Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.
khale | 104657 |
27.9.2012 22:32:26
jejda, to to uteklo Taky se připojuju s přáním všeho nej všem malým oslavenečkům
Nějak mi pořád nedochází, že už je to rok, co to naše sluníčko vykouklo na svět. Shantul, taky mám raubíře, slovo ne je pro něj pobídkou k lumpačení Ale což, hlavně že je zdravý. V polovině října jedeme do Motola kvůli hlavičce, tak doufám, že to bude dobré. To by byl ten nej dárek. Jinak my jsme vybrali jako dárek kalíšky do vody a chci se kouknout ještě po nějakém autíčku. Je to těžké, všechno máme, i toho pejska, a stejně bráchovy hračky jsou ty nej. Jinak náš mladý pán zatím pochoduje kolem nábytku, roku asi neuteče Musím ještě pověsit prádlo a pak rychle něco naspat, zatím ahoj |
shantule,Terka 12/07+Péťa10/11 | 107044 |
27.9.2012 22:07:35
Hroši, přesně...taky jsem chtěla kouknout do deníčku jak se u nás začalo rodit ať stíhám přát Takže zaříjátkům všechno nejlepší k ročku a a brzy pojedeme na říjňátka....
Tak u nás se nemoci posouvají. Terezka si už taky odležela angínu a v úterý jsem padla já. Zimnice a 40 horečky...takže ráno jsem se dostala k dr. napsala atb a že je to angína. Terprve dneska je mi trošinku líp, ale ještě to není ono. Takže tady mám tchýni. Ke všemu v úterý byl MM na extrakci 8ček...takže usa nateklá. Nešlo to lehce a museli mu rozřezat část pusy a dr se už obával, že to budou muset udělat pod celkovou anestezií....Naštěstí zub povolil. Jen teď má monokl až pod okem a díro z pusy až do nosu Mmch dneska se mužově bratránkovi narodil chlapeček Denisek 3,3kg a 55 cm....to je kus chlapa... Tussi, tak to bych manžu taky rozkousala za to hlídání nehlídání. Hlavně, že je vše ok.... Lete to je úžasný posun Mamul u vás taky paráda, 2 metry ujít ....my zatím jen na kolínka..... Holky taky máte tak neposlušné raubíře? U Terky jsem na to nebyla zvyklá. Ta byla taková klidná, hloubavá, vynalézává a trpělivá. Péťa ne. Ten všechno rozháže, vyháže, roztrhá a z toho že něco nesmí si nic nedělá.....Momentálně to je malý závisláček a bez mámy ani ránu...... Tak pro dnešek dost a jdu spát |
Lete | 87771 |
27.9.2012 21:01:04
Tak Simon roku utekl. V pondeli dopoledne byl jeste jasny plazivec, kolem obeda pri obchazeni nabytku se sem tam pustil a odpoledne po spani uz zkusil chuzi prostorem. A dneska uz vic chodi nez leze. Uplne jsme zapomnela, jak to jde potom ryhle.
|
hrošík+Em 8.9.08+Hani 4.10.201 | 46590 |
26.9.2012 14:07:30
ahoj holky, úplně jsem zapoměla pořát našim říjňátkům narozených v září!!!!
tak přeji vše nej a hodně dzraví, štěstí a málo pádů Anetce od Mobulky, ulčivě Domčovi a Oskárkovi od bystroušky!! A Blance k Vítečkovi!!! Předem i Lete Simonkovi!!!! děti naše, nádherný první roček!!!!!! |
Tussi + 3 | 50048 |
26.9.2012 8:59:16
Dekujeme za pochvaly, sikovny to on je, jen clovek moc nesmi resit zbytky jidla zapatlane kamkoliv (nektarinka v notasu, banan v koberci... apod)
Zeny, moje nervy. Predevcirem sebou Domi teda flakl z toho voziku, ja se celou noc klepala, kontrolovala ho, a videla ty nejhroznejsi scenare, a mlady muz se vcera vecer zacal bavit tim, ze se snazil davat vsem celicka... |
mamula+3 | 117325 |
25.9.2012 9:46:27
Tussi,teda Domi je fakt šikulka myslím teda s ti m jídlem,nee s pádem z vozíku
Dort budu dělat pravděpodobně taky ten jablečný s pudinkem |
Lendulina | 76456 |
24.9.2012 22:34:38
Ahoj holky,
nebyla jsem tu ani nepamatuju, porad jen jezdim pro maleho do a ze skolky (pres pul Prahy) a nebo jsme pryc. Netusila jsem ze to se skolkou bude narocne... Moc nedocitam allleeee Tussi moc moc gratuluju k Deniskovi a ten porod.. ty blaho super.) Hrosi: krasny dort pro Emicku, jeste jednou gratulujeme opozdene trochu, ale preci. Ja leto delala 2 patrak. Az bude cas hodim zase par fotek na FB. Náčenko: ptala jsi se na dort, asi budu Kiki dělat (jako jsem dělala 1. Matějovi)je to puding s jablecnym pyre a piskoty. Jinak dáreček máme přpravený stejný co Hroší mluvící pejsek od FP. Ale co pod stromek absolutně nevím. Ještě mi kamarádka doporučovala kočárek, že by za ním malá mohla chodit. Mamulko: gratulujeme ke krůčkům Shantul: to je teda prapodivný, že by měl oboustranný zápal a druhý den ne... Každopádně snad bude už dobrý Tussi: ty blaho, Domi je uzasnej.. to u nas nejaka sebeobsluha nepripada v uvahu |
Tussi + 3 | 50048 |
24.9.2012 21:13:15
Hoj zeny,
Nac , pry kouka na me jak na vola Mamul - rovnez gratuluji U nas je dnes den... Nejdriv Naty byla u zubare, noveho, neb se mi prestalo pozdavat, co ji se zubem delala ted uz nase byvala zubarka. No intuice me nezklamala - stolicka musela ven. Umrtvit injekci... (jsem mela chut tu starou zubarku uskrtit, fakt ze jo, co bolesti uz predtim me dceri zpusobila, a diky ni jeste tohle...) A pak odpoledne Domi spadl z privesneho voziku a nabil si hlavu. Jsem muze malem zahryzla, kdyz uz detem (a kor Domimu) dovoli lozit po kdecem, tak na nej ma davat bacha.... Jinak Domi je uplne vzorny starsi bracha. Krome zacatecnich okamziku, kdy, treba unvavou nebo hlady, mi stal u nohy a brecel, kdyz jsem mela v naruci Deniska, tak ted je samozabavovaci, sam si vezme jidlo, kdyz ma hlad (mysleno svacinku - treba banan z misy), sam se napije (cajik ma vzdy k dispozici), a obed/veceri ji vidlickou, sam, kdyz to ma nakrajene. (Protoze chce, ne ze by mu nic jineho nezbylo) Na Deniska se furt smeje, a kdyz vezme Natalce panenku-miminko, tak ji tuli. Je to fakt slunicko |
Náčenka & Šimi 11 & Tobi 16 | 112492 |
24.9.2012 20:03:36
Ahojky,
tak u nás je taky rýma a ještě trochu i kašel, ani se nedivím, při tom ochlazení... ale zrovna se to moc nehodí, ve čtvrtek jedeme na tu dovču, tak snad se to zlepší, zatím dávám trošku Stodalu a Nasivinu, nic jiného zatím nechci. Už jsme taky koupili UM, na dobu, kdy jsem ve škole - tak aby nebyl o mléko ochuzen (stihnu nakojit ještě před probuzením 1x a pak po vstávání dostane asi 100ml UM a pak až večer ode mně, jak přijedu... a hlavně ještě aspoň do 2 let nebo i do 3 roků nechci dávat kravské mléko, tak budu kaše nebo pudinky připravovat z UM, přijde mi to lepší. Jinak stále kojím tam 5x za den, z toho jsou jen 3 kojení plnohodnotná (před probuzením, snídaňové a před spaním večer, jinak po svačinkách se jen dopije, moc tomu přes den nedá. Ale i tak, myslím, má mlíčka dost Nějak se nám mladý pán rozjedl, na dopolední sváču dal dnes dokonce i 300g ovoce a na odpolední dává běžně jogurt 200g, oběd trochu vázne, ale 100g zeleniny má určitě, tak jsem ráda, že to aspoň sní. Dnes jsem dala poprvé čočku, docela mu to jelo, ani jsem to nečekala. Chystám se koupit Avent hrníček, už takový ten bez pítka - např.: http://ajashop.mimishop.cz/detail.php?zbozi=3932449 ,tak jsem zvědavá, jak se bude tvářit Chodti nechce vůbec, ani s oporou, ale myslím, že je času dost. Zato leze jako čert. Gratulace, Mamul, k prvním krůčkům Znakování u nás zatím moc úspěchy nemá kouká na mě jako na vola, když něco zkouším |
mamula+3 | 117325 |
24.9.2012 18:10:35
Ahojky,zdravím po celkem náročném vi kendu-bylo u nás posvícení,do toho Matýsek rýmu,teklo mu to očičkem,tak jsem dala na babské rady a kápla mu tam mat.mlíko a do rána měl očičko úplně čisté.
Dneska Matýsek ušel sám asi 2 metry Hroší-malá je moc šikovná. a ve školce se to určitě brzy srovná |
Další akce nalezte zde
Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.