| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Hroši, jako bych viděla Péťu :-) Emičky mi je líto, ale s kapkama a framykojínem by se jí mělo brzy ulevit

Holky tak dneska ráno koukám, co se to na mě z pusinky blyští a jsou tam. Nahoře nám vylezly obě dvě dvojky :-) Takže máme jedničky dole a dvojky nahoře. No vypadá to srandovně....U zoubků ani nepláče, ani neotéká, takže ani nevíme, že se něco děje.... To Terezka to vždycky oplakala ....
Dneska ráno okolo 10 snídaně- vánočka, pak ve 12 měl zeleninovou polívku a odemě kousek bramboru, ve 2 kojení před spaním a ve 4 jogurt s vánočkou. tak o půl 7 dáme toustový chleba s pomazánkovým máslem nebo kaši (tu zrovna moc nechce, ale třeba dneska se to podaří) Pak už se bude chystat do lůžka a zase kojení :-)

Tussi ~6~ ty jo zvládni to ještě chvíli....31 týden...božinku to tak letí ~a~ úplně se vracím v představách do těhulkovství...Mě to tak bavilo....No dala bych si hned říct ~t~ Tedy až na ty počáteční:-©

načenko, tak jak jsme venku, tak malý tak už rve trávu, ale doma to jinak nejde. ke všemu, že má to astma, takže se snažím ať je tu fakt čisto, takže nedělám nic jiného než lítám s hadrem a ob den s vysavačem...

Lete - malý je šikulka :-)
Bleško(snad se nepletu) vy tak cestujete....taky bych jela k moři :-) prozatím mi musí stačit bazén :-)

No nic, tak malý dotlačil do plínky, tak jdu přebalit ~3~

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 8-7= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.