| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : říjen 2011

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Soutěž o balíček dětské kosmetiky

VčeraKomerční sdělení

Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.

(?)
[<<Předchozích 300] Názory 301310 z 6600  [Dalších 6290 >>]
shantule,Terka 12/07+Péťa10/11 107044
14.8.2012 18:10:51
Ahoj holky. tak novinky i od nás...váhu nevím, na kontrolu jdeme až v září. Stav zubů máme 6. Dva dole a čtyři nahoře. Baští už všechno a to ve stolečku. Už se všude staví, všude leze. Jenže se jen plazí, tedy spíš poskakuje jak lachtan....na kolínka jde jen občas a to když špatně odhadne vzdálenost od místa, kde se chtěl postavit. Tak zrovna dojedl rohlík a už se vzteká, že nic nemá~d~
Jo a 3 dny zpátky mi spadl z postele, takže boule na hlavě a z koberečku čtyři rýhy k tomu ~a~ letím ke křiklounovi~3~
hrošík+Em 8.9.08+Hani 4.10.201 46590
14.8.2012 10:52:52
leni ahoj, brzo se zbav prádla!!!!! A ať se prcek brzo zklidní, to je asi na budku.. no u nás u babi taky Em vše může, ael ona je dobrá, už je naučená a kolikrát říká, nemůžu další ledňák, už jsem měla atd. :o)

včera jsme koupily Emičce k narozkám vysavač! :o) A Hani dostane nafukovací válec s kuličkama, EMička ho zbožňovala, tak sand se bdue líbit i hanče a když tak si s ním Eminka vyhraje :o)

včera jsme byli přát babičce, měla svátek a nechali jsme tam hodinu holky a šli se podívat do obchodu s mužem a super .Emička to suprově zvládla, dostala sladkou odměnu :o)
Lendulina 76456
13.8.2012 8:56:10
Hezke rano preji vsem,
po douhe dobe jsem na par dni zpatky doma a jdu pozdravit, pokusim se pak i docist, ale mam tu furu tasek tak nejdriv musim zvladnout dat byt do poradku.

Byla jsem u moji babicky, takze Mates rozdivoceny a musim ho ted dat za par dnu do late. Kiki je zlata, krasne komunikuje, ale vahy miry budu vedet az po kontrole za tyden. A citim ze potrebuju odpocinek,mit sama deti na krku byt za asistence moji mamy je totalne vycerpavajici.
Preju krasny zacatek tydne at jsou vsichni zdravi hlavne.papa

13.8.2012 8:45:37
ahoj holky.
tak mě se potvrdilo, že často pije, dkyž je porblém..velké vedro, klubající zub na začátku, rýma atd.
Dnešní noc pohoda. kojení v 1h, pak před 4h a po 7h budíček... takto je to v pohodě...a spát šla v 20h, ale vzbudia lse hrozným pláčem a málem mě snědla, tak ještě kojení ve 21h.. toto je pro mě přijatelný a nevadí mi to...
dokonce jsem ji v noci vzala na kojení a ona mi usnula v náručí a jak jsem ji držela, tak jsem se s ní asi 10minut mazlila, neodolala jsem :o) no jak jsem ji položila, tak se vzbudila a prso chtěla, pila skoro 10minut, hladovec...

je to strašnej všežravec, včera kradla manželovi pmázánku z řepy a rohlík a jak si mlaskala :o) dneska mi kradla bábovku :o)
včera dostala na sváču broskev nastrouhanou s piškotama a to jelo, ovoce celkově má moc ráda...snědla i celou hrušku a kromě prdění v pohodě :o)

tak co holky, kdo se chytá těhotnět???? kdo si dal rodičák dvouletý?
a hnedka je líp, když víc spím...

Náčenko, co dnenší noc? Moc přeji, aby to vyšlo a byla jsi konečně spokojená a hlavně odpočatá mamča!!!!

Tussi, nezávdiím to, Hana je u přebalování klidná, celkově je klidná, nikam neutíká a tak... ale za to an stole pokud něco je, tak to letí, pokud vií, že někdo jí, tak al ía krade :o) jak stojí, tak dosáhne hodně daleko mrška, jde na špičky :o) ale neboj, za chvilku to je za tebou a bude zase dobře, ale děsnej frmol.... ale zvládla jsi to a zbytek těhotenství ti přeju co nejvíce klidu!!!!!!

Lete 87771
12.8.2012 17:12:34
Nacenko, ke spani bych rekla jen to, ze to musi vyhovovat tobe a malemu. ~;)

Ja jsem si treba stanovila, ze mezi patou a sestou je kojeni ok, kdyz mi diky tomu jeste pak usne a spime treba do pul osme. On nepotrebuje v noci pit, kdyz to dokazal uz x-krat. Ale treba v noci po odpoledni, kdy mi odpoledne zrejme vdechl kus jablicka a pak porad zvracel/ublinkaval, tak to jsme ho v noci kojila, jak si rekl. Dalsi noc spal zas celou. Nekdy se vzbudi az k sedme a to uz po kojeni neusne.

Náčenka & Šimi 11 & Tobi 16 112492
12.8.2012 10:58:45
Ahojky,
Hroši, myslím, že to jde dobře. První noc byla fajn, ještě jsem se za těch 10 měsíců tak dobře nevyspala :-) poprvé vstal po půlnoci a celkem plakal asi 20 minut, jsem byla překvapená, že tak ryche usnul. A po druhé plakal celekm asi hodinu, než usnul. A ráno jsem ho musela budit v 6:30, kdy jsem měla prsa na prasknutí a pak už neusnul. Celkově jsem myslala, že to bude mnohem horší a že bude plakat celou noc. Mile mě překvapil. Myslím, že už na to je připraven, vždy, když jsem za ním přišla, utišil se a poslouchal, co jsem mu říkala a když jsem odešla, plakal, ale zase hned přestal... A druhou noc vstal až ve 2 h, pak ve 3 a před 4.hod. A to se utišil do 5 minut a spal. Po 5. hod se vzbudil zas a to jsem ho nakojila a spali jsme do 7:30. Takže super ~R^ Jen si říkám, jestli mu před probuzením - tedy mezi 5 hod - 6 h mám dávat, když se ozve... aby v tom neměl zmatek. Ale zas si myslím, že už hlad má. Lete, poradíš???

Hroši, u nás sice Šimon neblindí jogurt bílý, ale zase ho moc nesní. I když mu tam dám ovoce, dá si pár lžiček a pak prská.~d~

Tussi, taky na tebe myslím, vůbec si to neumím představit s bříškem, když mám problém bez břicha s kroutícím červíkem při přebalování.~q~ Už to máš za chvilku, tak hlavně přeju, aby sis poslední dny s bříškem užila, jak jen to jde ~x~
Tussi + 3 50048
11.8.2012 23:40:06
Hezky sobotni vecer vsem:-),

tak hlasim dalsi uraz prckuv~7~ - vcera si na hrebiku roztrhl prstik. A zase ani nepipl, spokojene dal bouchal do sita, pod kterym mame ve vybehu kraliky... Obvaz si strhl po 10 minutach, naplast hned, kamaradka mi pak jeste poradila takovou tu zelenou vodicku, pro jistotu jsem mu nabarvila o 2 prsty vic (a nam s Natalkou lehce nehty~;) ), kdyby chtel strhavat i to...
Ve finale si dnes cele toto strhl, kdyz si rucicku privrel do dvirek a potahl~8~...
Vecer jsem ho posadila do vany a cekala rev, hystericky jsem nabadala Natalku, at necaka a tak... a mlady muz v klidu cakal za ne za oba... Me asi odvezou...

Hrosi, dik za optani, uz aby to vse bylo za mnou. Zitra zacinam 34tt, a kdybych nemela muze doma, tak nevim nevim, jak bych zvladala, treba u prcka uz jen to prebalovani.. Mlady muz zdrhne, posle pusinku, zavrti hlavou Nenene, ale nevrati se a pres pupek se na nej nedostanu~o~~t~.

Dobrou~3~
11.8.2012 20:05:05
Náčenko, co odstavování? Já v sobě necítím, že to ještě musím řešit..unavená jsem ,ale jak se te´d prospím třeabs ty tři hodinky v kuse, tak je mi mnohem líp... a jak bude Emička chodit do školky, lehnu si i přes den...
11.8.2012 19:59:21
Habi tak co horečky?Ustoupilo to alespoň trošku? Pokud ne, nemůže to být teda 6stá?

Hana si te´d trošku upravial noci, protože se dostatečně jendu noc vyspala a i přes den spí tak cca 3h spánek... tak jde spát kolem půl deváté večer, pak kojení kolem 12h a pak po dvou hodinách a nad ránem vydrží pak cca 3hodinky spát... tak toto snesu...

Holky teď večeří. Hanka na kousky rohlík, Emička má pomazánku z řepy. Pak hani dostane ještě flašku s mlíkem...kaši mi nechce už vůbec, ale ona ani Emča ji v tuto dobu už nechtěla...

řepa mi ještě zbyla pečená, tak udělám pomazánku i zítra, aby měl manžel.. fakt je moc dobrá, struuhal jsem do ní ještě sýr...

a ještě jsem nepsala, že já nidky nechtěla dávat malému děcku lipánek a podobný ,ale hana má denně jeden lipánek, pribiňák..po bílém jogurtu zvrací... tak sjem zkusila toto a bum, nezvrací... tak jako ovoce tepelně upravený zvrací, čerstvé ne..dneska zdlábla celou nastrouhanou hrušku, jsem zvědavá na zítřejší výsledek v plíně...

Bystrouško, teda, tak to je Oskárek největší asi drobeček tady! Hana se zakulatila, vidím to :o) ale na cm je prcek :o)
Jinak stojí a snaží se i udělat kork, dopředu ž udělá, dokonce včera se pustila mě a natáhal se ke stolu a přešla...

jdu, mladší dojedl oa krade Emči :o))

a jinak, potřebuju nápady, Emička má za měsíc narozky, co k 4 rokům??????

mějte se krásně, Tussi, jak se cítíš????
habibisek 109166
10.8.2012 16:05:46
Tak má Luky od včerejška horečky ~a~ Byla jsem dneska u doktora a prý nenašel nic neobvyklého asi letní chřipky co rychle příjdou a rychle odejdou. Máme jet zítra na dovču na Moravu tak jsem zvědavá. Celou noc kňoural ale naštěstí pil. Jinak něco jí ale mlíko od včerejšího rána vůbec nechce!!! ~q~ Tak mu dávám aspoň pití a kombinuju paralen s nurofenem. Tak uvidíme co se z toho vyvrbí, ale to mlíko že nechce mě docela dost zaráží. ~n~
[<<Předchozích 300] Názory 301310 z 6600  [Dalších 6290 >>]

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.