Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.
mamula+3 | 117325 |
11.9.2012 9:45:44
Ahojky,tak po delší době se hlásíme,že žijeme.Začala škola,tak je to teď u nás malinko hektické Nejstarší Kuba nastoupil do primy na gympl,tak se seznamuje s novým prostředím,Vojta je druhák,takže celkem pohodička.Plánujeme kroužky a odpolední činnosti,zatím je to všechno celkem dobrý,pomáhá i manžel.
Matýsek měl v 10měsícich 8170 g,chodí kolem nábytku a začíná se i poštět a udělá tak 2krůčky sám. Snažíme se chodit na nočník,po spaní se vždycky vyčůrá,občas se povede i bobek V noci se bohužel pořad několikrát budí,ale trochu si cucne a spí dál. Tussi,veliká gratulace, ať to všechno dobře zvládáš. Hroši-pěknej dortíkTaky začínám plánovat,jestli nějakej udělám,nebo objednám z cukrárny. |
Tussi + 3 | 50048 |
10.9.2012 23:12:49
Ahoj zeny,
dekuji za gratulace. Domi za dobu me nepritomnosti se osamostatnil (tatka s a za nim porad nebehal, a nechal ho delat veci, ktere mi prijdou docela nebezpecne), rozmluvil (Kde je, Nana - jakoze Natalka, Ne), a zacal SAM chodit. Tedy nejdriv par krucku sem a tam, no dneska to rozjel ve velkem a uz nejde zastavit ... Kdyz za mnou prisli na navstevu, tak ho zajimalo vsechno ostatni (kolecka na postelich, blikajici kontrolka dechu..), ja moc ne Dolehlo to na nej, kdyz jsem se vratila, to probrecel cely podvecer, a v noci spi nasackovany na me. Mimis ho nejdriv moc nezajimal, no ted uz ho vnima, smeje se na nej, dneska mu serval fusekli, vcera ho placnul pres hlavu (ted uz prte krmim ve stoje), no proste je mu jedno, jestli to je kocka, kralik nebo mimino, proste je to doma Mam doma muze, takze ten mi pomaha ve vypjatych situacich (bramborove placky na panvi, Domi ve vane a Denis spici sam v obyvaku - musime davat bacha na nasi zarlivou leguani babicku), snazim se ale vetsinu zvladnout sama, protoze az bude zase fuc, tak at mam natrenovano Mejte se zatim, jdu si uzit chvilky spanku |
shantule,Terka 12/07+Péťa10/11 | 107044 |
10.9.2012 22:50:23
Tussi, taky se přidávám k velké gratulaci. Jak to zvládáš? Co Dominiček, jak to zvládl bez tebe a jak reaguje na miminko. Tak se drž a zvládni to nějak. Snad i někdo pomůže, ale ty jsi bojovníček a naložíš s časem tak, aby všichni byli spokojeni a užili si maminky.
U nás pohoda...Peťka začal lozit po kolínkách. Pořídili jsme chodítko, takového toho pavouka. No spíš tam hupská než aby chodil, ale to chce čas. Minulý týden jsme byli na poradně, takže Peťka má 8,8kg a 79 cm. Zítra se chystám umýt okna a udělat podzimní dekoraci. Snad to stihnu. Terezka ve školce už spí, takže mám víc času. Jdu ještě mrknout na nějakou inspiraci a jdu spát |
khale | 104657 |
9.9.2012 20:04:43
Tussi, moc a moc gratulujeme a přejeme všechno nej malému chlapečkovi do života a mamince hodně sil Musí to být pro Tebe hrozně náročné, máš někoho, kdo Ti pomáhá? A co Dominik, jak to zvládal bez Tebe, když jste byli v porodnici? Vráťa je na mě pořád nalepený, nemůžu jít pomalu ani na WC, aby nebrečel. Tak si to ani neumím představit.
Dort: udělám klasický nepečený z piškotů, dělám ho docela často a je oblíbený. Trochu víc ho nazdobím. Pro staršího vyrobím nějaké figurky z mandlovky, aby měl taky něco. Jen nevím, jaký dárek, všechno totiž máme. Hroší, máš krásný dort Letí to, co? Až mě to je někdy líto, miminko už bude pomalu běhat. Kdykoli může, tak se postaví. Musím končit, mladý pán mi tu okusuje nohy. Mějte se krásně |
hrošík+Em 8.9.08+Hani 4.10.201 | 46590 |
9.9.2012 13:40:31
Náči, já dám normoš potahovaný kalsický dort...Ono ji to nezabije, hdoně věcí už ochutnala...
Ale dělají mamky normoš ze zakysané smetany dort... ale já si myslím, že kosuek dortu ještě dítko nezabil, pokud není alergik, to je něco jinýho...to bych nedala... |
Náčenka & Šimi 11 & Tobi 16 | 112492 |
8.9.2012 23:15:59
Tussi, moc gratuluji k zdravému chlapečkovi, ať se vám oběma - vlastně celé rodince daří nejlépe, co to jde. Na fotku se asi těšit nemůžeme, že? To nevadí, hlavně, že jste v pořádku A koukám, že jsi rodící typ, jde ti to jako po másle Tak čtvrtému dítku hurá vstříct
Hroši, Emči vše nejlepší, dort parádní. Jsi šikula. Přijdu si pro rady... Mimochodem, děláme těm našim drobkům něco k 1.narozkám??? Klasický dort s polevou, náplní a vším možným - no, nevím, jestli mu to dám... ale by těch pár lžiček neuškodilo, co? Máte nějaký tip nebo neděláte nic??? |
8.9.2012 8:56:11
moje malá velká holčička pár minut čtyřletá A Tussiku, to víš, celou dobu jsem si tě tam hlídala :o))) Moc gratuluji k miminku a to je teda maličkatý ťutínek, strašně se těším na fotečku!!! Ať to zvládneš mamko, brzo se zaběhnete a pak písni, co prcek s úskostí!!!! Moc jsem na tebe myslela a už měla fakt strach!!!!! Opatruj se |
Tussi + 3 | 50048 |
7.9.2012 23:18:27
cau zeny,
Hrosi, i ty spione Denis se narodil v pondeli 3.9. v 11.07, mel 2560g a 48cm, a dnes nas pustili. A porod - sla jsem k autu, jakoze zajedu na kontrolu, a ona mi praskla voda. to bylo cca 9.15. Do porodky jsme dojeli cca v 10, tam me chytly prvni kontrakce, no a pak to slo raz na raz. Nestihl se ani klistyr, ani vykapat atb. Zatim se mejte, mizim chrnet |
7.9.2012 19:21:55
pro Emičku z lásky od maminky, tatínka a sestřičky... můj druhý dort :oDDD
|
7.9.2012 10:58:01
Náči zkusím to...ale blbě se to točí, ona pak přestnae...někdy bych zkusila, když bude někdo doma, že by to natočil..
Ale ona je jedna podmínka..znak většinou NIKDY nedělá dítko dle toho, co najdeš na netu!!Vždy si to upraví dle toho, jak se to povede jemu a na tobě je to poznat, že to je ono :o)) Třeba hotovo se u nás dělá jinak než normálně, protože ruky od sebe nedá... tak s nimi dělá pohyb, že si jakoby ruce hladí, prostě dlaní přejede hřebt ruky a to dělá rychle za sebou apod. takže teď dělá. pápá, indián, rybička, mlíčko, hotovo, jíst, pít, jak je veliká a bublinky pusou..jako zíklad dobrý :o) se zvuků málo, jen sem tam řekne pápá, táta, udělá auto a štěká, sem tam jakoby houpy a hají... napodobuje smrkání a všelijaký zvuky... Díky, jj, rozjela se moc hezky, dokonce sem tam už stojí bez opory... toto chodítko mě nevadí... nemám ráda ty sedící... Habi díky za přání holkám! |
Další akce nalezte zde
Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.