Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.
Cimbur | 64764 |
12.6.2024 12:01:33
Ne, naopak, trenér tím žije, ale ten den byl náročný, ještě byl v neděli až do večera s našimi dětmi na závodech, má dvě malinký děti... Zná všechny svěřence a dobře, ono v té mladší kategorii se 800 s dalším dlouhým během nemůže, ale v té starší mládežnické už ano.
|
Kopřiva Dvoudomá | 34182 |
12.6.2024 12:00:06
Já nehájím ty děsuplný aplikace ČASU, protože to je fakt noční můra s tím dělat.
Ale různé závody mají různě nastavená omezení. Neexistuje jedno univerzální pravidlo. Třeba krajské poháry družstev mají jiná omezení pro počty a typy disciplín než má MČR nebo II. liga, a samozřejmě ještě různě pro různé věkové kategorie. Pokud by to měl program pro přihlášky vždycky ohlídat, musel by v to pokaždý někdo podle konkrétních parametrů naprogramovat. To si moc neumím představit. Mně by momentálně stačilo ke štěstí, kdyby se propozice nahrávaný do aplikace ČASu vždycky uložily celý, a ne jenom kousek |
Vítr z hor | 100046 |
12.6.2024 11:59:07
Cimbur, jsi noblesní dáma a napsala jsi to velmi hezky a slušně. Na tvé hlavní argumenty neodpověděl, zhroucený svět tvé dcery označil za nepříjemnost a je si s arogancí jemu vlastní jist, že to dceři nezkazí motivaci.
Přihláškový systém není připraven a nic s tím dělat nehodlá, asi je to tak v pořádku. Hm. Člověk na svém místě. (Jak píše Alena - co technický delegát? Zkusila bych to...) |
Alena | 129302 |
12.6.2024 11:54:10
"Já tedy hlavně nesouhlasím s tím, že "systém nemůže hlídat a upozorňovat", protože to by určitě velmi lehce mohl, kdyby se to nastavilo." Presne tak.
|
Monika | 123907 |
12.6.2024 11:53:30
Žženo, on tím asi spíš chtěl říct něco jako obvyklé "všichni (jsme) to museli přežít, ona to to taky přežije", co se tak často používá jako odůvodnění pro lpění nesmyslných pravidlech - tedy nepovažuji za nesmyslné to omezení počtu běhů, ale trest v podobě vyřazení ze všech běhů při chybné přihlášce, když by to prostě mělo jít vyřešit upozorněním na chybu a časem na nápravu ...
|
Alena | 129302 |
12.6.2024 11:52:50
"Ono to tak ted funguje, viz chyba tatinka pri prihlasovani na stredni skolu, kdy omylem prihlasil na distancni studium." Prave, ze ne, cim dal vic formularu je blbuvzorných, aby se nedaly vyplnit chybne veci, dve varianty apod. Priklad s prihlasovanim na stredni skolu je mimo, vybrat si distancni a zaroven denni studium je normalni volba a neni to proti zadnym pravidlum, tohle neni chyba systemu.
|
Monika | 123907 |
12.6.2024 11:46:19
Cimbur, napsala jsi to krásně a ta odpověď sama o sobě taky není tak strašná, i když poněkud technokratická. A je tedy zřejmé, že mladý muž si neumí představit tu situaci s nešťastným vlastním dítětem (a možná ani to, jak těžce to prožívá to "dítě" - nevím, jestli sám závodil a na jaké úrovni a co si pamatuje z vlastního prožívání ...)
Já tedy hlavně nesouhlasím s tím, že "systém nemůže hlídat a upozorňovat", protože to by určitě velmi lehce mohl, kdyby se to nastavilo. Ale musím říct, že jestli je to fakt jasné a dlouhodobě platné pravidlo, že nemohou závodníci určitého věku (do 18 let?) běžet dva delší běhy v jeden den, jak se to mohlo tomu trenérovi stát? To je někdo, kdy ty "děti" ani osobně nezná, protože jsou třeba z jiných tréninkových skupin (zaznamenala jsem, že rozlišuješ trenérku a šéftrenéra)? Přeci pokud dělá přihlášky na MČR dorostenců/juniorů, tak to evidentně musí být něco, co by měl být zvyklý hlídat? Já původně mysela, že jestli se tvá 17 letá dcera nenominovala na MČR dospělých a trenérovi nedošel ten nízký věk ... A MČR jsou, předpokládám, vrchol sezóny, všichni k tomu směřují a soustředí se na to? Není to žádný "pouťák", který se koná každých 14 dní a když něco jednou neklapne, napraví se příště ... Což tedy samozřejmě není žádná útěcha ani návod k tomu být na trenéra naštvaná víc než jsi (jste) ... |
Balbína | 99798 |
12.6.2024 11:42:07
Ono to tak ted funguje, viz chyba tatinka pri prihlasovani na stredni skolu, kdy omylem prihlasil na distancni studium.
Ted k vasi situaci - jedou striktne podle pravidel, nekdo jiny uz se asi raduje ze zarazeni misto vasi dcery....museli by nahradnika "vyhodit" a dat mu vedet.. je to tvrde a opravdu nechapu takovou strasnou botu trenera, cekala bych, ze toto vi. Tak ma zkusenost, da si na to pozor. Ale rozhodne by mel system byt nastaven tak, aby na chyby upozornil, predchazel jim. Je to tvrde a stresujici. Zivot bohuzel neni spravedlivy, dcera ma hodne brzkou zkusenost. Udelala jsi, co jsi mohla a asi bych timto uzavrela. At dcera neni jeste vice stresovana tvym smutkem. Ono se to ale dobre radi na dalku vid? |
Kopřiva Dvoudomá | 34182 |
12.6.2024 11:38:59
Váleček tam neměl bejt, pardon.
Tady tam hned skočila náhradnice, proto s tím už podle mě nikdo nepohne. Kdyby to šlo udělat tiše, bez vědomí dalších lidí (jako že organizátor přihodí na soupisku někoho navíc z dobré vůle), tak by to šlo, ale takhle ne. |
Žžena | 83005 |
12.6.2024 11:38:44
Přijde mi docela blbý, jak píše, že sám takovou chybou několik sportovců poškodil, a nevidí v tom zásadní problém.
|
Další akce nalezte zde
Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.