| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Hlavní : Děti a sport

Soutěž o balíček dětské kosmetiky

VčeraKomerční sdělení

Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.

(?)
[<<Předchozích 60] Názory 6170 z 5956  [Dalších 5886 >>]
Rodinová 140078
11.6.2024 20:12:09
To tu fakt nekdo takhle psal nebo je to dedukce a generalizace~;)?
Čumča. 160024
11.6.2024 19:50:04
Rose, projela jsem to vlákno ještě jednou a máš pravdu - vlastně bych se asi naštvala taky

Všimla jsem si, že když někdo (podobně jako ty v posledním tématu o svém synovi) napíše, ať jde předem do háje, kdo si chce zafernovat, tak to funguje a příspěvky jsou k věci a nediagnostické. Asi je to při zakládání tématu pokaždé potřeba napsat~d~
Rose,2růžičky,1kvítek-01,07,12 39806
11.6.2024 19:14:05
"všem směroplatným Máňám to fakt upřímně leželo na srdci, ne?"

ale jo, dokonce až tak, že neopomněly zdůraznit, že správná matka by to za a) nedopustila, za b) vybojovala, za c) NIKDY nedopustila... ~;)
Agatha Ch. 135518
11.6.2024 17:53:45
Tak mistrovství Slovenska je bohužel taky neprůstřelné - nelze mimo závod...
kosatka2 89902
11.6.2024 17:34:44
Agatho, to je hezký nápad, přihlásit ji na závod jinde, i když MČR je MČR.
Ta pachuť se tam asi určitou dobu ponese a bude muset nějak vyvanout.

Já zažila v mládí něco trochu podobného. Vůbec nemůžu říct, jestli mě to nějak posílilo nebo posunulo, ale asi mě to ani nesrazilo, prostě jsem se pak pootočila trochu jiným směrema víc třídím, do čeho napnu energii.

Vůbec tak nějak přemýšlím, že veškerý můj úspěch byl buďto soukromý, vnitřní, nebo takový podivný, rozplizlý. Třeba na gymplu mě učitelka řekla, že jsem sice u ní nejlepší, ale protože se započítává do kreativní soutěže i průměr známek, nemám šanci. Tak jsem na vyhlášení ani nešla, možná jsem byla u zubaře, nebo hrabala pozemky na školní zahradě, už nevím. A za týden mi pak nenápadně o přestávce šoupla diplom, že přeci jen ano. Totéž v práci, makala jsem na něčem, pak šla na mateřskou, pak to dostalo nějaké ocenění, už jsem nebyla součástí týmu, tak nic, prostě mi není souzeno.
A čeká mě ještě mnoho bitev, které nikdo neocení, nevyfotí... Tak se snažím alespoň oceňovat lidi v mém okolí, protože zpětné vazby, že člověk není dost dobrý je všude pno.

babi_ 48341
11.6.2024 17:16:59
Hm, ach jo.
Alena 129302
11.6.2024 17:13:34
Je to uplne proti smyslu cinnosti svazu, ma snad podporovat a vyhledavat talenty, ne? v
Agatha Ch. 135518
11.6.2024 17:07:04
Ten systém je fakt naho..prd. Nejspíš už s tím pohnout nejde. Jestli to dělá automat, to je fakt blbě, jestli to ještě kontroluje člověk, tak mohl taky zvednout sluchátko a zavolat trenérovi, jestli se nepřekoukl.

Co bych asi udělala já? Ale nevím, jaké možnosti máte. Otevřít jí trochu dveře do světa a přihlásit ji třeba i mimo soutěž na nějaký dobrý závod u sousedů - Slovensko, Rakousko. Pověřila bych trenéra, aby zjistil, jestli to lze.
Alena 129302
11.6.2024 17:00:59
"Vím, že jsme si to na soutěžích hlídali i my sami, věděli jsme, že mílaři žáci a dorostenci nemůžeme jít obě parádní disciplíny." tak ale resenim by snad mohl byt dotaz: "co si vybere za disciplinu, dve jit nemuze " a ne vyrazeni zavodnika, kterej se notabene ani sam nemuze prihlasit.
breburda71 89004
11.6.2024 17:00:32
Cimbur, je to hrozny a fakt me to mrzi...Ale jak uz tady nekdo psal, tyhle veci tu psychiku ve finale posili, tohle bylo neumyslne, my jsme ale se synem ve sportu zazili docela dost vylozenych podrazu, nesmyslne vyrazeni z repre nominace, uplne zjevne protekce, bohuzel ve sportu, ktery syn delal, je to bezne, zrovna v jeho rocniku jsme narazili na par vysoce protekcnich deticek a nevidet to na vlastni oci, neuverim..Syna to zocelilo, rozhodl se o to vic venovat studiu, nehrouti se pod tlakem..Verim, ze az zklamani pomine, bude to mit u dcery podobny efekt, v zivote prijdou ruzne situace, ktere clovek nezavini a presto se deji..Ted bych se ji to snazila vynahradit necim extra, prodlouzenym vikendem, vyletem nebo necim, co si opravdu preje...A i v tom smyslu bych s ni mluvila, ze to je sice hruza a mrzi Te to, ale na druhou stranu se deje i spousta mnohem horsich veci...
[<<Předchozích 60] Názory 6170 z 5956  [Dalších 5886 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.