být nemohla.
|
N. |
• |
4.4.2013 19:29:07
Neni pravda. 2 tydny po porodu jsem musela na revizi delohy(zapomenuty kousek placenty, nasledne zanet) a dceru prijali se mnou na sestinedeli, jen jsme byly na pokoji pro takoveto pripady(tedy byla jsem tam ja a dve tehotne na udrzovani).
Ale kdyz jsem byla na sale, tak dcera byla normalne u sestricek mezi novorozenci. |
Jana, 2/07+10/08+5/11 | 81165 |
4.4.2013 19:28:36
to mi řekli taky.
algifen jsem měla týden po porodu na zánět močáku. taky přeju, ať to dobře dopadne! |
Petra |
• |
4.4.2013 19:22:34
Tak mně v nemocnici řekli, že jak jednou dítě propustí z porodnice, tak ho znovu na šestinedělí nesmí přijmout.
Já měla těsně po šestinedělí zánět prsu, s kterým jsem musela na chir. zákrok a v nemocnici to vyřešili tak (díky jim za to), že mně dali i s dcerou na dětské oddělení. U nás je v jiné budově, takže bych to s kojením měla docela komplikovaný. Já teda měla štěstí, že to byl malý chirurgický zákrok, takže jsem fungovala hned po operaci. Kojit jsem začala pár hodin po narkóze, mezitím dostala dcera mateřské mléko z porodnice, protože naše porodnice ho vykupuje. |
Mab | 26777 |
4.4.2013 19:22:24
Léky může lékař konzultovat s Národní linkou kojení nebo rodiče se mohou obrátit na slovenskou latkační ligu www.mamila.sk - ti odpovídají takměř okamžitě a poradí dobře. Ketonal se při kojení dá v pohodě, ALgifen sice už méně, ale taky dá. Lékař který netlumí bolest při žlučníkovém záchvatu poskytuje non lege artis! Asi bych si stěžovala.
Kam jet v Praze nevím. V Mostě i v Teplicích se to dělá podle situace - lze ležet na Dětském odd.i s dítětem a ev. i dalším doprovodem a lékaři za matkou dochází - to spíš pro choroby interní. U chirurgických leží matka na chirurgii a dítě leží na dětském a doprovod jí ho vozí dle potřeby. A třetí možnost nejméně využívaná je, že se ubytují komplet jako rodina na nějakém větším nadstandartu společně. Hodně štěstí. |
Mirka 2 deti |
• |
4.4.2013 19:08:04
Tak mne napr. Algifen na zachvaty vobec nezaberal, ani Nospa. Zabrali az infuzie v nemocnici, tam som si polezala tyzden kym ma mohli operovat. Pecenove testy som mala ako notoricky alkoholik. Mala som mnohopocetne kamene a muselo to ist von. Zachvaty som mala aj po cistej vode. Drzim palce.
|
Další akce nalezte zde
Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.