Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.
Mája+M(7/11) | 98997 |
6.6.2012 12:44:12
Jo a čárku na ovu testu jsem neměla nikdy (dělala jsem si jich zatím asi pět), teď tam je, ale řekla bych, že mám delší cykly a ovulaci (pokud je), tak až tak po 20DC, takže tak jako tak je to divný. No, asi počkám, co mi řekne doktor.
|
Mája+M(7/11) | 98997 |
6.6.2012 12:43:17
Kontryhel jsem taky zkoušela, nezabral. Taky Sarapis mensis, po tom se mi rozběhl tady ten cyklus necyklus, nevím ,jestli to bylo tím, ale předtím vůbec nic. Od té doby zase pořád něco jestli mám ovulaci nevím, každopádně jsem doufala, že po porodu se to srovná a nic...
|
Kukurice25+Nik09+Seb12+Dom14. | 123501 |
6.6.2012 12:38:08
Ja mela slabou carku na ovu testu prakticky porad. takovy cyklus jsem mela taky porad spineni atd. Dal mi orgametril nezabral a tak jsem ho po domluve schovala a vytahla kontryhel. Zacala jsem ho pit v prosinci a na valentyna uz MS neprisla nevim cim to bylo, ale ihned po srovnani cyklu se to dalsi mesic povedlo.
|
Mája+M(7/11) | 98997 |
6.6.2012 12:33:50
Právě jsem si udělala ovulační test, jsem přibližně 13DC, říkám přibližně, protože mám tak podivný cyklus, že bych skoro řekla, že žádný nemám. Snažíme se o druhé mimi, dceři je 10 měsíců, nekojila jsem a od porodu jsem měla něco, co by se snad dalo označit za MS, pouze 3x. Mezitím věčně nějaké špinění, růžový výtok, prostě pořád něco. Už jsem objednaná k doktorovi, aby mi dal něco na úpravu cyklu (dceru máme taky po léčbě - duphaston, clostilbegyt, oestrogel, pregnyl). Co může znamenat slabě růžová druhá čárka na ovulačním testu? (slabě růžová znamená, že není tak silná jako první čárka, ale JE tam) Máme to dnes večer zkusit nebo si udělat test ještě zítra?
Díky za rady všem zasloužilým snažilám |
RencaD | 129026 |
31.3.2012 9:46:50
Dobrý den, také mám stále nepravidelnou menstruaci. Po druhém dítěti jsem brala antikoncepci, v září jsem jí vysadila a od té doby mám opět nepravidelnou menstruaci. Nevíte, jak jí upravit přirozenou cestou?
|
kitlinka |
• |
28.3.2012 9:59:11
Dobrý den,
s přítelem jsme se rozhodli,že chceme miminko. Mám problémy s mensturací - vesmes jen špinění a zřejmě se mi vůbec nedostavuje ovulace. Doktor mi předepsal prášky Glucophage, které špinění omezily, a teď protože se nám dalšího půl roku nedařilo prášky Clostilbegyt od 5 - 9. dne cyklu. A také si mám měřit bazální teplotu Chtěla jsem se zeptat, kdy je nejvhodnější doba pro to, aby se nám to povedlo? četla jsem na internetu, že clostík (mám 50 mg zatím 1x denně) se dá brát jen 3 měsíce a pak se to musí přerušit. Budu ráda za jakoukoliv odpověď, moc se v tom nevyznám a zatím moc neorientuju a muj doktor není příliš sdílný:) díky všem a přeju hodně štěstí |
Berunda |
• |
21.3.2012 9:02:08
Ahoj holky,chci se zeptat doktor mi předepsal na 3 měsíce Proveru jelikož mam ve vaječníkách velké množství dozrávajících vajíček,které se mi neuvolňují,od doby co jsem jí začala brát mám občas bolesti v podbřišku,je to normální?Máte některá z vás s Proverou zkušenosti?Je účinná nebo ne?Díky všem za odpovědi,mějte se a smějte se:o)
|
dagmousek+V08 + M13 + J15 | 85341 |
20.3.2012 19:18:55
Já Ti asi moc neporadím, ale od svých 14 let jsem měla též nepravidelnou MS. Podařilo se mi otěhotnět přirozeně a MS jsem mívala tak po měsíci a půl. Podařilo se nám to na 5tý cyklus. Ještě na škole jsem chodila na injekce, ale pak už nee. Po jaké době máš MS? Některé ženy ji mívají i dva měsíce od sebe a i tak se jim podaří otěhotnět. Pokud Ti tvůj doktor neporadí či nepomůže měnila bych. My se teď už dva roky snažíme o druhé a stále nic. Na gyndě minulý měsíc dle bazální teploty zřejmě anovulační cykly, tak mi napsala clostilbegyt. Ještě jsem ho nezkusila, až příští měsíc. Držím palečky ať brzy najdete //
|
Janunka | 128650 |
20.3.2012 17:51:34
Dobrý den všem, chtěla jsem se jen zeptat, zda některá z vás mi bude moci poradit. Potřebovala bych jen vědět, zda máme šanci normálně otěhotnět nebo budu potřebovat nějaké hormony navíc. Tak mám tyto problémy: v červenci jsem vysadila antikoncepci a hned v srpnu jsem zjistila, že jsem těhotná, bohužel doktorka těhotenství nemohla najít, měla podezření na pozdní ovulaci nebo na mimoděložní. 27.8.2011 jsem měla svatbu a den na to jsem začala krvácet. Jela jsem na pohotovost, kde si mě nechali na pozorování. Zjistilim, že to normální těhotenství není a doporučili potrat. 30.8.2011 jsem prodělala revizi dělohy a den na to laparoskopii, kde mi bylo zjištěno mimoděložní těhotenství. Do konce ledna 2012 jsem měla chráněný sex (přesně jak mi to nařídili) a od února už nechráněný. Od revize jsem prodělala normální 6nedělí v říjnu (6-9.10.), pak jsem si šla v prosinci na injekci na vyvolání menstruace a následně jsem to po 10 dnech dostala (13-17.12.), pak jsem si pro injekci šla 31. ledna a dostlala jsem to začátkem února (3-9.2.) a teď jsem si byla 6. března na injekci a měla jsem to 12-19.3. Jde o to, že si myslím, že mi neprobíhá ovulace a s nepravidelnou m. jsem měla problémy už ve 14 letech, proto mi byla nasazena antikoncepce. Nechci znovu antikoncepci, ale zároveň si nechci chodit každý měsíc pro injekci. S doktorkou to moc probírat nemůžu, protože mi řekne, že na to dítě moc myslíme, že tomu mám dát čas. Já vím, že tomu musíme dát čas, s tím počítám, jen nechci tomu dávat rok a pak se dozvědět, že mi chybí nějaký hormon, a kdybych ho nějak dostávala, tak už jsem mohla byt třeba dávno těhotná. Prosím o jakoukoliv radu. Děkuji
|
Anitep | 100125 |
24.2.2012 13:09:59
ahoj, já jsem po půl roce s duphastonem otěhotněla, takže držím palec i Tobě! Začínám zvažovat druhé miminko a doufám, že mi zase pomůžou:)
|
Další akce nalezte zde
Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.