| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : říjen 2011

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Soutěž o balíček dětské kosmetiky

VčeraKomerční sdělení

Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.

(?)
[<<Předchozích 310] Názory 311320 z 6600  [Dalších 6280 >>]
Náčenka & Šimi 11 & Tobi 16 112492
10.8.2012 12:38:20
Ahoj holky,
tak dnes v noci začneme s nočním odstavem... už je to pro mě neúnosné, v noci skoro nespím. Od půlnoci se budí fakt skoro co hodinu a to ještě po nakojení někdy pláče, otáčí se, leze po mně, kroutí se a půl hodiny kňučí... Teď už spí 2,5 hod - dopolední spaní, odpoledne si dá tak 1,5 hod - takže to dospává přes den! Tak zkusím zapojit manžela a snad nebude plakat moc, bobek můj malý... ale už je to fakt moc.
Navíc, tak před týdnem došlo u nás k rozvoji, vlemi začal vnímat - ale bohužel na obě strany ~t~ Krásně oslovuje, dává najevo nechuť, "komunikuje" co chce a co ne... ale i na druhou stranu hrozně vříská, prostě is vymrčuje... takže už jsem se někdy i neudržela a pleskla jsem ho přes ručičky, když mi už po desáté klepl do kuky při krmení a jídlo se rozletělo všude kolem a u toho vřísal jak na lesy... Potvůrka malá, začíná s námi pěkně manipulovat. ~o~
Jinak je to ale zlatíčko, drží se mě za sukni, říká u toho "mama", tulí se (v noci až moc ~t~), směje se na všechny, když mu řeknu, že jdeme dělat ham ham, nebo cáky cáky (jsem to ale infantilní~q~), tak za mnou radostně přichází, naučil se lézt do schodů, ze schodů má ještě strach, vyleze na postel a sleze z ní... Takže už má svoji povahu a tu dává jasně najevo.
Lumpík jeden.
Zuby máme 2 celé venku a další 2 rostou. A ze včerejší prohlídky u dr. si Šimi odnáší 9,5 kg, 77 cm, obvod hlavy 46 cm.

Tussi,
Domča je drsňák, jak vydrží pády... Šimon má na hlavě pěknou bouli, jak se včera třískl o kovovou nohu psacího stolu, ale řval jen chvíli ~6~
Tussi + 3 50048
8.8.2012 12:37:09
Cau zeny:-),

news od nas:
Domi vypadl z kocarku - do travy, na zada, pekne se sbalil do klubicka. Ja se malem pos.ala, a on ani nepipl a domahal se na plot~8~ (Naty preliza ploty, a mily tatinek Domiho na ten plot jednou taky povesil...)

Zacina komunikovat. Jednak ukazuje (vysavac cisti zem, ponozka je na nohu..tedy pokud si ji nenarve do pusy:-)....), a pak vydatne pouziva Bum, Mamam (ham ham) a vrti hlavou jakoze fakt ne-e.. A vcera Naty hlasila, ze az bude velka, ze se ozeni s Dominikem, ne nasim, ale velkym, od tety Jirinky, a Domi hned ukazoval, ze je taky veliky~t~~s~.
hrošík+Em 8.9.08+Hani 4.10.201 46590
6.8.2012 11:25:01
Náči, oan to dělá ze spaní celou noc, ne jen před usnutím, to leží v pohodě. Ale točí se ze spaní to ji vzbudí a pláče... někdy klečí...
6.8.2012 11:24:09
ahoj holky, jsme doma od včera, náročný ,ale super...dělali jsme výlety i lenošili, neustále grolovali, tudíž grilmasko nemůžu už ani vidět, asi tak na týden :o)
Hani se dost přez noc kojí, přes den kojím už málo..
Má spodní pravou jedničku, včera cinkala, dnes u dr a má 7800g a 67cm,hlava 43cm. je kulatá :o) taky furt jí...sem tam popoleze po 4, stojí často...
A má zánět spojivek....

užili jsme si všichni spolu a jsme moc ráda. jen špatný noci, tak přes oči neviím, rudý, pálí... spánek by se hodil..dneska od 1 a do 5h vzhůru...
Náčenka & Šimi 11 & Tobi 16 112492
2.8.2012 21:20:05
Ahojky!!!
Jsme zpět doma, bylo to úžasné! Hned bych se tam vrátila, celý den venku, na trávě s dětmi, fakt jsme si to všichni užívali. Dala jsem fotky a video do deníčku...

Hroši, přeju už předem vše nej k narozkám. Taktéž Oskárkovi a Dominikovi k svátkům ~x~~x~~x~

Lete, Šimon mi taky začal lozit nahoru - teda zatím jen na postel, kde spíme, je trochu níže než normální postele, tak to zvládá ~t~

Hroši, to otáčení v postýlce je fakt děs běs... to je u nás taky - asi tak 5x než usne se prostě otočí a pláče~d~

Taky jsem trochu váhala, jestli už v noci odstavit, jelikož to buzení na táboře bylo velmi časté na můj vkus - i 5x. Ale teď poslední dny to trochu opravil, teda vzbudí se asi o půlnoci, pak ve 2h a pak v 5:30 a znovu usne. Dokonce včera jsem vstávali až v 8:30! Jsem v šoku... ale tak nepředbíhám, vím, že to nemusí být na furt... Hlavně moc nevím, jak odstavit, když pije tak často... to jako jednoho dne nedat prostě vůbec nic??? Kdybych měla vynechat jedno kojení, to si dovedu představit, ale takhle??? No nic, tak asi ještě nějakou dobu počkám, uvidíme, jaký bude vývoj.

Padavým drobkům ~6~~6~~6~. Šimi taky občas padá, ale už je to lepší, nechala jsem ho párkrát spadnout, asi si to zapamatoval a teď už je to, ťuky ťuk, lepší. Prostě se zastaví a nejde dolů. Dnes dokonce se otočil a šel nožkama napřed... tak jsem ráda.

Mějte se krásně, já ještě doháním resty, co se tu nakupily za ten měsíc...
Dobrou noc ~3~
habibisek 109166
31.7.2012 22:04:37
Ahojky holky,
tak malej je ok. Asi nějaké pády ještě budou. JInak jsem zapoměla nahlásti v 8 měsících měl 8,840 Kg a 71,5 cm. Dneska už mu je 9 měsíců. Normálně se mi holky přestal obracet. Jak ho dám na záda tak ĺeží a řve dokud mu jakoby nohou nenaznačím že se může otočit tak se otočí, přitom v postýlce se otáčí i během noci, nechápu. Jinak moc žádné pokroky, pořád rumpluje na čtyřech i se jakoby posadí na kolínkách někdy s jednou nožičkou vepředu jakoby překážkový sed tomu říkám ~t~ Ale jinak se vůbec nehýbe z místa, spíš tak dokolečka a dozadu. Přitom třeba narozdíl od Kiki už je na kolínkách od šesti měsících ale nic moc pokroky. Kiki nelezla (až od 11 měs.) ale zase se plazila ... no uvidíme. Dávám mu čas do 10ti měsíců pak asi na Vojtovku jako s Kiki no co naděláš.
Jinak mi nechce moc jíst syrový čerstvý ovoce. Co mu dám jako by z ruky do pusy tak to jo, ale jak mu to namixuju čerstvý do mističky, tak tomu moc nedá. Ani banán moc nemusí. Přesnídávky ale baští.
Kiki už má 4 roky, měla oslavu na chatě u rodičů, bylo to fajn, byla za Sněhurku, pak se dám fotku ~:-D
Tak hezký zbytek prázdnin ~x~
Lete 87771
30.7.2012 21:01:43
Koukam, ze vsude stejne ... Take jsem byla se Simonem u dr., tak koukam, ze uz neni nejmensi - 7550g a 70,5 cm. S padama, pokud si denne nevyrobi na hlave bouli nebo nejaky slic, tak jsem skoro nervozni. Pada desne a navic ted zacal horolezit, vyleze i na gauc, ktery ma mezi pasem a prsama.
Bystrouška + liščátko 9/11 48534
30.7.2012 20:23:02
já se přidávám s výsledky desetiměsíční kontroly
Tak má 7440 gramů, 69 cm, plazí se, na čtyři jde jen když se nehýbe, nestojí, nechodí.~;)~t~~t~
To jen kdyby byl někdo nervozní, že je pozadu ~t~
Má čtyři zuby, komunikuje živě s okolím, nesnáší celodenní pobyt s matkou doma, musí mezi lidi~t~~t~

Jo a z postele mi spadl asi před čtvrt rokem.~t~
Tussi + 3 50048
30.7.2012 17:39:31
Hlasim, ze Domi ma 9,35kg, nejdriv predvedl separacni uzkost, pak se trochu osmelil (cervene Ferrari mu za to stalo~;)), a odtahl me k regalu s hrackama.

Naty se taky zucastnila, dostala predskolni test.
Jo, a svetedivse, sluch ma v naprostem poradku (to jsem fakt necekala, nekdy ji clovek muze volat, mluvit na ni, a reakce nula nula nic).

29.7.2012 8:16:10
příčina buzení mé mladší dcery, neustále se přetáčí, plazí a takto usnula v postýlee včera...Ona se tím probudí a chce pak jíst... přes den by taky stále jedla...kdyby ležela v klidu a netočial se, možná spí líp...

[<<Předchozích 310] Názory 311320 z 6600  [Dalších 6280 >>]

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.