Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.
Kopřiva Dvoudomá | 34182 |
12.6.2024 13:11:45
Inko, systém přijme víc přihlášek, protože se lze přihlašovat do více disciplín. Akorát podle propozic nemají mlaďasové v jeden den absolvovat dva dlouhý běhy, kvůli ochraně zdraví. Chytrej SW by umožnil organizátorovi nastavit "zakázanou" kombinaci disciplín, která by házela hlášku "trumbero, už máš holku přihlášenou v tom dni na jeden dlouhej běh, na druhej už nelze", ale blbej to holt neumožňuje a musí se spoléhat na to, že trenéři ta omezení budou znát a respektovat.
|
babi_ | 48341 |
12.6.2024 13:11:31
Nene, to právě nejde jen o úspěch v kategorii, ale o MČR vůbec - tenhle rok tam patří, ale už se to nemusí později zopakovat.
|
Monika | 123907 |
12.6.2024 13:11:02
77krásko ano, to je třeba takový "zajímavý" příklad, přičemž na VŠ jsi se dostala a známka z Čj už nikdy nikoho nezajímala
Já to tedy mám s maturitní známkou z Čj obráceně, dostala jsem tehdy z maturitního slohu trojku (přičemž sloh byl vždycky moje silná stránka, ta známka ovšem plynula z toho, že jsem měla asi 8 chyb v čárkách mezi větami, které jsem udělala ze stresu, že mi nesedlo téma) a byla jsem přesvědčená, že tím pádem to mohu vytáhnout při ústních celkem maximálně na dvojku. Tvrdila i to naše učitelka, takže jsem pak byla v šoku z jedničky - že prý předseda komise tvrdil, že žádné pravidlo o průměru neexistuje a že jedničku dostat můžu - a zachránilo mi to tehdy nakonec přijetí na VŠ, za maturitní průměr bylo pár bodů, s dvojkou bych měla o bod míň a už bych se nedostala!!! Takže kdybych naopak měla dostat nějakou nespravedlivou dvojku, mohlo by to mít tento fatální dopad, i když dvojka samotná by mi vůbec nevadila ... |
77kraska | 132593 |
12.6.2024 12:58:39
Moniko, ja treba skoro 40 let spatne nesu, ze jsem dostala u maturity dvojku z cestiny (ostatni jednicky a ja chtela samy...samy jsem pak dostala u statnic)....vim, ze to neni racionalni, ale tak to mam
|
Monika | 123907 |
12.6.2024 12:56:06
Cimbur, ano, některé příležitosti se bohužel neopakují, pokud se to bere doslovně (titul mistra republiky mezi jedenáctilými už ve dvanácti nezískáš (velké talenty ho tedy mohou získat v deseti, to je fakt) ... Ono samozřejmě z odstupu, když už jsi dospělá, tak už na "důležitost" startu v jednom závodě pohlížíš zcela jinak, hodně pomůže, když později přijdou jiné úspěchy. Pokud už nepřijdou, tak je fakt, že znám lidi, kteří se podobnými nepravedlnostmi zabývají i po 30 letech (a kromě toho, že o tom třeba mluví, tak napřa. nedají děti na sport, aby se jim to taky nestalo apod.). Držím dceři palce, aby se přes to dokázala přenést nějak rozumě, ideálně právě jinými úspěchy a kladnými zážitky ať už ve sportu nebo jinde...
|
77kraska | 132593 |
12.6.2024 12:55:13
Inko, ja pracuju s vselijakymi programy a aplikacemi - a kdyz se chystam udelat nejakou nevratnou blbost, ktere bych mohla litovat, tak se mne system pta, jestli jsem si jista, ze chci udelat tu nevratnou blbost a hned si dam pozor
nevim, proc by to neslo take u toho prihlasovaciho prpgramu, kdyz se nekdo (trener) chysta udelat evidentni blbost Cimbur to napsala krasne chlap to napsal alibisticky, mohl napsat "budeme resit zmenu prihlasovaci aplikace"...a jeste jako trdlo napsal, ze jemu se to stalo mockrat LOLOLOL |
Monika | 123907 |
12.6.2024 12:49:21
Babi, tak já vycházím z toho, že i to "řešení" - vyřazení všech přihlášek, je součástí platných pravidel (tj. existuje daná norma i sankce za její porušení). Jestli není, byla by to jiná situace, ale to nám musí případně říct místní odborníci-atleti.
|
babi_ | 48341 |
12.6.2024 12:42:07
Mně (kromě již uváděných absurdit) přišlo včera při finále výšky mužů taky hrozný to rozbíhání na skok mezi ženami běžícími desítku. To je normální? Vůbec si neumím představit, jak se soustředím na skok, užuž se rozbíhám, a najednou vidím, že teď to nejde, protože mi rozběh kříží jiní závodníci. Nebo koukat nejdřív, kde bude "díra", a pak jít na skok příprava nepříprava, respektive že ji musím stihnout, než zas poběží další.
|
Inka ..|-.|-.-|.- | 141843 |
12.6.2024 12:40:58
Nevěřím, že nejde naprogramovat, aby systém přijal pouze jednu přihlášku a všechny další zahodil. Proč zahazuje i tu první mi není jasný.
|
Cimbur | 64764 |
12.6.2024 12:38:27
No to tedy jak se koukám, taky mám chuť se Varhaníkovi ozvat... Akorát to nechci nějak podělat našemu trenérovi.
|
Další akce nalezte zde
Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.