Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.
babi_ | 48341 |
12.6.2024 12:37:56
"tady nastala situace pravidly jasně předvídaná a byla v souladu s pravidly vyřešena"
To si nejsem jistá. To pravidlo je, že nelze registrovat na dvě disciplíny (daných kritérií)? Pak by stačilo "vyhodit" jednu registraci, nikoli obě. Nebo to pravidlo pokračuje tak, že pokud trenér registruje 2x, je závodník potrestán vyhozením z obojího? Chápu, že ten systém neumí při registraci rozlišit, kde kdo může startovat ve více disciplínách, ale proč tedy ve výsledku to "pozná", a vyřadí z obojího? Je to fakt divný a nesmyslný. |
Cimbur | 64764 |
12.6.2024 12:35:49
Ono ne, že by se třeba vykašlala. Ale příští rok bude v té starší mládežnické kategorii spolu s o rok staršími, možná se neprosadí. A když jí ty zkušenější v roce 2026 odejdou do žen, zase bude v maturitním ročníku a bude mít jiné priority.
|
Cimbur | 64764 |
12.6.2024 12:30:03
Manžel říkal, že mu ten Řím připomíná krajskou ligu ve Vyškově, ale tam byl aspoň dobrý spíkr a legrace.
|
Kopřiva Dvoudomá | 34182 |
12.6.2024 12:14:13
Blanko, ten Řím taky fascinovaně sledujeme
A pak si vždycky řekneme, že tady v pralese jsme fakt dobrý! |
Alena | 129302 |
12.6.2024 12:12:48
"Ja si zase myslim, ze vsechno jde, kdy se chce"
Jo souhlasim, hlavne ze : "Startuje projekt „Jsem atlet“, který podporuje sportování a oslovuje teenagery" https://www.olympijskytym.cz/article/startuje-projekt-jsem-atlet-ktery-podporuje-sportovani-a-oslovuje-teenagery to ma clovek sto chuti volat Varhanikovi. :) |
sovice | 18997 |
12.6.2024 12:12:19
Ano, Větře, připadá mi to jako takové úředně rozkecané "Ále, vy toho naděláte, přece se nebudu obtěžovat".
Kdyby napsal "Je nám moc líto, nemůžeme to dělat, takové porušení pravidla dělá zlou krev mezi ostatními, ale pracujeme na systému upozornění místo řešení podobných situací vyřazením," to bych asi chápala. Ale ty pindy o motivaci a jak těm jeho svěřencům to vůbec neublížilo, to je trapné. |
Monika | 123907 |
12.6.2024 12:10:55
Blanko jo, to jsem psala včera, že evidentně "když se chce, tak to jde", viz ME. Ale ten rozdíl je v tom, že tady nastala situace pravidly jasně předvídaná a byla v souladu s pravidly vyřešena, takže vedení nevidí důvod pro nějaká nestandardní řešení. Na tom ME šlo asi vždy o situace, které nějak zavinil pořadatel nebo rozhodčí nebo "vyšší moc" ...
|
Cimbur | 64764 |
12.6.2024 12:02:42
Technického delegáta zkoušel trenér, tudy cesta taky nepovede.
|
Begonie | 17189 |
12.6.2024 12:01:49
Ja si zase myslim, ze vsechno jde, kdy se chce. Chapu, ze nikoho nepristrci na stovku, kde musi kazdy bezet ve sve draze, ale u tech dlouhych behu, kde startuji hromadne, kolikrat i ze dvou lajn, by mohli 1 zavodnici pridat a nic by se nestalo. Jestli ted koukate na ME v atletice v Italii, tak tam se dejou veci uplne neuveritelny. Pokazi se mereni v trojskoku, tak pul hodiny hledaji pasmo, aby to zmerili rucne. Pak zavodnik neskoci limit a reknou, ze to bylo tim, ze dlouho cekal na pokus, tak ho prisoupnou do finale navic . V behu desetiboje se neco po... se startovnimi bloky, tak bezi zavodnik svuj beh uplne solo. Dalsiho soupnou do finale, protoze predtim upadl. Vcera 2x spojovali a rozpojovali draty, protoze jim nesla startovni pistole. A dalsi a dalsi, fakt organizace jak nekde v Somalsku a pak to resi uplne netradicnimi postupy.
Tak kdyz to jde na mistrovstvi Evropy, proc by to neslo na mistrovstvi CR dorostu a junioru. A ty kecy o dlouhodobe motivaci ke sportu a teseni se, jak uvidi dceru na dalsich zavodech, to uz mi pripada uplne vysmech a drzost od pana. Naopak si docela dobre dovedu predstavit, jak se jim na dalsi sportovani 17leta holka uplne vykasle po tom vsem. A nebude to vina jeji nedostatecne motivace, ani chyby trenera, ale ty neochoty trochu neco navic udelat a chybu napravit. A Cimbur, na chytre kecy dokonalych a nikdy nechybujicich osob, jak ty jsi nedostatecna matka, co se za svoje dite nedokaze postavit, se zvysoka vykasli, vcera jsem fakt jen zirala, ceho jsou nektere schopny . |
Cimbur | 64764 |
12.6.2024 12:01:33
Ne, naopak, trenér tím žije, ale ten den byl náročný, ještě byl v neděli až do večera s našimi dětmi na závodech, má dvě malinký děti... Zná všechny svěřence a dobře, ono v té mladší kategorii se 800 s dalším dlouhým během nemůže, ale v té starší mládežnické už ano.
|
Další akce nalezte zde
Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.