Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.
hrošík+Em 8.9.08+Hani 4.10.201 | 46590 |
28.7.2012 17:10:49
ahoj holky, no já ještě odstavit nechci, protože ona opravdu má hlad... necucne si, nechce to na spaní, ale opravdu je zatím ještě hladová...
a přiznám se, že jelikož ji ani řvát v noci nemůžu nechat, když spí s Emčou ve stejným pokojíku a manžel to řešit místo mě nemůže(tento týden byl doma jednu noc) tak se mi do toho nechce... Ona totiž už spala dobře, kojial se jen 2x za noc, ale teď to zase je horší, ale lezou ji neustále spodní jedničky, do toho ty změny počasí a te´d zase děsný vedro... zatím to nechci ukončit... No nic, balím, zítra odjíždíme na dovču na chalupu na týden a já ani nenem, co vše sbalit, uf.... i hračky musím pár, nic tam takovýho není... a jeden bonus, Hanička se dneska poprvé postavila u postele! Ale stále neleze :o)) Už si stále sedá všude, na 4 je taky skoro furt, ale pohyb jen plazením :o) ale na to, jakej to byl pomalíček, tak dohání hezky :o) a přeji dopředu Domčovi krásný svátek, pamatuju si, neb mám te den 31 :o) |
shantule,Terka 12/07+Péťa10/11 | 107044 |
27.7.2012 12:31:02
habi, tak co malý jak píšou holky, ty pidi tvorečci jsou fakt nerozbitní...Terezka mi taky zhučela z postele a nic se jí nestalo...Peťku ovšem teď víc hlídám ikdyž už měl 2x namále a to jsem fakt dobíhala taktak Je to hroznej agent. Teď tu ležel u mě a te´d poslouchám, že už je vedle u Terky v pokojíčku...
Tusi, tak jsme vyzkoušely další mňamky a to makový rohlík (ten mák pak najdeš i v plínce) a dneska ráno měl tvarohový šáteček...pošmákl si... Včera na oběd byl špenát a brambor...chvíli papal sám ručičkou, takže byl úplně celý upatlaný. Dítě se umylo okolo se všechno setřelo a bylo to Noční kojení. taky bych ho nejraději úplně zrušila a dneškem začnu...Terezka (kojila jsem jí do dvou let) z kojení má slabé zoubky. Nahoře jí popraskaly a odštípli se ty přední zuby a zbytek je naštěstí v pořádku...dávala jsem jí fluor na zuby, ale občas jsme zapoměli..no jsem na to hrozná.... Hroši z těch ATB to můžeš mít. Dokážu si představit jak i je...Mě to trápilo skoro celé těhulkovství Teď mám naštěstí klid Příští týden mě čeká obíhání doktorů. Musím na gyndu a na rentgen se zuby, jen k vůli toho, že ho moje zubařka chce....Takže asi tak..... Včera byl můj chlap u doktora kvůli bodovému ohodnocení po úraze. Tak dostal 150 bodů...což je 18000Kč a to má s trvalými následky....jen jsme nepochopili proč doktor do konečné tabulky napsal 1150 bodů asi se překlik .... Tak jdu vytřít a uklidit |
Lete | 87771 |
27.7.2012 9:34:03
Jen koukam, ze Hrosi bojujete se spanim ... Simon je odstaveny zrejme 5 noci, uz to nepocitam. Prvni noc se vzbudil, byl zvykly, ze vzbudi se = dostane prso, diky tomu se mu lip usina. Tak jsem ho pochovala, dala do postylky, to se teda fest nastval, ale prestal brecet asi do minuty. Nechala jsem s nim v loznici jen manzela. Jeste se tu noc parkrat s fnuknutim vzbudil. Ja byla rozhodnuta kojit az mezi patou a sestou, aby usnul a spali jsme do tech nasich cca pul osme. Druhou noc se take vzbudil, ale nebrecel, jen fnukal, opet to s nim resil jen manzel. Treti noc uz spal celou. Ted si dokonce zacal i prodluzovat rano, spi klidne do sedmi, ale pak uz po kojeni bohuzel neusne. Ale zas nemuzu chtit, aby jen spal. Takze za me, pokud chces spat, tak odstavit. Jo a ackoliv si ubral jedno kojeni v noci, tak rozhodne neji vic pres den. To nocni kojeni nebylo o jidle, ale o tom, ze se vzbudil a s prsem se mu lip usinalo nez bez nej a nevic ho podezrivam, ze i se budil, jen aby dostal prso. On si kojeni uziva, narozdil od Robina, kteremu jsem v tomhle veku prso nutila.
|
26.7.2012 22:27:41
Tussi, koukám, jak je domča šikovnej!! Hana se nechává krmit, dneska na kzoušku kousek loupáčku a v pohodě.. a dneska jsem ji dala kaši ve flašce... po kaši na lžičku ještě i kojení a stejně spí od cca 20h do 24h a pak kojím co 1,5h až 2h... tak dostala ve flašce 120ml kaše, vypila ji z těžkostí, jsem to do ní nacpala a uvidím, co to udělá... ale dneska moc nenaspala, tak možná bude spát líp...
v nedělu odjíždíme a moc se těším, že si užijeme tatínka i holky jeho a on holek :o) Krásnou noc všem |
26.7.2012 22:24:39
tak mě vzal dneska a poté, co jsem si jen lehla na kozu řekl, že jsem chudák, že rudá až někam a i vevnitř, bobule mám na 12dní!Prý musí na dlouho, že je vidět, že se s tím dlouho trápím a mám hooodně... a ještě i krém... bylo hezký, že mě politoval a to netuší, jak to svědí... a díky sousedce jsem přišla, že to asi bude z těch všech ATB, co jsem za posledních 6 měsíců brala...
jenže te´d nevím, zda se můžu koupat v bazénu... je tam chlor, tak snad bych mohla, ne? Habi co prťousek???? |
Tussi + 3 | 50048 |
26.7.2012 18:00:21
Hrosi, toz jak?
Habi - dobry? Ony ty deti jsou krehke, ale neskutecne pevne, zaplatpanbu. U nas se prohnala dnes silena prutrz, a nas leguan lezel celou dobu na okne, a uzival si koupele. Sundat nesel - desne se rozciloval. Takze radeji mokrou sedacku (kterou stejne obyva leguan) nez dostat tim jeho ocasem pecku. Domi vyzaduje jist sam. Takze u nas zacala prevladat tuha strava. Ale musim ho pochvalit, odpoledne jsem mu dala "opicku" (radoby Kinderpinguin), a jednak reagoval na Dej, kdyz jsem mu ji chtela rozbalit, a jednak ji drzel v obalu a jedl velmi vzorne Kdyby se mu pred koncem nezlomila, tak az na par drobku by nenapachal zadny bordel. |
26.7.2012 9:59:44
Pokud nezcrací, není spavej a tak, tak bude vp ořádku!věřím, ež si se lekla! každý pád holek a to i té velké se lekám!jsme porstě mamky a máem strach o ty naše broučky!!!
No počkám an tu 11h a zavolám tam. Když já než se ta ms holkama dostanu, je to busama a tramvají víc než hodinu tam a pak zase zpět... ach jo... mám to daleko dost...ta kasi mě čeká cedtování, ale ráda bych dneska, protože zítra už bych chtěla vyprat a pomalu chystat, ať to mám v klidu... |
habibisek | 109166 |
26.7.2012 9:29:08
Hroší: nemá žádný příznaky, vypadá v pohodě. Snad to bude dobrý ale lekla jsem se teda strašně, chudinka můj malej.
Tak zkus zavolat na gyndu jestli tě veme aby jsi nejela zbytečně. Já mám na gyndě známou takže to mám v pohodě, ale vždycky se s ní domluvím po telefonu. |
26.7.2012 8:58:02
Njeis kráva!!Hana jako miminko mi spadla z postele 2x!!!! jsou rychlíci, úrazů ještě bude!!!!!
|
26.7.2012 8:57:17
Habi může nemusí?Je spavek, vzracel?Má rozšířené zorničky????
Kdyby chtěl spát dej ho, kontroluj dýchání, ale myslím, že nic!Hana se praštila o stůl v týdnu z výšky, taky si to trochu odřela, plus děsná boule a pláč a je v pohodě! Neboj, bud v pořádku!!!!! kdyby zvracel, tak s ním raději k dr naRTG!!! A já se zeptám, myslíte, že mě veme gynekolog i bez objednání?V nedělu razíme pryč a já opět chytám kvasinky :o( A on tam je dneska až od 11h... a zda mi něco napíše, i dkyž nebdue mít výsledky ze stěru? Canesten už nezabírá... |
Další akce nalezte zde
Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.