| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Hlavní : Děti a sport

Soutěž o balíček dětské kosmetiky

VčeraKomerční sdělení

Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.

(?)
[<<Předchozích 70] Názory 7180 z 5956  [Dalších 5876 >>]
Cimbur 64764
11.6.2024 16:55:23
No ona není ani jako náhradnice. Vyhodili ji úplně.
Kopřiva Dvoudomá 34182
11.6.2024 16:49:46
No červeně to svítilo asi už na uzavřené soupisce.
Celkem chápu, že na průběžné přihlašování nejde koukat, protože by se s tím spekulovalo.

Hele, systémy ČAS nejsou žádnej vrchol technologie, třeba software na zpracování výsledků samozřejmě zapracovává pravidelně požadavky uživatelů, ale i tak některý věci musíte dělat stojmo na levý noze, drbat se u toho na pravý bulvě a levou rukou dělat pravoslavnej kříž.

Taky ČAS nejni Microsoft. Já jsem jediná, kdo s tím na okrese umí. I tak udělám chybu, nebo ji dokonce udělá software a já si jen nevšimnu, že špatně spočítal body do soutěže družstev (to chceš, přepočítávat po počítači). Většinou to následně vyřeším, protože mě někdo upozorní, že se to propsalo do výsledků špatně a někdo je na tom bit. Ale jelikož jsem protivná piksla, tak si každej, lhostejno zda zblízka nebo zdáli, rozmyslí vykřikovat třebas bokem o neprofesionálech a debilech, protože jakmile to zaklapnu, tak tady nikdo neudělá ani závod ve cvrnkání kuliček.

Tož to je taky perspektiva, kterou je možné se na to podívat.
Alena 129302
11.6.2024 16:49:33
Presne, me to tak vytaci, svaz je tam pro sportovce a ne naopak, a na rozdil od amaterskych treneru jsou od toho ty lidi placeny. Misto aby se doprogramovala jedna cast aplikace, tak se buzerujou a vyrazujou zavodnici. Treba to nejak jeste dopadne (zavodnik navic), ale je to na nejake pohnuti s takovym "pravidlem".
Agatha Ch. 135518
11.6.2024 16:49:32
To je ůl, tohle pravidlo by znát měl a minimálně měl říct malé Cimburce, že má v úmyslu jí na obě dlouhé přihlásit - pak by to někoho snad i teklo, že toto nee. Vím, že jsme si to na soutěžích hlídali i my sami, věděli jsme, že mílaři žáci a dorostenci nemůžeme jít obě parádní disciplíny. ~:(
Cimbur 64764
11.6.2024 16:30:07
Nerozumím. Ve chvíli, kdy byla závodnice vyřazena, už bylo na intervence pozdě. Trenér si neuvědomil, že dceři není 18 let a nemůže ji tedy přihlásit na dvě disciplíny 800m a výše. A ona ani já jsme nevěděly, že ji ještě přihlašuje na další běh. Pokud to udělal v neděli večer nebo v pondělí ráno, opravdu žádná z nás neseděla u compu a neprojíždela stále dokola seznam přihlášených.
Inka ..|-.|-.-|.- 141843
11.6.2024 16:27:02
To mi přijde příšerný, že ho neupozornili na chybu a neumožnili opravu. Vždyť jde o děti a ne o vrcholový sport, ve kterém se točí prachy.
Cimbur 64764
11.6.2024 16:25:02
Samotné přihlášení je zaheslované, oprávnění má jen hlavní trenér. Pak se u jednotlivých disciplín konkrétního závodu dá zobrazit seznam přihlášených, ten je veřejně viditelný a z toho dcerka zmizela poté, co po nedělním poledni udělali techničtí delegáti revizi.
Čumča. 160024
11.6.2024 16:22:36
jojo, Nasa vesmírný program, místo aby Pepa, když vidí v systému nesrovnalost, zavolal trenérovi, že něco zvrtal
77kraska 132593
11.6.2024 16:14:56
Koprivo a kde to male Cimbur svitilo vecer cervene?
77kraska 132593
11.6.2024 16:13:58
Koprivo, tak u Cimburu z toho asi svaz dela vesmirny program....tam je treba si to priste ohlidat
[<<Předchozích 70] Názory 7180 z 5956  [Dalších 5876 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.