| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Hlavní : Mezi námi ženami

Soutěž o balíček dětské kosmetiky

VčeraKomerční sdělení

Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.

(?)
[<<Předchozích 230] Názory 231240 z 231487  [Dalších 231247 >>]
Federika 14090
20.9.2024 19:36:37
..."Fed, byla jsem v OC Chodov (jsem tam tak dvakrát do roka) a přistihla jsem se, že koukám dámám na nohy, jestli tě někde nezahlédnu ve "slepičích" botkách ~t~..."

Lei ~t~
slepičí botky už teď nenosím, ale hlavně-mě nemůžeš hledat mezi "dámami"!!~t~
Tam mě neobjevíš. Chodím teď v crop tričkách , odrbaných džínách a robustních teniskách, do dámy daleko~:-D
Anthea 47738
20.9.2024 19:31:26
TaJ a Stará huso, taky si na balkoně čtu. Nejvíc knížek a časopisů přečtu v sezóně, kdy se dá pobývat na balkoně.
Jinak my máme na stěnách balkonu asi tři dekorace, keramické a dřevěné.

A na stolek dáváme na letní být náš obří vánoční kaktus. Ten jsem minulý víkend v tom chladnu pro jistotu už zaklidila.
Anthea 47738
20.9.2024 19:24:37
Silvie, to jsi můj člověk s výzdobou.~z~
Zasjaj. 54917
20.9.2024 19:15:38
Termix, to je paráda. Já nic nemám, jsem takový neplodný typ, nic netvořím a nic mi nevzkvétá, ale mám vždycky radost, že někomu ano.
Zasjaj. 54917
20.9.2024 19:05:51
Huso, přesně, balkón MCH snů. Nemám teda nic.
Stará husa 154854
20.9.2024 18:59:21
TaJ, na balkoně fakt nic nemám, on je docela úzký, vejde se tam jen stolek a židle. Truhlíky bych musela mít na zábradlí směrem ven. Slunko mi tam svítí odpoledne, takže dopoledne ve stínu tam v létě čtu, luštím křížovku a piju kafe. Žádné ozdoby tam nepotřebuju, stačí mi to tak, jak to je. Nejsem zahradnický typ, všechny kytky mi umřou, nevím proč. Nebo vím proč, nebaví se mě o ně ne starat, takže je pár týdnů zapomínám zalít a podobně.
TaJ 81121
20.9.2024 18:51:39
Stará huso a to na tom balkóně máš fakt jen dvě křesílka a stolek? Žádnou kytičku na stole, nebo lucerničku, svíčku...nebo aspoň truhlík na zábradlí? To by mi přišlo smutné a takové nezabydlené... My máme zahradu, ale přesto balkón je moje nejoblíbenější místo. Máme ho velký, zastřešený a z jednoho boku krytý, tam máme v rohu dvě křesílka a stolek, na stolku mám korkové podložky pod hrníčky, květináč s malým rozmarýnem a eukalyptem a lucerničku na led světýlko. Dá se tam krásně sedět i v dešti, od oběda do večera je tam stín. Na zábradlí mám truhlíky s jahodami, stačí je jen zalévat a máme jahůdky od půlky června až do října. Na zemi jsou dva truhlíky s keříčkovými rajčátky a tři květináče s paprikami. Všechno to jen zalévám a otrhávám plody🙂. Pak tam mám ještě pár kvetoucích kytek a v létě tam mám ještě misku s většími kameny, naplněnou vodou a v ní solární fontánku. A na druhou půlku se ještě vejde rozkládací sušák na prádlo. Ráda si tam čtu, nebo jen tak koukám na zahradu do zeleně, na fontánku, poslouchám to šplouchání vody...
Termix 105545
20.9.2024 18:46:19
Já jsem takový spíš Pat a Mat,vše na naši malé zahrádce si dělám sama. Když jsme sem přišli, byla to příšerná džungle. Tolik sousedů nám už pochválilo, jak jsme to zkulturnili. Já bohužel opravdu hodně pracuju a moc čas nemám, ale vyloženě mě to baví. Mám spousty květin i na balkónech a na schodech před domem. Mám spousty bylinek a obrovský sléz maurský pro hmyz. No a mnoho levandule. Zrovna kvete už podruhé.
Silvie+dva kluci 103202
20.9.2024 18:44:15
Ještě pořád mám letní, ale na hody, které budou příští týden, už dám na vrata podzimní věnec, který jsem si koupila minulý týden. Výzdobu mám podzimní, vánoční, velikonoční, letní. Většinou vyměním věnec na vrata, výzdobu na parapetu v kuchyni, rohožku na verandě a další blbiny po domě :-)
Stará husa 154854
20.9.2024 18:28:13
Len, já mám ráda kytky na zahradě, vždycky na jaře chodivám obhlížet, co už kvete a miluju pohled na rozkvetlé zahrádky. Keře a stromy mám ráda taky, ale kytky víc.
[<<Předchozích 230] Názory 231240 z 231487  [Dalších 231247 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.