| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Zdraví : PMS - premenstruační syndrom

Soutěž o balíček dětské kosmetiky

VčeraKomerční sdělení

Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.

(?)
[<<Předchozích 250] Názory 251260 z 1650  [Dalších 1390 >>]
amajda
  • 
9.12.2013 10:10:57
a ten med s mateří kašičkou se koupí v lékárně? A kdy a jak to užívat ? poradíš prosím??

daba+holčička 55689
9.12.2013 9:32:04
Taky mám PMS, naštěstí kratší. Obvykle na mě padne smutek, že už nebude další mimi ~n~ Dá se to řešit medem s mateří kašičkou, jen si včas zpomenout to začít užívat.
Romča75 123498
9.12.2013 9:22:16
Jo,tak manžel taky ví,která bije,když se začnu chovat jinak...bere to,ví vo co gou...a nebo se splete a zeptá se jestli jsem si vzala prášek na šž,při vysazení jsem měla taky takový stavy.U mne se jedná o 2dny,kdy se měním na fůrii~t~.
amajda
  • 
9.12.2013 9:17:42
mě se přítel snaží pochopit, a hlavně mi pomoct, bohužel, bezúspěšně . . . . Musí na to něco být, ne??? Aspoň něajké byliny . . . .
Romča75 123498
9.12.2013 9:11:47
Mám to taky,nevím co s tím. Dle manžela jsem v tu dobu prý na odstřel~:(.
amajda
  • 
9.12.2013 9:04:40
Ahojky, chtěla bych poradit, popř. napsat Vaše názory.
Každý měsíc, 10 dní před ms (cca 4-5 dní) mám šílené stavy. Chvíli ~n~, pak zas ~o~, no jsem na ~4~. Nemáte někdo nějaký recept, jak trochu zkrotit tyto nálady? Četla jsem o pupalce. . . . Mohl by mi někdo napsat, jestli tyto stavy mívá taky a jak je zmírnit, nebo se jich popř. zbavit???? A těch pár dní (trvá to cca 4-5dní) mám šíleně nalitá a bolestivá prsa . . . .Pak už jsem relativně v pohodě . . .
Petr
  • 
12.10.2013 23:50:19
Ahoj,

u nás doma máme něco podobného , spíše něco horšího. Žena s tímhle má velké potíže. Bohužel má ty horší příznaky, kdy prostě má obrovské změny nálad. Čím dál tím více se to zhoršuje a už to začíná přerůstat v otevřenou agresivitu. Když to " nezvládne" tak vede útok i proti dětem (5+2 roky)a to vůbec netuším co se děje když nejsem doma. Mě a ostatní členy rodiny už ani neřeším. Poslední rok se s ní dá tak nějak mluvit těsně okolo ovulace a 2 a 3 den krvácení. (A to ještě jen když se mi podaří trefit tu správnou chvilku a musím se jí týden předem vyhýbat, aby se se mnou vůbec bavila a nebyla nafouklá). Jinak nejsme schopní se domluvit, ani kdo půjde do školky. I to je důvod, aby na mě vyjela. Už jsem byl u jejího gynekologa, chodíme k psychologovi na párovou terapii, radil jsem se se svým obvoďákem. Ale PMS - PMDD tak nějak jako by neexistovalo. Na psychiatrii se musí dobrovolně a samozřejmě každý kdo se o tomhle jen zmíní je ..... a měl by se nechat u psychiatra sám vyšetřit. To, že její máti to má taky, nejmladší sourozenci (partnerky) byli dočasně - skoro rok v děcáku než je soud přidělil otci a matka skončila jako alkoholička a ani nikdo neví, kde je a že její nejmladší sestra už má ty děti v děcáku taky. To prostě jako by neexistovalo. O to se nemám starat do toho mi nic není to je její rodina.... ( s kterou se mimochodem dlouhá desetiletí vůbec nestýká)Protože je máti - včetně mužských potomků neuvěřitelně terorizovala.(To vím od bratra, ten se jí dokonce soudně zřekl). Takže nevím na co se mám ještě připravit.
Před několika měsíci jsem vyhodil hormonální antikoncepci, samozřejmě co antikoncepce způsobovala, to vymizelo, co tlumila se zhoršilo. (teď už je to otevřená agresivita - dokonce už jsme u výhrůžek u mé likvidace.)

Už mi začíná docházet rozum a nevím kam dál. Za každou radu budu vděčný.

PS: samozřejmě máme 2 holčičky. A děsím se té dědičnosti.
Jana K.
  • 
31.8.2013 13:58:38
Po druhém porodu jsem začala mít problémy s PMS. Tak týden až deset dní před začátkem menstruace jsem nafouklá, bolí mě podbřišek, kříž, jsem unavená a poslední dobou mě bolí i žaludek. Jakoby štípe. Měla jsem i šílený psych. stavy, ale po změně antikoncepce se to zlepšilo a tyhle fyzický stavy mívám třeba jen jednou za dva měsíce. Ale vždycky mě teda úplně skolí tak na 2-3 dny. Ale moc nechápu tu bolest žaludku. Ten první kritický den mi bývá i hodně na zvraceni. Máte s tím zkušenost? Děkuji.
Kač. ♀ + ♂ 11157
13.8.2013 21:41:15
No jo jenže já mám tyhle debilní stavy přesně podle MS, takže mi to na depresi nepřjide 14 dní jsem ok jak na klíček a 14 dní sotva lezu...
Ráchel, 3 děti 76748
13.8.2013 18:12:00
Zkus Agnucaston, dost mi to svýho času pomohlo. Je to ale na předpis, předepsala mi to gynekoložka
[<<Předchozích 250] Názory 251260 z 1650  [Dalších 1390 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.