| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : říjen 2011

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Soutěž o balíček dětské kosmetiky

VčeraKomerční sdělení

Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.

(?)
[<<Předchozích 330] Názory 331340 z 6600  [Dalších 6260 >>]
habibisek 109166
26.7.2012 8:46:40
POMOOOOOOOOOOOOC!!! Luky mi spadl z postele, nevím jestli se i štrejchl o topení má na hlavě asi centimetrový škrábanec ... řval jak tur ~n~ Jsem v šoku, může z toho něco být? Otřes mozku ... ach jo ... to byla fakt vteřina!!! ~o~ Jsem kráva ~n~
hrošík+Em 8.9.08+Hani 4.10.201 46590
23.7.2012 12:02:17
ahoj holky, kdo máte FB, nevím, dza se mi to tam ukazuje, dejte nám hlas. Moc děkuju, ono to je o tom, kdo má víc přátel...

https://apps.facebook.com/hamanek-fotosoutez/?fb_source=bookmark_apps&ref=bookmarks&count=0&fb_bmpos=1_0
23.7.2012 9:21:03
ahoj holky, tak včera akutně skončial na pohtovosti i tchýňka... a to hlídala an chatě synovce, má zavřenou kšolk ua švagrová nemůže mít tak douhou dovču... no a nadali ji, že přišla dost pozdě, je v nemo na kapačkách zánět tlustýho střeva... ach jo... víc zatím nevím :o(
mamula+3 117325
22.7.2012 22:09:23
Ještě k jídlu-snídaně kojení,svačina ovoce,přesnídávka,oběd polévka nebo masíčko s něčím,svačina jogurt a večer kaše.Ta mU chutná moc:-) občas dostane chleba,během dne pojídá křupky,od kluků ochutnal i lízátko a nanukA:-)
V noci kojím tak 2 krát.
mamula+3 117325
22.7.2012 22:07:09
Ahojky, tak my máme za sebou víkend plný oslav,manžel má dnes narozky a příští týden Kuba svátek,tak jsme v pátek a dnes měli oslavu.
Zítra mě čeká žehlení a balení,v úterý odjíždi me na dovču do Moravského krasu.
NÁČENKO-fajn,že si na táboře užíváte,malému to určitě svědčí:-)

TUSSI-se ti to už krátí,co,Tak držím palce,ať je všechno v pohodě. a šetři se~:-D(to se mi řekne,co???)

HROŠI-máš moc hezký fotky,koukám i na FB,holčinám to moc sluší
shantule,Terka 12/07+Péťa10/11 107044
22.7.2012 18:07:21
Hroši, jako bych viděla Péťu :-) Emičky mi je líto, ale s kapkama a framykojínem by se jí mělo brzy ulevit

Holky tak dneska ráno koukám, co se to na mě z pusinky blyští a jsou tam. Nahoře nám vylezly obě dvě dvojky :-) Takže máme jedničky dole a dvojky nahoře. No vypadá to srandovně....U zoubků ani nepláče, ani neotéká, takže ani nevíme, že se něco děje.... To Terezka to vždycky oplakala ....
Dneska ráno okolo 10 snídaně- vánočka, pak ve 12 měl zeleninovou polívku a odemě kousek bramboru, ve 2 kojení před spaním a ve 4 jogurt s vánočkou. tak o půl 7 dáme toustový chleba s pomazánkovým máslem nebo kaši (tu zrovna moc nechce, ale třeba dneska se to podaří) Pak už se bude chystat do lůžka a zase kojení :-)

Tussi ~6~ ty jo zvládni to ještě chvíli....31 týden...božinku to tak letí ~a~ úplně se vracím v představách do těhulkovství...Mě to tak bavilo....No dala bych si hned říct ~t~ Tedy až na ty počáteční:-©

načenko, tak jak jsme venku, tak malý tak už rve trávu, ale doma to jinak nejde. ke všemu, že má to astma, takže se snažím ať je tu fakt čisto, takže nedělám nic jiného než lítám s hadrem a ob den s vysavačem...

Lete - malý je šikulka :-)
Bleško(snad se nepletu) vy tak cestujete....taky bych jela k moři :-) prozatím mi musí stačit bazén :-)

No nic, tak malý dotlačil do plínky, tak jdu přebalit ~3~
22.7.2012 15:55:24
sice je tady jedna z nejpomalejších, ale pokork udělala hrozně rychle... te´d denně nová a nová věc a je si mnohem jistější...
takto vypínala a zapínala vibrace, jednou se úplně pustila...
22.7.2012 14:29:07
ahoj holky, tak noc katastrofa a ráno dojel muž z odmečk ua vzal Emi na pohotovost, má zánět spojivek, ale hnisu a hnisu...ani nedočítám, je ukňouraná, moc toho nenespala...a navíc je to cíťap o mě :o)
Lete 87771
22.7.2012 4:19:50
Ahoj,

jsem vzhuru s plnym prsem, protoze jsme se rozhodli Simonovi uzmout jeho jedno nocni kojeni, nechame mu jen to mezi patou a sestou rano, abychom si pospali vsichni dele. A zatim to vypada, ze sice uz se vzbudil, o dost pozdeji nez obvykle a nechal si to vysvetlit hladce.

Byli jsme skoro 14 dni v Anglii. Jeli jsme tam autem, cesta tam 22,5h (meli jsem velkou casovou rezervu, abychom urcite stihli trajekt), cesta zpatky byla o to kratsi. Kluci to zvadli krasne. Vylety a zname jsme si take uzili. Pristi rok planujeme jet na mesic a starsi by tam asi mesic chodil do skolky. At trochu anglictiny pochyti. Ted ji za 14 dni pochytil trosku (je mu 2 roky a 3m, v cestine rika max spojeni 2 slov, vetsinou ani ne vetu, ale v anglictine uz ma prvni vetu). Stacilo, ze nase znama s nim do zblbnuti hrala na schovku a on se nakonec naucil I see you. Taky sam od sebe pochopil, ze lide se tam zdravi jinak a zacal pouzivat Hi, Bye ... S nasim cestovanim se mu bude anglictina hodit, tak ho k ni nechame touhle cestou pricuchnout.

S jidlem je to ted tak, ze Simon ji snidani, obed, veceri (takove ty rady, ze se maji pridavat svacinky jsou u mych poblionu na nic, aspon na zacatku potrebuji stridat jidlo a kojeni). Ale myslim, ze ted uz brzo svacinu odpoledne pridame, Simonovi odpoledni kojeni jako svacina vubec nestaci, ma hlad. Porce ji poradne, kase vecer minimalne 250g.
Simon nam v Anglii jednou utekl ke schodum (ja myslela, ze je s muzem, on zas myslel, ze je s mnou) a nasli jsme ho o patro vys. Jen teda vubec neumi slezt dolu. To Robin nejak se naucil sam, Simonovi muzeme ukazovat porad dokola, jak se leze z gauce dolu, ale on to bere zasadne po hlave. Zacal trenovat stani bez drzeni a uz se casto udrzi i 5s a vic.
Náčenka & Šimi 11 & Tobi 16 112492
21.7.2012 22:57:42
Ahojky,
tak jsme zase přijeli na den domů, zítra zas pokračujeme do konce měsíce na táboře...

Máme se dobře, už se Šimi i rozjedl, zase hezky sní i moje jídlo, které jsem mu zavařila. Pohybově super, lozí po trávě, sedí, staví se u "nábytku"... je to moc fajn. Je takový veselý a spokojený. Nevím, jestli jsem to tu už psala, asi ne, ale v karavanu mi spadl, když se opíral o karavan a rozbil si trochu ret, krev tekla, ale uklidnil se velmi rychle. Nechávám ho, ať si poradí sám, když neví, jak se dostat dolů ze stoje, hned mu nepomáhám, když to není nutné a zdá se mi, že mu to jen prospívá, když si ví poradit sám... Myslím, že mu ten pobyt v přírodě jen pomohl.
Ještě se naučil dvě věci, jednak dělá brm brm, když na něj děláme totéž a pak taky píská na píšťálku ~t~ sranda s ním!
Dneska stál u vany, jak jsem se sprchovala a kňučel, jelikož nevěděl, jak dolů, ale zvládli jsme to... Je to takový mj ocásek, kam jde máma, tak jde Šimi.
Jinak k úklidu - taky jsem to z počátku, když se plazil po bytě, tak jsem vytírala 1x denně podlahy vodou s octem a jarem... teď na táboře, když ho občas přichytnu s šiškou v puse, nebo jak ožužlává klacek či trávu, tak si už iluze nedělám... však ono mu ta trochu špíny neuškodí a už ani doma nebudu úklid přehánět, dvakrát týdně asi bude stačit vysát i vytřít, samozřejmě dle potřeby.
Časy jídla - vychází nám to na 6:30h snídaně(kojení), 9:30h svačina (ovocná přesnídávka), 12:30h oběd (masozeleninový příkrm s přílohou (rýže, těstovina, ovesné vločky), 14:30 svačina (kojení), 17h 2. svačina (kojení), 18:45 večeře (kaše s ovocem) a 19:30 2. večeře (kojení). A asi začnu na ty odpolední svačinky dávat jogurt na střídačku s chlebíkem s lučinou, sýrem gervais nebo trochou šunky, ale pomalinku. Už i teď rád žmoulá rohlík nebo chleba, tak je čas něco zas přidat.

Tussi, přeju, ať se prst rychle hojí ~6~
Bleško, jste skvělí, jak si troufáte na takovou dovču... my letos plánujeme jen Slovensko, ale další rok bychom chtěli autem na Korsiku a už teď z toho máme bobky, jak to malý zvládne...
Aňo, myslím, že v doporučeních je knedlík od roku věku.
Tussi, myslím na tebe, ať utz dopadne na jedničku ~;((

Holky, mějte se krásně ~3~~3~~3~
[<<Předchozích 330] Názory 331340 z 6600  [Dalších 6260 >>]

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.