Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.
shantule,Terka 12/07+Péťa10/11 | 107044 |
17.9.2012 16:49:02
Ta housenka taky nemusí být špatná. No ještě pokoukáme
Doktorka řekla, že ten zápal plic je rozjetý, proto mi hned psala tu žádanku. Stejně mi to nepříjde. kdyby bobek nepotřeboval ty inhalátory, tak bych tam vůbec nešla. Tak to já si zajdu tedy na gyndu. Nemůžu se ho ani dotknout stejně jsem tam měla jít na kontrolu a dneska mi skončila ms... to znakování je super. Haninčino hotovo, je u nás meleme meleme |
hrošík+Em 8.9.08+Hani 4.10.201 | 46590 |
17.9.2012 15:58:16
já mám po neteři šneka a hrnek do FP, pejska jsme měli taky, ale už nefunguje vše...
tatrovku bych ráda, ale nemáme ji kam dát... Hani se moc líbí vysavač, co dostala Emi k narozkám. Emi dostane pod stromeček kočárek, židličku Jitro a dvě takový taštičky na blbůstky a sadu volovin do vany, tableta, co tam vyšumí, barva do vody atd. A doporučuju od FP housenku, my ji máme, dostala Emi k roku a ta je fakt parádní...A co Hani ještě baví je piánko, máme toto: http://www.multihracky.cz/14192/hudebni-pianko-zviratka.html http://www.filmarena.cz/hracky-fp-mluvici-housenka |
17.9.2012 15:53:45
Shan, na zánět ti může naspat ATB i gynekolog! Tvarohuj to, ledu ja zahřívej, ale pokud je rozjetý, nic jinýho ne žATB nic..
Já to teď nezažila ani jedno ua to z dvouhodinových kojení jsem přešla ze dne na den na jedno, max. dvě kojení za noc... zápal plic mě moc mrzí :o(((( Slyšela jsem, že nemusí projevy u něj být žádné, ale Emička jako skororoční měla jen náběh a horečky strašn ýa byla apatická :o( Držte se, ať je bobkovi brzo líp a do nemo ani nemusíte!!!! Moc mě to mrzí |
17.9.2012 15:50:45
znak mlíčko
http://www.youtube.com/watch?v=lCB_m85eu5A&feature=youtu.be znak papat, hned na začátku, špatněji vidět... http://www.youtube.com/watch?v=lCB_m85eu5A&feature=youtu.be znak světýlko http://www.youtube.com/watch?v=JoMS8I5vPhU&feature=youtu.be a na začátku její hotovo... http://www.youtube.com/watch?v=K7FTGdZDDY0&feature=youtu.be lepší ti Náčenko nenahraju, protože ji fakt strašně bere foťák a pak prdí na znakovku... tak alespoň něco, umí to lépe, ale jako ukázka to taky stačí... |
shantule,Terka 12/07+Péťa10/11 | 107044 |
17.9.2012 14:53:35
Ahoj holky.
Tak všechno co výjmenovala Hrošík tak doma máme již po Terezce. Takže to vypadá na mluvící hrnec od FP a na velké auto tatrovku, třeba houpající koník, a pak ještě nějaké drobnůstky. Vánoce vůbec netuším a to ani u Terezky. Ona má narozky 20 dní před Vánocemi, takže taky super. Dneska jsme byli u doktorky napsat náhradní foukátka na astma. A hned jí říkám, že zase začal chrčet, tak ho poslouchá a prý jestli má teploty. Já že né, že nic, že je v pohodě. Ona poslouchá dál a že se jí to vůbec nelíbí a nakonec z ní vypadlo, že bohužel, ale je to oboustranný zápal plic Vždyť mu nic není, v pohodě leze, směje se, řádí...nevypadá na to. Ona, že to v něm opravdu křupe a nejsou to ty průdušky, ale přímo plice a jsou chycené celé. takže hned atb. a zase nasadit foukání. Ke všemu mi hned vypsala žádánku do nemocnice na dětské, že kdyby něco, tak hned tam. Ve čtvrtek KO a to i na alergologii. Jsem z toho na mrtvici. Teď už bobek spí tak 2 a půl hod....No a aby to nebylo málo, tak já mám zánět v prsu, bolí to jak hrom a naše dr má dovolenou K té co je na zástup nejdu jelikož tam příjdeš ráno v 9 a odcházíš ve 4 domů. je to tam úděsné.....No jdu doklidit a pak příjde nachvíli pohlídat babička a musím zaletět do lékárny a do obchodu. |
17.9.2012 10:03:29
Ahoj, Hani dostane k prvnímu roku mluvícího pejska od Fisher price, tak třebas někoho to nadchne na vánoce, pak dostane od téže značky šnečka a od našich želvičku...
Náči, snažím se natáčet znakování, ale když vidí foťák, tak pžřestane, zatím mám jen mlíčko natočený...a včera začla znakovat po 5minutovém učení světýlko.. ale zatím skoro stejně jako znak na "dej" .... ale nevadí, to vypiluje... Emi mám týden doma, ještě dva dny teď a jde už do školky, Hani vyrostla spodní durhá jednička, má sopel taky a chuděra díky tomu opruzená... a já nachlazená taky, uf.... |
Náčenka & Šimi 11 & Tobi 16 | 112492 |
16.9.2012 17:18:35
Habi, taky řeším spíš narozky, ale je to vcelku jedno... právě se chystám nakoupit pár hraček, které si s rodinou nějak podělíme a dáme mu je k narozkám a na Vánoce. Takže mám naplánované: odrážedlo motorku Enduro, mobil a notebook od Fisher price, stan s tunelem (to využijeme asi až později, ale tunel se může hodti už teď), z IKEI mám už doma koupené auto s magnetkami a takové to provlékatko s korálkami a asi nějaké leporela nebo knížky.
|
Tussi + 3 | 50048 |
15.9.2012 20:16:43
Habi - vanoce jsou jeste daleko, na narozky bych pro Domiho rada sekacku na travu a auto (veeeeelke). Ale nevim, jak moc bude z hracky - sekacky unesen, kdyz ted muze chodit za opravdovou (drzi se kose).
|
habibisek | 109166 |
14.9.2012 21:11:20
Ahojky holky,
hlásím 10 měs. má Luky 9,270 kg a 74,5 cm. Lezeme po kolínkách, zatím si nestoupáme sami. Luky je teď jak cvičená opička všechno opakuje šikula jeden. V noci mě zlobí jak krásně spinkal, tak teď je několikrát v noci vzhůru a neuklidní se dokud mu nedám napít čaje Za noc vypije půlku flašky, přes den pije taky dost, přece nemůže mít takovou žízeň Tussi: MOC gratuluji k mimču! Máte doma docela rodeo, tak ať to všichni zvládáte a jste zdraví Hroší: pěkný dortík a taky gratulace. Nemáte někdo tip co těm našim prckům k vánocům???? |
JANKA10 | 92891 |
11.9.2012 13:01:04
AHOJ,TAK SE ZASE PO DELŠÍ DOBĚ OZÝVAM.MĚLI JSME TED ZASE NAROČNÝ TÝDEN.KAMILKA NÁM PŘIESLA ZE ŠKOLKY ANGÍNU A RADEČEK DOSTAL NA VČEREJŠEL LARINGITIDU TAKŽE ABY JSME NEMĚLI MALO S OUŠKAMA TAK JEŠTĚ TOHLE
JINAK TUSSI MOC GRATULUJEM A PŘEJEM HODNĚ ZDRAVÍČKA A AT VŠECHNO ZVLADA NA JEDNIČKU. RADEČEK MĚL V PORADNĚ 10 MĚSÍCU 11.77.A 78CM.JE TO POŘADNÝ MACEK ALE LEZE JAK DRAK A ZATÍM TEDA JEN VŠECHNO OBCHAZÍ JEŠTĚ SE NEPUSTIL.KRÁMUJE ALE VŠECHNO A ZA CELÍ DEN SE NEZASTAVÍ. PŘEJEME VŠEM HODNĚ ZDRAVÍČKA |
Další akce nalezte zde
Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.