Dobrý den, s přítelem jsme se rozhodli,že chceme miminko. Mám problémy s mensturací - vesmes jen špinění a zřejmě se mi vůbec nedostavuje ovulace. Doktor mi předepsal prášky Glucophage, které špinění omezily, a teď protože se nám dalšího půl roku nedařilo prášky Clostilbegyt od 5 - 9. dne cyklu. A také si mám měřit bazální teplotu Chtěla jsem se zeptat, kdy je nejvhodnější doba pro to, aby se nám to povedlo? četla jsem na internetu, že clostík (mám 50 mg zatím 1x denně) se dá brát jen 3 měsíce a pak se to musí přerušit. Budu ráda za jakoukoliv odpověď, moc se v tom nevyznám a zatím moc neorientuju a muj doktor není příliš sdílný:) díky všem a přeju hodně štěstí
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.