Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.
Kopřiva Dvoudomá | 34182 |
11.6.2024 16:13:30
Jestli je to systém Českého atletického svazu, tak ty podané přihlášky nejsou veřejné.
Takže není kde si to zkontrolovat, musíš spoléhat na člověka, který to má v oddíle na starost. |
Čumča. | 160024 |
11.6.2024 16:12:58
"pěkně volej na všechny strany a vysvětli jim, že holky z rodiny.cz říkaly, že to takhle není směroplatný a že malá cimbur prostě nastoupí a šmytec... a klidně jim dej odkazy na místní právní rozbory situace... však oni to pak hned pochopí "
hele, ty diplomate, no tak se sešly dva rozdílné přístupy k situaci, no (to je normální, ne), ale jinak - všem směroplatným Máňám to fakt upřímně leželo na srdci, ne? |
11.6.2024 16:09:42
Děti předem upozorňovat, že je někdo nemusí přihlásit, přestože mu velice záleží na jejich úspěchu, mi nedává moc smysl. Normální dospělí chápou, že chyba se vloudí, a patrně s tím dokážou pracovat - jak vůči dítěti, tak vůči oddílu, tak třeba vůči svazu.
Já jako administrátor závodů vycházím vstříc a přihlásím třeba v den závodu a na místě i nad rámec pravidel, pokud to lze a zejména pokud jde o malé děti (a pokud nemám za zády nějakého supa ze svazu, který by mi to zatrh). Však se stejně mezi oddíly všici známe, vyjdeme si vstříc, nikdo nechceme, aby někde děcko brečelo, že nesmělo házet kvůli špatné domluvě nebo chybě někoho dospělého. Nemusíme to tak žrát, je to dětský sport a ne vesmírný program. Dokud mi nepřijde někdo vyhrožovat, to pak ve vší slušnosti rychle pojede. |
77kraska | 132593 |
11.6.2024 15:59:33
no tak je videt, z toho co pise Cimbur, ze rychlost reseni je zasadni, ale bohuzel ani vecerni nebo nocni akce by nebyla dost rychla na dosazeni napravy
pro priste doporucuji si to ohlidat dostatecne vcas....nepredpokladat, ze deti jsou prihlasene spravne, spis to, ze jsou prihlasene spatne |
kosatka2 | 89902 |
11.6.2024 15:59:06
Já když to četla, taky mě popadaly pocity marnosti.
Tyhle věci se učím s prostředním synem, sportovcem. Nejprve zemřel jeho trenér a nikdo nový to nepřevzal. Začal dělat jiný sport - tam se moc nesoutěžilo, spíš aby to děti bavilo a protože trenér zuřil z podmítek a překážek, který svaz kladl. Pak byl COVID, takže všeobecný úpadek morálky. Pak jedna soutěž, ale syn byl v kategorii jediný, tak ho šoupli ke starším, kde samozřejmě neměl šanci (ale stejně nějaké ocenění vyškrábl). Pak dělal jiný sport, kde ho to sice bavilo, ale na dvojici vždycky schytal někoho, s kým si nevyhovovali, a věkově je už přerostl a musel by složitě dojíždět ke starším. Tak začal dělat jiný sport, kde ho to baví, trenéři jsou skvělí, ale jak je tam nový, nejmladší a nejmenší, neustále musí skousávat kruté porážky a vědomí, že je z těch nejhorších... Tady zdejší klub prý vloni dostal 30 000 pokutu za nějakého hráče, který se zúčastnil zápasu a asi neměl včas zaplacený poplatek, nebo co. Já nevim, že se takhle berou vážně, ale prostě sport není můj obor a styl smýšlení... |
Čumča. | 160024 |
11.6.2024 15:57:13
Dooly/Sedmi, posledně se Cimbur v práci poprala jako lev, za sebe i kolegy a spor s ředitelem nemocnice vyhrála.
|
77kraska | 132593 |
11.6.2024 15:57:06
Koprivo, neplatili jsme nekolik tisic v Praze....platili jsme par stovek, byl to oddil dotovany statem, nejaky armadni nebo policejni oddil, dostali jsme se tam normalne, nepatrime ani k armade ani k policii....ale chapu, ze takovy oddil neni vsude
Cimbur, tahle cast je zajimava: "prosili mě, ať už nikde dál neintervenuji" LOL pak proste nezbyva nez deti predem upozornit, ze chyba se muze vloudit a toto se priste muze stat i jine divce, tak at nejsou prekvapene |
Cimbur | 64764 |
11.6.2024 15:48:21
To jsou čísla určená aktuální brožurou atletického svazu. Napravit chybu pod pokutou šlo podle stanov do pondělního poledne, musel by si ji ale uvědomit a podat žádost o nápravu. Jinak byla uzávěrka přihlášek v neděli večer. A v pondělí po obědě prostě závodníky, jejichž přihlášky byly v rozporu, vyřadili. A teprve poté si toho všimly dceřiny kamarádky z oddílu.
|
11.6.2024 15:48:11
Jinak jsem teda neskutečně vděčná, že "naši" rodiče přijdou zabít sobotu hrabáním písku nebo hlídáním přípravkovejch dětí, aby mohly proběhnout závody. Že si z toho důvodu udělají třeba i rozhodcovské zkoušky. Že vozí děti po všech čertech, včetně těch cizích. Že fotí všecky, aby bylo do galerie. Že chápou podstatu spolkového sportu - že to je společné úsilí všech.
Vykřikovat tu něco o žalobách, tak jim nikdo jejich drobečky trénovat nebude, protože takovou pakárnu nemá nikdo zapotřebí. V tom případě ať si fakt platí několik tisíc měsíčně někde v Praze a čerpají spotřebitelské zážitky dle vlastních představ. |
Rose,2růžičky,1kvítek-01,07,12 | 39806 |
11.6.2024 15:45:48
cimbur nedejte se! pěkně volej na všechny strany a vysvětli jim, že holky z rodiny.cz říkaly, že to takhle není směroplatný a že malá cimbur prostě nastoupí a šmytec... a klidně jim dej odkazy na místní právní rozbory situace... však oni to pak hned pochopí
ne, promiň, je jasné, že je dítko smutný a bylo by divný, kdyby ne, ale na druhou stranu, život není peříčko, občas nám i blbá náhoda zamíchá kartama a nedá se nic dělat a ani máma bojovnice s tím nic nezmůže... jsi velmi schopná a jsi báječná máma a dítě přece ví, žes udělala, cos mohla a jestli si tady někdo myslí něco jiného, je to jeho boj, nepřibírej si ještě k tomu všemu nějaké negativní myšlenky |
Další akce nalezte zde
Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.