| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : říjen 2011

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Soutěž o balíček dětské kosmetiky

VčeraKomerční sdělení

Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.

(?)
[<<Předchozích 250] Názory 251260 z 6600  [Dalších 6340 >>]
hrošík+Em 8.9.08+Hani 4.10.201 46590
24.9.2012 9:57:37
ahoj holky, jak se všechyn máte?My bojujeme těžce se školkou, tak musím chodit pro Emi po obědě, uf...

Hani má další znak čepice. Baví ji to, šikulka...

Jdu si dát kávičku, čekat na balík s pláštěnkou pro Emi a lahvičkou Avent pro Hani, 130ml mlíčka na noc ji už nestačí... tak jsem vzala jednu 260ml...

tak pá a opatrujte a užívejte sluníčka, dokud je!!!~x~
22.9.2012 14:30:20
tak to já netuším..holky si obě prošli zánětem, oči hnisali, ale víc neporadím s očima...
habibisek 109166
21.9.2012 10:23:05
Tussi: to vypadá na rýmu . Aspoň nám se to tak projevuje, jak mu začne hnisat oko tak rýma. Ale raději zajdi na oční, budou mu asi proplachovat kanálek.
Tussi + 3 50048
20.9.2012 15:34:34
Holky, uz si to nepamatuju - kdyz zacne slzet ocicko az tyden po porodu (nebo spis jeste za dyl), a ta usazenina je zelena - je to nedozraly kanalek, nebo "jen" nejaka infekce? Zatim na noc mazu opthalmocimsi.

Ten muj skritek je jak prutokovy ohrivac, to jsem nezazila u zadneho ditete. Naji se, znehodnoti plinu, a muze jist nanovo. Dneska obzvlast si pripadam jako alkoholik- od rana jsem se jeste nepustila flasky~t~

A jinac - unavaaaaaaaaa. Dnes muzu rict, ze jsem se vyspala (spala jsem 2x 2hodky). Pres den moznost spanku nulova... Pripadam si pomalu jako Straspytlik "O cem jsme to mluvili?"~t~
19.9.2012 14:36:32
ještě, jakmile si dítko znakování trošku osvojí, začne dělat své znaky..to už pak je na tobě, aby jsi pochopila, co ukazuje...
zatím to Hani baví, docela často dává najevo znak pití a jakmile řeknu, jde se papat, už znakuje papat... te´d vypustila trošku hotovo...
19.9.2012 14:34:43
náčenko, je to o učení i pozorování...vidíš sama, jak dokáže Šimi používat prsty, ruce a dle toho i volíš znak...
Já si řeknu, dnes budu učit světýlko a pak při každým pokusu říkám slovo a znakuju...mimochodem, světýlko se naučila během 5 minut... a od tý doby ho všude ukazuje, na TV, na ovladačce, na chůvičce, venku....
Ale musíš i trošku učit..vybrat si znak, jaký chceš a dle schopností dítka a ukazovat a znakovat...
Já jsem opět ve fázi, kdy znakuju i s jinýma dětma..zatím teda jen pár znaků, ale jakmile něco říkám, automaticky mi jedou už ruce a znakuju a je jedno, na koho :o)) i na Emču :oD
kdykoliv písni na skype a napíšu a odpovím, ju,...

neboj, malej to zvládne a užijí si s taťkou!
Náčenka & Šimi 11 & Tobi 16 112492
19.9.2012 11:34:59
Ahojky,
Hroši, moc a moc děkuju za ta videa, jsou perfektní a dovedu si představit, jako moc ti to dalo práce a nepodařených pokusů :-) Hanka je šikulka ~g~ Ještě mi řekni, prosím tě, jestli je to otázka učení (tedy jestli si dnes řeknu, že budu vysvětlovat, co je mlíčko a pak budu opakovat slovo a znak, popř. zda to budu učit přímo na dítěti?) nebo je to otázka pozorování dítěte )ono něco ukazuje a já to dle situace nazvu a od té doby to používám spolu...?

Shantul, to je fakt běs, jak malého diagnostikují... taky bych nečekala, že to hend bude oboustranný zápal plic, když na něm nic nepozoruji ~d~ a hned druhý den zase nic, no nevím teda, co bych si o tom myslela! Zánět musí být jistě nepříjemný, já mám teď ragádu bohužel až do krve a u každého kojení trpím jak zvíře... blbé je, že prakticky už neumím kojit v jiné poloze než v leže - tedy bradičku má u té ragády, takež to pořád napíná... mažu, větrám a snaží mse mu to prso strčit do pusy celé, ale stále to bolí už 3 den ~n~

Jj, Fisher price je super značka, ani nevím, co si vybrat, je tam spostu fajn věciček ~;)

V pátek jedu poprvé do školy, tak Šimi bude celý den s tátou, to se mi bude stýskat ~s~~t~

Jako by toho nebylo málo, tak jsem se rozhodli koupit dalšího pejska ~t~ za 12 dní pro něj jedeme do Pardubic, už se nemůžu dočkat~z~
shantule,Terka 12/07+Péťa10/11 107044
18.9.2012 18:58:10
Hroši, tak včera jsem prso pořádně nahřála pod teplou vodou a mlíko odstříkala...dneska už je klid...
No a malý...ani se neptej....dneska jsem byla opět na poslechnutí u dr, protože se mi nezdá, že by byl nemocný. Paní dr mi zdělila, že oboustranný zápal plic je pryč. Po jedné dávce atb. Takže jsem odpoledne jela do nemocnice na druhé posouzení a prý taky v pohodě a že se nebude vměšovat do posouzení obvoďačky....jsem z toho na nervy, protože nevím jestli tam něco je, bylo či nebylo....ve čtvrtek jdu na kontrolu na alergologii, takže jsem zvědavá co mi řekne tam. Ráno určitě nefouknu ecosal, nechám ho prvně poslechnout a teprve pak mu fouknu a jsem zvědavá co mi dr řekne....
18.9.2012 9:53:36
Ahoj holky, ten stoleček se mi líbí ,ael ten ybch nikam nedala :o(( na ten fakt místo nemáme bohužel...

Došel nám kostým čarodějky na karneval do školky, pak hodím fotku...

Shan tak co, byla jsi u dr? nebo dneska? Co prso? A hlavně, co prcík??????

Tussi co ty kočko, jak zvládáš? Co Denisek?

zítra jde Emi už do školky, hurááááá a snad na dýl, než an týden :o)
Anetka.... 8344
17.9.2012 20:35:33
Ahoooj holky vy jste tu pořád? to je krásný :D něco málinko jsem dočetla, koukám že taky přemýšlíte co malinkým k narozeninám tak přispěju hračkou co plánuju pro malou: zpívající stoleček Fisher Pric
[<<Předchozích 250] Názory 251260 z 6600  [Dalších 6340 >>]

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.