| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Hlavní : Mezi námi ženami

Soutěž o balíček dětské kosmetiky

VčeraKomerční sdělení

Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.

(?)
[<<Předchozích 220] Názory 221230 z 231487  [Dalších 231257 >>]
Anthea 47738
21.9.2024 21:29:44
Byla jsem v Actionu.~:-D
Plné regály dekorací, podzimu jen pomálu, vede halloween a hlavně vánoce, koule na stromeček, světelné řetězy, louskáčci. Kdo si potrpí na halloween, tak tam mají pěkně komickě dřevěné figurky čaroděje a taky kostry.
Měli tam dokonce i hrneček ve tvaru čarodějnického kotlíku.

Tak tam na mě dýchla atmosféra.~z~
Čumča. 160024
20.9.2024 22:17:54
Len, já se přiznám, že monokulturní trávník moc nechápu, a taky jsme ho striktně odmítli - příroda sama ví, co jí u nás vzhledem k typu půdy vyhovuje - takže tráva, jetelíčky, kominíčky, kopretiny, hvozdíky a spousta jestřábníku, stále je to po sekání hezká zelená plocha, ale pokaždé znovu a znovu nakvétá - monokulturní trávník je dost velký nešvar - navíc si naprosto nerozumí s velkými vedry, protože mělce koření
Čumča. 160024
20.9.2024 22:12:59
Beat, taky se mu říká "modrovous"~R^, já ho teda bohužel neudržela, vymrzl mi, jsme prostě podhůří - další úžasný lapač hmyzu je taky komule Davidova (existuje např. inkoustově modrá), když se zadařilo, byly tam i desítky motýlů
Čumča. 160024
20.9.2024 22:05:25
já tedy předzahrádku založenou pod dozorem zahradní architektky doporučuju, mě naučila strašnou spoustu věcí, strašně moc mi to dalo, a od té doby nepostupuju formou pokus-omyl, namakali jsme se tam s manželem jako otroci, ale projekt jsme sestavovali s odborníkem - byli jsme laici a člověk spoustu věcí prostě nezná - ještě po letech dávám architektce za pravdu v jednotlivých věcech na naší zahradě (a to jsem byla původně proti, nechápala nejdříve smysl těch opatření)
Čumča. 160024
20.9.2024 21:55:05
susu, souhlasím, navíc ty bloky stejných domků a vilek mají přeci jen něco do sebe, stejný typ architektury, odlišené předzahrádkou a vzrostlými stromy (někdo si dopředu zasadí jedli, někdo magnolii), tím se ten jednotný vzhled krásně rozstřelí...
TaJ 81121
20.9.2024 20:13:31
Stará huso, chápu...já bych to bez kytek mít nemohla. Truhlíky mám některé směrem ven, některé dovnitř , podle toho, kde kolik potřebuju místa...jinak moje mamka má taky hodně úzký balkón, navíc na jih, takže tam v létě pere slunce a ještě je zasklený, ale výborně se tam daří kaktusům, i tam krásně kvetou. A netřeskům, ty se taky nemusejí moc zalévat. A mezi tím má na parapetu vyrovnané různé kameny a oblázky, které různě najdeme na výletech...
Senedra 14756
20.9.2024 20:04:09
my máme vajíčka na jednom stromku. Většinou je zapomenu sundat a pak už má strom narostlé listy a kvete...
Půlka psa 24064
20.9.2024 19:36:50
Ale jo, dělám. Zrovna včera mě dítě upozornilo, že máme ještě na okně vajíčka a zajíce.
[<<Předchozích 220] Názory 221230 z 231487  [Dalších 231257 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.