Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.
Čumča. | 160024 |
1.10.2024 9:15:09
Yuki, ty podobné rodinné hodnoty a úrovně jsou samozřejmě hezká věc a polovina úspěchu.. Ale stejně tak důležitá je vzájemná přitažlivost dvou lidí, když si vzájemně voní, když jeden druhého vzájemně "dojímá" (prostě příroda). Nemyslím nezdravou závislost, myslím upřímnou silnou vzájemnou přitažlivost, kdy víte, že je to jiné než v předešlých vztazích. A to v manželství z rozumu, kvůli podobným rodinným hodnotám najít nemusíte, na začátku ani časem...
|
Rose,2růžičky,1kvítek-01,07,12 | 39806 |
1.10.2024 8:18:35
yuki, v tomhle si vypůjčím termíny z Jak jsem poznal vaši matku - polepšitel a spokojitel*
to spojení různých rodinných poměrů může dobře fungovat, pokud polepšitel nesklouzne s věkem (nebo pod vlivem událostí) k původnímu způsobu fungování rodiny, což samozřejmě spokojiteli přinese velmi těžkou situaci *(v každém vztahu je jeden, co si výběrem partnera polepšil nad svou úroveň a ten druhý, který se spokojil s někým pod svou úroveň - tam teda šlo o sexy koeficient) |
Yuki 00,03,07 | 49504 |
30.9.2024 23:21:52
myslím, že ve vedlejší diskusi se včera objevilo, že je lepší, když obě rodiny mají stejný hodnoty,
já si naopak myslím, že jsou situace, kdy je nová rodina jedinou možností, jak vůbec zjistit, že to jde i jinak zůstat celý život v rodině, kde se jede na výkon/nevěří ve schopnosti/jsou spolu jenom kvůli rozumu/je běžný násilí/alkoholismus/atd, je naprosto likvidační i pro další generace a je nutný z toho vystoupit |
Čumča. | 160024 |
30.9.2024 22:45:57
Tak jo, budeme se špičkovat, kdo měl větší kříž Podělané dětství má tu výhodu, že potom už je jenom líp, potom se nějaké věci ještě vrací, když se člověk dostane do krize středního věku, nebo jak to nazvat (po třicítce, kdy se mu všechny zasunuté vzpomínky strašně vrací), ale v zásadě už je jenom líp, když si to člověk odžije, zpracuje a kouká už jenom dopředu
|
Saamajna | 115449 |
30.9.2024 21:35:11
Čumčo,
"Měla jsem ale štěstí na cizí lidi" Presne, ja taky! Proto tady jeste vubec jsem, ti "cizi" mi dali povedomi, ze svet muze byt dobry misto na zivot. Treba spolu nekdy zajdeme na pivo, co rikas.. |
Čumča. | 160024 |
30.9.2024 21:15:10
Saamajno, oni zase byli jiní příbuzní, co se najednou v mých 18 mohli přetrhnout, aby mi řídili život. Otce-výlupka plně "nahradili" dědečkové, strýc, to si nevybereš
Měla jsem ale štěstí na cizí lidi, když jsem po maturitě odešla z domova, nemyslím finanční pomoc, spíš radu, povzbuzení a tak... Někdo by tomu říkal "kecání do života", pro mě to ale mělo zásadní význam, že se můžu s někým poradit, že se mi někdo občas věnuje, aby mě vyslechl, že mi poví svůj názor. Že je někdo rád, když mu potom nějakým způsobem jeho pozornost/pomoc vrátím... |
Saamajna | 115449 |
30.9.2024 20:43:08
Čumčo,
Tak ti gratuluju, tvuj tatik te aspon nechal v klidu zit! Odstrihnuti je nekdy lepsi varianta. Ja se snazila to blby dlouho ignorovat, lhat si do kapsy, omlouvat ho a tak... Ted uz to nejde, jsou zakernosti a zlomyslnosti, co proste ne... |
Čumča. | 160024 |
30.9.2024 20:05:14
saamajno, zřejmě budeme minimálně sestřenice, protože ta charakteristika tvého otce mi nějak podezřele připomíná popis toho mého, plus tedy byl aktivní rozsévač
říkáš Babiš střihnutý Gottem? to je ale "vopravdu nepříjemná" kombinace |
Saamajna | 115449 |
30.9.2024 17:50:53
"Sikovnej" jako Andrejko, schopnej (vseho), workaholic + alfazvire s charismou a velice aktivni uspesny lovec...
Inteligentni. Podezrivavej a neduverivej ke vsem a vsemu, pac vi, ceho je "clovek" schopnej. Vyuzivat a pouzivat vsech a vseho jak se to pro jeho ucely hodi. Bez zabran. A a ja: az pedantskej smysl pro spravedlnost, socialnost, solidarnost. Neschopnost vyslovit i nevyznamnou malou lez bez zcervenani jak pivonka kdy beru vernost jako nezbytnou podminku vztahu... |
Rose,2růžičky,1kvítek-01,07,12 | 39806 |
30.9.2024 16:57:24
no hlavně bys pak měla nějaké geny po otci, nějakou výchovu, patřičnou odezvu okolí, žila s ním (bez něj) odjakživa... byla bys někdo jiný, vyrůstající v jiných podmínkách, těžko tedy říct, jak bys reagovala...
|
Další akce nalezte zde
Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.