| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Hlavní : Mezi námi ženami

Soutěž o balíček dětské kosmetiky

VčeraKomerční sdělení

Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.

(?)
[<<Předchozích 240] Názory 241250 z 231487  [Dalších 231237 >>]
kysnutá knedla 99495
20.9.2024 18:23:37
Ani ja nedávám nič na balkon. Chcela som ho kvôli funkčnosti, nie kvôli paráde. Takže tam hlavne visia periny a deky 😃
Stará husa 154854
20.9.2024 18:17:53
Čumčo, na balkoně nemám nic. Mám sva balkony, na tom u kuchyně mdm sušák na prádlo a na tom u obýváku mám stoleček a dvě židličky. Na květiny jsem líná a ozdoby nebo světýlka žádné nemám.
Zasjaj. 54917
20.9.2024 17:57:08
Ta fotka prostě není z chodníku. Spíš z nějaké uzavřené komunity
Zasjaj. 54917
20.9.2024 17:55:25
Sally, já vím, trochu generalizace. … mámtřeti nebo čtvrtý pivo? nalačno
Vítr z hor 100046
20.9.2024 17:50:46
Mam podzimni truhliky, protoze petunie mi partner utopil a musela jsem tam honem neco dat, kdyz jsou ty volby. Volebni mistnost je totiz ve vedlejsim dome a pod okny mi projde komplet mistni volici volicstvo - tak aby me nepomluvili ~t~
Snazim se o stalezelene kvetinace, takze obcas neco primerene tematickeho prihodim (obvykle teda sezonni rostliny), soupnu dyni na terasu a podobne.
apo-lena 159305
20.9.2024 17:48:42
Knedlo, kytky jsou teď pro mne hlavní záminka, abych vyrazila na procházku. Ujdu jen 3km, což mi dovoluje pěší pohyb jen 1,5-2km od domu. Naštěstí bydlím ve staré zástavbě, kde ty kytky a keře jsou a jsou vidět. Chodím se pak dívat na jiné barvy těch samých kytek do vzdálenějších ulic.
Takže pro hůř pohyblivé lidi jsou proměnlivé zahrádky taky moc fajn.
Len 108740
20.9.2024 17:30:04
My tu mame hrozne moc vcel a cmelaku, protoze jsme v celem bloku, ja nevim, asi dvacet domu, jedina zahrada s necim jinym nez travnikem ci zahonkem nejakych letnicek. K nam neni videt skoro od nikud, krome sousedovic pristavby na strese a dvou oken v dome, ktery sousedi jen zahradou. Ostatni zahrady jsou prehledne, vse je hole, anglicky travnik, susak, kolna, zahonek s letnickami, konec. Nekteri sousede to "vylepsili" o umely travnik. Predni zahradky jsou vetsinou parkoviste, je to tak, silnice preplnene, ctvrt z padesatych let, nikdo s auty nepocital.
Beat 107867
20.9.2024 17:24:10
Taky mám rada keře pro hmyz. Prave jsem se kochala množstvím čmeláků a včel na našem krásně kvetoucím modrém keři s půvabným názvem : ořechokřidlec kladononský. Bylo tam najendou asi 12 čmeláků, cpali se jak o závod. A keř je vhodný do sucha, takže i to se dnes hodí ~:-D
apo-lena 159305
20.9.2024 17:23:58
Knedlo, já chtěla pěstovat jen zeleninu. My si dva lehce zaplevelené 10m záhony koupili s domem. Než skončila rekonstrukce, tak byly plné hlavně pýru a bršlice.
Chtěla jsem nechat jen jednu růži a pivoňky, jenže všechno bylo plné čmeláků a včel, i ty kytky, které se mi vůbec nelíbily. Teď mám 10 záhonů na zeleninu a bylinky, 2 z toho jsou malé na dva druhy máty.
Ty původní záhony na kytky a 5 nových menších. Už mi to tu kvete od února do listopadu.
sally 3140
20.9.2024 17:19:01
Knedlo,
kvetoucí rostliny jako takové taky neprovozuju (ono já vůbec s těma rostlinama nějak spíš válčím, než že by se jim u mě dařilo), ale loni jsem vysela divoké květy (koupila jsem směs, ale je v tom len a chrpy a kokardy) - a v říjnu jsme tu měli putující monarchy... doufám, že letos se u nás taky zastaví... a vůbec, mám ráda motýly a bzučení včel a tak... ale teda nevím, co si sousedi myslí o mé předzahrádce, je to divočina :-)) Bohužel předchozí majitel natáhl na stavební rumiště takový ten kobercový trávník, který je udržitelný jen za cenu neustálého zalejvání a sekání - a který i po čtyřech letech pořád tvoří neprostupný koberec - takže to postupně vyrejvám a prosypávám kompostem a zakládám do toho keře a kytky... asi jsem to měla rovnou vzít bagrem, ale to jsem propásla, už v tom mám nasázeno a naseto svoje, tak to budu muset zlikvidovat ručně.
[<<Předchozích 240] Názory 241250 z 231487  [Dalších 231237 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.