| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Záliby : Magie a tajemno

Soutěž o balíček dětské kosmetiky

VčeraKomerční sdělení

Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.

(?)
 Názory 110 z 12665  [Dalších 12655 >>]
byvala radka 154149
4.10.2024 21:56:25
U nas v puvodni rodine mati lev, bracha lev, ja beran (vsechno ohen), tata ryba No ani se mu nedivim, ze brzy odplaval, zrejme se citil tezce neoochopen...
zajimave je, ze bracha ma manzelku lvici a dite v beranu😁
a co tak pozoruju u lidi, hodne byva rodin ohniva a zemni znameni a pak rodiny vodni a vzdusna
samo, jsou vyjimky, ale dost se mi tato hypoteza potvrzuje na hrbitovech, kde jsou data narozeni
neznámá 91073
2.10.2024 12:36:10
Já bych se cítila lépe, kdyby teta ve snu nechodila, jsem strašpytel.~;)
Koníček mořský 156666
2.10.2024 12:26:44
Já jsem fakt šťastná, když se mi zdá o lidech, který tu už nejsou. I ve snu vím, že už umřeli, ale zažíváme tam úplně běžný věci, jakoby byli živí a je to strašně fajn. Chybělo by mi to, beru jako dar, když přijde takový sen.
Jsou prostě pořád se mnou, v mé hlavě, v mém životě a když se po jejich "návštěvě" probudím, mám radost, že zašli. Ale jsou hodní to je fakt.
V našem domku taky žije duch předchozích majitelů, mužových rodičů. Jejich ostatky/popel je na zahradě, občas na ně asi šlápneme.~f~ A řekneme: "Pardon". Myslím, že jsou rádi, že tam mohou být.

Vždycky jednou za rok přiletěji jakožto labutě, kouknou se, jak to tam vedeme a zase odletěji.
Na moje mrtvý vzpomínám moc ráda, jsme tak pořád spolu.

Když někdo umře, alespoň se ví kde je. Horší je, když se někdo ztratí a už nikdy nepřijde.
Čumča. 160024
2.10.2024 12:21:45
aha, já tohle vůbec nemám, sama nevím proč,

ale vykuleně se klepu z jiných strachů, to už tak bývá~d~
neznámá 91073
2.10.2024 12:12:16
To je hustý, to bych se snad odstěhovala, brr. Naštěstí snad žádného ducha nemáme.

Já už jsem chtěla založit podobné téma.
Moje milované prateta umřela těsně po porodu poslední holčičky, neviděla jí, umřela noc před plánovanou návštěvou. Při vyklízení domu se našla obálka s penězi po psaná "Aničce na naušničky". moc se na ní těšila.~n~
A od té doby jsem měla nedávno už třetí živý sen, kdy do v noci do ložnice přijde prateta, koukne na holky a v tichosti zase odejde. Vždy se mi to zdá v takovém to polospánku, kdy vlastně ještě člověk uplně nespí a jsem z toho několik dní rozhozená.
Já se uklidňuji, že je to podvědomí, prateta pro nás byla další babička a hodně na ní myslím a chybí mi, kdybych si připustila, že je to duch, tak se asi zblázním strachy.

Čumča. 160024
2.10.2024 12:02:15
Koníku, do našeho domku na vesnici "občas zajde" minulý majitel, říkáme mu Walter, byla to chlap špatnej špatnej~7~, ale měl to tam moc rád, bylo to jeho životní dílo - ten dům, zahrada a pejsek, kterej po jeho smrti škoro zemřel žalem.
No a občas začaly kočky třeba o půl jedné v noci vyšilovat a zíraly do jednoho místa jako zcepenělé, prskaly, celé naježené, mm se vzbudil, ospale vejral, co se stalo~t~ - prostě Walter~d~ Tak jsme si to pojmenovali a nebojíme se~d~ Občas se nám samy zavřely/otevřely dveře:-), taky třeba sama od sebe zhasla svíčka - Walter no~d~ Občas mu i říkám: "Tak si to tady vomrkni, no..."

Koníček mořský 156666
2.10.2024 11:38:03
Za mnou choději moji umřelý lidi ve snech. A to jsou mrtví třeba třicet let. Občas zajdou, něco spolu v noci zažijeme a je nám fajn. Jsem ráda, protože to znamená, že tak úplně mrtví nejsou.

Někdy si je vyvolávám ve vzpomínkách záměrně a máme spolu taky hezkou chvilku.

Časem to bude bolet míň, ale stejská se furt, to zase jo.
ivaxx 44192
2.10.2024 11:10:06
Měla jsem tyto "zážitkové vzpomínky" na své prarodiče, se kterými jsem bydlela celý život - přišla jsem domů a měla pocit, jak na mě děda haleká, kde jsem byla, jestli chci s nimi oběd, babičku, jak vykukuje z kuchyně s koucourem v náručí, kdo přišel... Strašně mi chyběli. Je to už 25 let, co odešel děda a 20, co odešla babička. Trvalo to dlouho, ale zatímco první roky jsem to vždy obrečela, teď už zbyly jen hezké vzpomínky.
Gabi.Zlopocasna+3 149996
1.10.2024 20:46:41
~s~ takto vzpomínám na tatínka, je to už 30 let, co odešel.
Ta bolest časem otupi a zbyde jen to hezké ~;((
Čumča. 160024
1.10.2024 9:21:42
Rose, to nemá chybu~R^ Prosím, prosím, založ tohle jako téma~:-D Skvělé na tom myslím je, že spousta A si bude myslet, že je spokojitel a B je polepšitel, zatímco B ve vztahu se bude domnívat, že je jednoznačně spokojitel a A si polepšilo~t~. Já myslím, že je to ve skutečnosti mix, že je celá paleta polepšivých aspektů a jen uspokojivých prvků u partnera A a B má zase zrcadlově obrácený mix.

Manželova tradiční chvástací věta je "Já jsem nejlepší partie v kraji a ty ani nevíš, jaký máš štěstí, holčičko..."~t~
 Názory 110 z 12665  [Dalších 12655 >>]

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.