Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.
káťa 1+1+1+1 | 29727 |
2.10.2012 7:01:53
Ahoj, dnes jsme měli hroznou noc Toník se pořád budil a plakal už tohle trvá asi 5 dní, máte to taky někdo?
Napíšu vám když jsem tady tak dlouho nebyla co se nám stihlo všechno nebo alespoň něco přihodit. Kromě krásných věcí a těch bylo hodně se mi děti na jaře topili v jizeře. Teda Jáchym neposlouchal a spadl tam a jak jsem pro něj skočila a nekoukala kolem sebe tak se mi tam ještě převrátil kočárek a vypadl Toník, ale vše dobře dopadlo. Vytáhla jsem je postupně oba a byli v pořádku ( zážitek strašný ). Asi před 3týdny Toníka štípla doma sršeň, lezla po podlaze a asi ji chtěl ochutnat, no bylo to taky příšerné ještě že máme nemocnici kousek byli jsme tam asi za 7 min. naštěstí nebyl alergický. A to je jen zlomek našich událostí. Příště vám napíšu další. pa pa |
káťa 1+1+1+1 | 29727 |
2.10.2012 6:51:30
Ahoj Náčenko, povol mi prosím přístup do deníčku, děkuji.
|
habibisek | 109166 |
1.10.2012 23:18:08
Ahojky holky, nás trápí nějaká chřipka, nejdřív děcka rýma pak kašel, ještě občas zakašlou i teď pak manžel totál, kašle jak tuberák a samozřejmě že to neminulo ani mě, má rýmu, nemůžu vůbec dýchat
Tak snad to nějak rychle pomine a bude líp. Všem, co mají 1. narozeninky tak gratulujeme Hroší: Luky je teď taky jak opička něco mu člověk ukáže a hned to dělá šikula Jinak lezeme, ale vůbec si zatím nestoupá, ale já nespěchám, ještě se za ním nalítám dost Dneska jsme na plavču poprvé potápěli, tak poprvé nic a podruhé už brečel a nadšenej nebyl až do konce hodiny, asi byl unavený, možná ještě zbytek nemoci a minulý týden jsme kvůli silné rýmě nebyli. Zítra jdu ve školce na pohovor k učitelce, jdou všichni rodiče, tak jsem zvědavá, co mi řekne. Jdu chrnět, jestli rýma dovolí papa |
hrošík+Em 8.9.08+Hani 4.10.201 | 46590 |
1.10.2012 12:45:49
klidně písni sem nebo na zemanova-ivana@seznam.cz nebo taky do vzkazů v deníčku...
|
káťa 1+1+1+1 | 29727 |
1.10.2012 12:31:52
AhojHrošíku, můžeš mi prosím tedy poslat kontakt na Náčenku, děkuji
|
1.10.2012 12:20:14
ahoj holky, Káťo, deníčky e uzamčeli pro ty, co fakt vlemi dlouho nechodil ia ani nepřišli nic o sobě dát vědět.. napiš Náčence a ona ti odemkne...
deníček je rodina.cz/rijen2011 |
mamula+3 | 117325 |
1.10.2012 12:00:45
Kátˇo, já chci dát nové foto, ale nepamatuji si zase adresu deníčků
|
káťa 1+1+1+1 | 29727 |
1.10.2012 8:22:10
Holky chtěla jsem se podívat na fotky jak jste povyrostli ale píše mi to že jsem v deníčku anonym, mevíte někdo co s tím?
|
káťa 1+1+1+1 | 29727 |
1.10.2012 8:06:24
Ahoj maminky, dlouho jsem tu nebyla ale sem tam nakukuji. Je toho hodně s prckama. Chtěla jsem popřát všem drobečkům vše nejlepší k narozeninám, hrozně to všechno uteklo. Vzpomínám když jsme se všechny těšili až budeme na konci řádku a konečně začnene rodit, tak strašně to utíká a už jsme na konci druhého řádku. Náš Toník zatím nechodí ale jinak si všude stoupá a leze, je co hlídat. Mějte se krásně a všem přeji hodně
|
29.9.2012 12:51:23
Ahoj holky, uteklo to fakt moc rychle....
Lete gratuluji ke krůčkům! Hanička svůj první kork, i když byl fakt omylem, udělala dneska!!!! Umí stát bez držení, ale pokud to zjistí, jde na čtyři :o))))) Emi mi začíná chraptět, první chrapot... má jen kašel a nic víc, v pondělí jde asi do kšolky, v úterý mají divadlo, tak sand půjde, moc se těší.... ve středu jdu cvičit doufám..byla jsem i minulou a paráda na overbalech a ještě te´d mě bolí břicho :o) ale cítila jsem jizvu :o( a ve čtvrtek jdu an úpravu obočí a barvení řas, moc se těším, nidky jsem an tom nebyla...ať žijou slevové servery :oDD A hana si oblíbila horolezedtví také, hodím fotečky i sem pro ty, které nejsou an FB.... a jedna fotka, nejoblíbenější bedýnka s hračkama u holek... Pak fotečky, jak používá chodítko... vydrží na něm i 10 minut a já trnu, kdy spadne... toď moje placka a znakování, teď znakuje další znak "není". Ten u každýho snězenýho jídla už sama, nebo když někoho hledáa anemůže najít... Točí rukou jako u klasiky (jak se máš, tak tak všelijak) ale dělá to jendou rukou..hodně štěká, miluje zvířata a pozná psa i v televizi, jen se tam mihne a štěká... a pozná koňě a dělá ihaha :o)) nejkrásnější věk, skoro denně nové a nové věci... a jednou sousedak neřekla "pápá" a Hana na ni zakřičela a "A PÁPÁ" a zamávala :o) |
Další akce nalezte zde
Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.