Přidat odpověď
Dobrý den všem, chtěla jsem se jen zeptat, zda některá z vás mi bude moci poradit. Potřebovala bych jen vědět, zda máme šanci normálně otěhotnět nebo budu potřebovat nějaké hormony navíc. Tak mám tyto problémy: v červenci jsem vysadila antikoncepci a hned v srpnu jsem zjistila, že jsem těhotná, bohužel doktorka těhotenství nemohla najít, měla podezření na pozdní ovulaci nebo na mimoděložní. 27.8.2011 jsem měla svatbu a den na to jsem začala krvácet. Jela jsem na pohotovost, kde si mě nechali na pozorování. Zjistilim, že to normální těhotenství není a doporučili potrat. 30.8.2011 jsem prodělala revizi dělohy a den na to laparoskopii, kde mi bylo zjištěno mimoděložní těhotenství. Do konce ledna 2012 jsem měla chráněný sex (přesně jak mi to nařídili) a od února už nechráněný. Od revize jsem prodělala normální 6nedělí v říjnu (6-9.10.), pak jsem si šla v prosinci na injekci na vyvolání menstruace a následně jsem to po 10 dnech dostala (13-17.12.), pak jsem si pro injekci šla 31. ledna a dostlala jsem to začátkem února (3-9.2.) a teď jsem si byla 6. března na injekci a měla jsem to 12-19.3. Jde o to, že si myslím, že mi neprobíhá ovulace a s nepravidelnou m. jsem měla problémy už ve 14 letech, proto mi byla nasazena antikoncepce. Nechci znovu antikoncepci, ale zároveň si nechci chodit každý měsíc pro injekci. S doktorkou to moc probírat nemůžu, protože mi řekne, že na to dítě moc myslíme, že tomu mám dát čas. Já vím, že tomu musíme dát čas, s tím počítám, jen nechci tomu dávat rok a pak se dozvědět, že mi chybí nějaký hormon, a kdybych ho nějak dostávala, tak už jsem mohla byt třeba dávno těhotná. Prosím o jakoukoliv radu. Děkuji
Předchozí