Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.
Náčenka & Šimi 11 & Tobi 16 | 112492 |
6.9.2012 15:15:26
Hroši,
musím uznat, že Háňa je fakt rychlík Na to, že ještě nedávno "ležela", tak velmi velmi brzy se postavila a rozjela je moc šikovná!!! já pro chodítko nejsem, takže u nás se nepovede... Šimi si bude muset poradit sám Hroši, můžu tě poprosit, kdyby se mi někdy povedlo nafotit nebo natočit nějaké to vaše znakování, byla bych ti vděčná... nejsem si jistá, že to děláme dobře, tak bych to ráda s někým srovnala... díky. Habi, jj, je to drahé, ale přesně, jak píšeš |
hrošík+Em 8.9.08+Hani 4.10.201 | 46590 |
6.9.2012 13:59:47
http://youtu.be/fn-n-oaRT7s
|
habibisek | 109166 |
5.9.2012 22:41:55
Ahojky holky,
tak to jsem taky zvědavá na Tussi Hroší: tak vše nej Tvjoim holkám. Náčenko: my platíme 170 za lekci a je to půl hodiny takže je to všude stejný - drahý, ale co bychom pro děti neudělaly že? První hodinu máme v pondělí tak jsem zvědavá. Kiki měla ale taky vlny kdy jí vadilo potápění, pak jí vadilo skákání, pak tamto, ale celkově byla z plavání nadšená a je do dneška, tak uvidíme jak Luky. Kiki ve školce naštěstí dobrý, zvládla změnu na jedničku, i učitelky jí chválily, tak jsem ráda, doufám že to tak zůstane. Příští pondělí jde poprve na taneční kroužek tak se moc těší |
Náčenka & Šimi 11 & Tobi 16 | 112492 |
4.9.2012 22:25:36
Ahoj holky,
moc na Tussi myslím... ona vždy rodí měsíc dopředu snad už to mají oba za sebou, brouček už je u ní v náruči a je vše v pořádku Hroši, Emča je šikovná, zvykne si určitě rychle... Jindřiško, Vrátík se teď jistě rozjede ještě víc, měl ten začátek těžký, teď už bude jen lépe... pro helmičku bych asi taky ve vašem případě byla... vidím to u Šimiho, ten se někde ťukne každou chvilku. Dnes jsme byli na prvním plavču a byla jsem zklamaná...jednak nám instruktorka oznámila, že jim bylo nařízeno zkrátit hodiny na 20-45 minut dle atmosféry a nálady na lekci, cena ale zůstává stejná, 190 Kč za lekci... asi jsem 100 roků za opicemi, ale tohle mi už fakt přijde moc. No, ale tak uvidíme, jak to bude probíhat. Třeba to má svůj smysl. Šimi dost poplakával a při potápění plakal fakt dost. Nevím, čím to bylo, možná tím, že je to první lekce po prázdninách, nebo že jsme v jiné partě, nebo tím, že se mu chtělo spát... tak zkusíme příště, aby byl vyspaný. Nemám na to ho tak nutit a trápit, když pláče a vine se ke mně. Docela se mi zdá, že začíná projevovat tu úzkost, opožděně, ale asi je to ono. Začínám se už připravovat do školy, začínáme za necelé 3 týdny, tak snad to budu zvládat. Budu to mít v pátky jednou za 14 dnů na celý den. Jsem zvědavá, jak to budu zvládat... jsem na toho mého broučka tak uvázaná, že si to ani neumím předsstavit... ale věřím, že to prospěje nám oběma, vlastně všem třem |
4.9.2012 14:23:54
holky, dočetla jsem se, že Tussi včera praskla voda, zatím nic jinýho, tak sand to má za sebou a vše je v pořádku!!!!!!!!!!!! Tussi, dej vědět, že jste s maličkým v pořádku!!!!!
|
4.9.2012 10:25:46
hoj holky, Emi i dneska v pohodě, došla jsem na hřiště odpolk oa čekala, jak mě vlítne do náručí a ona si mě asi po 5min všimla, houkla suše "ahoj" a to bylo vše... A dnesk ráno zase hned do třídy a malovat, jen byla smutná, že namalovala obrázek a zapoměla ho...
tak jsem ji řekla, že si je musí dávat do skříňky... dokonce tam usnula, jen teda ze začátku pořád chtěla odcházet a stále sebou mlela a i vše snědla!!!! A dneska mi paní učitelka řekla, že na svůj věk moc hezky mluví a je šikovná, s oblíkáním a tak, moc mě to potěšilo!!! a dostali po jídle bonbon, tak měla radost a dostali dárekček, kolíček s čtyřlístkem a beruškou Jindřiško, malej je šikulka a taky bych helmičku pořídila, měla bych strach, zvládli jset to perfektně!!!Jste šikulky oba dva!!!!! jen tak dále, úspěchy těch našich skoro ročků! Hani má dneska 11 měsíců....Emička v sobotu 4roky! neuvěřitelný.... |
khale | 104657 |
3.9.2012 11:12:15
také se hlásím po delší době Nějak nestíhám, nemám ani dočteno, tak nic nevím. Novinky od nás: Vráťa se cca dva měsíce po operaci rozjel pohybově nevídaným tempem. Pořád nic a najednou udělal obrovské pokroky jakoby přes noc. Plazolezí se šílenou rychlostí, po čtyřech teda neleze a hned se postavil. Začíná ťapat kolem gauče a přitom nadšeně vříská Je to takové malé sluníčko, pořád má dobrou náladu. Mám strach o hlavičku, tak jsem radši objednala helmičku. Spaní: od narození stále stejné, buzení cca po hodce a půl. Zatím to nějak zvládám, nemám to srdce ho nechat plakat. Včera ráno jsem si naposled vyjela s kočárkem a dnes ráno už jel ve sporťáku. Nějak mi to miminko rychle roste, až je mi to líto. Starší nemohl dnes ani dospat, jak se těšil do školky. Už je to předškolák, jsem dneska nějaká dojatá.
Školáčkům a školkáčkům přeju úspěšný školní rok |
Lendulina | 76456 |
2.9.2012 18:02:39
Hezké odpoledne, dlouho jsem tu nebyla, omlouvám se, byli jsme hodně pryč a když už doma tak starostí nad hlavu.
Zítra nám Mates nastupuje do školky (nakonec jsme před 10-ti dny jednu sehnali). Logopedická třída, tak jsme moc rádi a doufáme že mu to pomůže. Jinak jsme zkusili jestli Kiki bude chodit za ručičky, chodila, nejdřív nevědela jak ale za chvilku se rozťapkala. Jinak leze jako drak, povídá (hají, ham, mama, mami, tata, babi, deda, houpy, hop, bác, ahoj), dělá pápá, paci, prosím, tiktak, a já nevim co ještě, tak si to užíváme. Ještě kojím, tak 2x3x denně, na 10-ti měsíční měla Kristýnka 74 cm a myslím 9,650 kg. Letím vařit, opatrujte se, snad se teď stavím častěji, pa |
2.9.2012 11:30:57
tak novinky, začla zankovat i jíst a znakuje dej..a včera poprvé spojila "dej" a znak mlíčko, její první "věta"
|
1.9.2012 12:48:58
Ahoj holky, tak jak se všechny máte?
Emi v pondělí nastupuje do školky a já se ták těším!!!! A naučial se polykat prášky, zatím jen malé potahované, ale bez problémů! Znakujeme... do znakování musíte dát i samotné pápá a jak jsi veliká(ý) a tak.. U nás se znakuje toto a pak se sem tam snaží udělat hotovo, snaží se dělat paci paci, ale nedá ruyk k sobě, prostě s nima mává... jinak znakuje rybičku, mlíčko, pití, hotovo jak jsem psala...zatím neučím drobnější jako světýlko, to až víc v zimě, kdy budu rožínat víc... Jinak pápá dělá i na ahoj... a kdykoliv někam jdeme, hnedka mává na pozdrav a když odcházíme, to stejný...je to usměavé sluníčko... Zub má stále jeden a nekouše, i když neustále pusinkuje a u toho občas trošku jakoby kousne, ale spíše o tom ani neví... je to strašně líbací typ :o))) snaží se sem tam pustit, ale to spadne vždy na zadek, tak to nedělá moc, ale už sama včera chodila s chodítkem přes obyvák a moc hezky ho tlačila a stíhala chodit... Náči co kojení?Hana si sama upravila ak ojím 2x za noc, což je paráda..většinou kolem 1h a pak kolem 5h a vstává tak kolem 9:15h jen kšoda, že ji budu muset ráno budit do školky... mějte se hezky |
Další akce nalezte zde
Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.