| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Hlavní : Anovulace

Soutěž o balíček dětské kosmetiky

VčeraKomerční sdělení

Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.

(?)
[<<Předchozích 50] Názory 5160 z 6120  [Dalších 6060 >>]
A+E+L+L 72017
7.2.2012 15:54:47
Ahoj, můj příspěvek je takovou "nadějí" pro všechny snažilky.

Diagnosa anovulace, polycystyc. vaječníky, za sebou 1x IVF, 2x Ket neúspěšně. K tomu spousta pokusů clostylbegyt atd.

Poté odpočinková dovolená "snů" :-))) - synek.

V jeho dvou letech jsme se rozhodli, že druhé necháme náhodě.
Bohužel nepřicházelo, z důvodu stresových mi začlo vynechávat MS. Proto jsme se v jeho 3 ačtvrt letech rozhodli pro clostylbegyt. První měsíc nic, druhý hned.
Je pravda, že jsem byla v práci, spokojená jak želva, naslouněná z léta, celkově psychicky v pohodě a druhé těhu jsem si vůbec, ale vůbec nepřipouštěla. A je.

Takže Vám všem snažilkám přeji hlavně psychickou pohodu, zdravíčko a štěstí ať při vás stojí :-)))))
Molly. 74807
3.2.2012 20:54:00
Pro ovulaci se píchá pregnyl, mi třeba ale ani ten nepomohl. U Duphastonu si nejsem jistá...
mrkvíček 125326
3.2.2012 20:22:48
Mám problémy s cyklem. Bohužel jsem zjistila při měření BT, že nemám ovulaci již druhý cyklus. Byla jsem na vyvolávačce právě kvůli anovulaci. Po agolutinu se mi ovšem udělala cysta 5cm z neprasklého folikulu :-( Beru thiamin a OVU opět nikde (tedy už druhý cyklus). 20DC mám začít brát duphaston do 24DC. Může mi ten k OVU nějak dopomoci v dalším cyklu?
Mája+M(7/11) 98997
25.1.2012 14:21:25
Gratuluju ~;(( snad se i nám podaří...
Lenka, Lenča 4/07+Vašík 8/12 92027
25.1.2012 11:59:16
já ms měla tak nepravidelně, většinou jen špinění, že jsem si taky myslela, že z toho nemůže nic být, dokonce ani nevím datum té poslední
25.1.2012 11:56:01
jinak pokud neni ms, ještě neznamená že neni ovulace, kamarádka takto otěhotněla, než si stačila nasadit antiko, půl roku ms nikde, poté šla k doktorce a byla těhu teprve měsíc
25.1.2012 11:54:20
jen velmi málo žen má to štěstí, že otěhotní na povel...my se snažili, když byli malé 2roky do jejich 3let, takže rok. Poté jsem si našla novou práci a snažení jsme přerušili, i když mi doktorka naznačila, že mám anovulační cykly, šla jsem do práce a neřešila. No a v listopadu (malé bude 5) jsme to zkusili a povedlo se hned. Nikdo to nečekal a já byla v šoku, že jsem se jen otřela o trenky a je to tu. Podle mě někdy stačí ten správný čas, i doktorka říkla, že když se povede poprvé, přijde to i podruhé.
Katka
  • 
25.1.2012 10:45:57
Ahoj,tak já otěhotněla po 14 měsících marného snažení.Začali jsme se snažit když byli dceři 2 roky.Brala jsem taky Clostilbegyt (myslím 4 měsíce)ale bez úspěchu.Měla jsem po něm cysty a akné jak puberťačka.Řekla jsem doktorovi ať mi udělá vyšetření na chlamýdie a mycoplasmata,no moc se mu do toho nechtělo ale teda poslal mě na infkeční.Tak mi udělali spousty testů,samozřejmě chlamýdie a mycoplasma negativní ale zato pozitivní borelioza.Bez příznaků!!Musela jsem na speciální odběry kde se borelia fakt potvrdila a dostala jsem na 14 dní antibiotika.Hned po dobrání jsem otěhotněla!!!!!!!!!Prý je to neobvyklé ale u některých žen brání otěhotnění.Jo a taky jsem 2 měsíce poctivě pila čaj Gravozen a manželovi jsem dělala Don juan,tak nevím co nám pomohlo.Jestli to přeléčení nebo čajíky :-).
Jitka
  • 
25.1.2012 10:39:24
gynex - po dvouměsíčním užívání se zadařilo.
michaELAela 82790
25.1.2012 10:26:21
Také jsem měla a mám anovulaci...když byl dceři rok,rozhodli jsme se pro druhé dítě,brala jsem clostylbegyt (brala jsem ho i než jsem otěhotněla poprvé a zabral hned na první cyklus),bohužel ani po 6 měsících nic a musela jsem ho vysadit,jelikož jsem po něm měla vaječníky samou cystu...nakonec jsem otěhotněla přirozeně,ale dceři už byly 3 roky.
Držím palce~;((
[<<Předchozích 50] Názory 5160 z 6120  [Dalších 6060 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.