habi, tak co malý
jak píšou holky, ty pidi tvorečci jsou fakt nerozbitní...Terezka mi taky zhučela z postele a nic se jí nestalo...Peťku ovšem teď víc hlídám ikdyž už měl 2x namále a to jsem fakt dobíhala taktak
Je to hroznej agent. Teď tu ležel u mě a te´d poslouchám, že už je vedle u Terky v pokojíčku...
Tusi, tak jsme vyzkoušely další mňamky a to makový rohlík (ten mák pak najdeš i v plínce
) a dneska ráno měl tvarohový šáteček...pošmákl si... Včera na oběd byl špenát a brambor...chvíli papal sám ručičkou, takže byl úplně celý upatlaný. Dítě se umylo okolo se všechno setřelo a bylo to
Noční kojení. taky bych ho nejraději úplně zrušila a dneškem začnu...Terezka (kojila jsem jí do dvou let) z kojení má slabé zoubky. Nahoře jí popraskaly a odštípli se ty přední zuby a zbytek je naštěstí v pořádku...dávala jsem jí fluor na zuby, ale občas jsme zapoměli..no jsem na to hrozná....
Hroši z těch ATB to můžeš mít. Dokážu si představit jak i je...Mě to trápilo skoro celé těhulkovství
Teď mám naštěstí klid
Příští týden mě čeká obíhání doktorů. Musím na gyndu a na rentgen se zuby, jen k vůli toho, že ho moje zubařka chce....Takže asi tak.....
Včera byl můj chlap u doktora kvůli bodovému ohodnocení po úraze. Tak dostal 150 bodů...což je 18000Kč a to má s trvalými následky....jen jsme nepochopili proč doktor do konečné tabulky napsal 1150 bodů
asi se překlik ....
Tak jdu vytřít a uklidit