Ahoj holky,
tak dnes v noci začneme s nočním odstavem... už je to pro mě neúnosné, v noci skoro nespím. Od půlnoci se budí fakt skoro co hodinu a to ještě po nakojení někdy pláče, otáčí se, leze po mně, kroutí se a půl hodiny kňučí... Teď už spí 2,5 hod - dopolední spaní, odpoledne si dá tak 1,5 hod - takže to dospává přes den! Tak zkusím zapojit manžela a snad nebude plakat moc, bobek můj malý... ale už je to fakt moc.
Navíc, tak před týdnem došlo u nás k rozvoji, vlemi začal vnímat - ale bohužel na obě strany
Krásně oslovuje, dává najevo nechuť, "komunikuje" co chce a co ne... ale i na druhou stranu hrozně vříská, prostě is vymrčuje... takže už jsem se někdy i neudržela a pleskla jsem ho přes ručičky, když mi už po desáté klepl do kuky při krmení a jídlo se rozletělo všude kolem a u toho vřísal jak na lesy... Potvůrka malá, začíná s námi pěkně manipulovat.
Jinak je to ale zlatíčko, drží se mě za sukni, říká u toho "mama", tulí se (v noci až moc
), směje se na všechny, když mu řeknu, že jdeme dělat ham ham, nebo cáky cáky (jsem to ale infantilní
), tak za mnou radostně přichází, naučil se lézt do schodů, ze schodů má ještě strach, vyleze na postel a sleze z ní... Takže už má svoji povahu a tu dává jasně najevo.
Lumpík jeden.
Zuby máme 2 celé venku a další 2 rostou. A ze včerejší prohlídky u dr. si Šimi odnáší 9,5 kg, 77 cm, obvod hlavy 46 cm.
Tussi,
Domča je drsňák, jak vydrží pády... Šimon má na hlavě pěknou bouli, jak se včera třískl o kovovou nohu psacího stolu, ale řval jen chvíli